Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ حالا میگم خدا رو شکر کنید در صدر اسلام ساپورت نبود, وگرنه خدا میدونه چه احکامی تا حالا براش صادر شده بود؟!!!!!!!!!!!!!!! پ.ن: جای اسی خالیه که بیاد و از اون افاضات معروف خودش رو بیان کنه 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ شایعه شده کاری که ساپورت با پسرا میکنه ، ته ریش با دخترا میکنه.راسته؟ :w58: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ :w58: شنیدم دیگه چرا بد نگاه میکنی 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ شرمنده ها 90 درصد اين اقايون اگه غيرت داشتن تو مترو بهت نميچسبيدن ..چند وقت قبل يه دختري شالش افتاده بود خودش نفهميده بود يه اقايي همچين نگاه ميكرد انگار اين لخت مادر زاد جلوش مونده...همچين موندم اين چي رو نگاه ميكنه اينقدر با هيجان قصدش از این نگاه به رخ کشیدن مغز منجمد و متعصبش بوده و بس. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ چند وقت پیش هم تاپیکی مشابه زده بودین، و ذهنیتتون رو اینجا گذاشته بودین c&p تنها کاری هست که گویا بلد هستین داشتن تفکر هم بد نیست 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ کاش بجای تظاهر، کاش به جای گیردادنهای ساده به لباسهای ساده فرهنگ، و شعور جمعی رو پرورش میدادیم، و البته در اولین قدم، در مورد خودمون 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ کاش بجای تظاهر، کاش به جای گیردادنهای ساده به لباسهای سادهفرهنگ، و شعور جمعی رو پرورش میدادیم، و البته در اولین قدم، در مورد خودمون کاملاً باهات موافقم. از جهان سومی بودن و تازه به دوران رسیده بودن دور بشیم. 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدم دیگه چرا بد نگاه میکنی میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ فیس.بوک 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا ینی چجوری هستین؟ میتونی بشکافیش؟ عجيبا غريبا هستن شایعه شده کاری که ساپورت با پسرا میکنه ، ته ریش با دخترا میکنه.راسته؟ ته ريش فقط جذابيت ميده ...اونم سليقه اي هستش ديگه قصدش از این نگاه به رخ کشیدن مغز منجمد و متعصبش بوده و بس. میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ اكثر خانوما نظرشون اينه كه ته ريش جذابيت ميده به مردا خو 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ عجيبا غريبا هستن ته ريش فقط جذابيت ميده ...اونم سليقه اي هستش ديگه اكثر خانوما نظرشون اينه كه ته ريش جذابيت ميده به مردا خو من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: والا نميدونيم ميره يا نه...اما صورت بي ريشم عين دختراسالبت همه سليقه اي هستش 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ خب ریش به بعضی ها میاد به بعضی ها نه... من که اصلا دوس ندارم. و به نظر من این قابل قیاس با اون چیزی که درمورد آقایون صدق میکنه نیس. البته این قضیه به ذات و آفرینش انسانها هم مربوطه... و همچنین به یک سری مسائلی که محیطی و اکتسابی هس. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ چرا همه اینجوری شدن خوب راست گفتم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: خو زیاد نزدیک نشو 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه که حتماً نمیشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ ته ریشو ول کنین:icon_pf (34): نه با گشت ارشاد نه طراحان مد نه .... کاری ندارم فقط خواستم بگم پوشیدن شلوار های چسبان برای خانوما اعم از ساپورت جین لی و غیره و ذلک از نظر پزشکی حرام میباشد حالا خود دانید! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ چرا همه اینجوری شدن خوب راست گفتم دیگه خوب نزدیک نشی تو صورتت هم نمیره جونت هم آزاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده