Mehdi-82 2929 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 حالا میگم خدا رو شکر کنید در صدر اسلام ساپورت نبود, وگرنه خدا میدونه چه احکامی تا حالا براش صادر شده بود؟!!!!!!!!!!!!!!! پ.ن: جای اسی خالیه که بیاد و از اون افاضات معروف خودش رو بیان کنه 4
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 شایعه شده کاری که ساپورت با پسرا میکنه ، ته ریش با دخترا میکنه.راسته؟ :w58: 3
IT Maryam 1201 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 شرمنده ها 90 درصد اين اقايون اگه غيرت داشتن تو مترو بهت نميچسبيدن ..چند وقت قبل يه دختري شالش افتاده بود خودش نفهميده بود يه اقايي همچين نگاه ميكرد انگار اين لخت مادر زاد جلوش مونده...همچين موندم اين چي رو نگاه ميكنه اينقدر با هيجان قصدش از این نگاه به رخ کشیدن مغز منجمد و متعصبش بوده و بس. 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 چند وقت پیش هم تاپیکی مشابه زده بودین، و ذهنیتتون رو اینجا گذاشته بودین c&p تنها کاری هست که گویا بلد هستین داشتن تفکر هم بد نیست 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 کاش بجای تظاهر، کاش به جای گیردادنهای ساده به لباسهای ساده فرهنگ، و شعور جمعی رو پرورش میدادیم، و البته در اولین قدم، در مورد خودمون 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 کاش بجای تظاهر، کاش به جای گیردادنهای ساده به لباسهای سادهفرهنگ، و شعور جمعی رو پرورش میدادیم، و البته در اولین قدم، در مورد خودمون کاملاً باهات موافقم. از جهان سومی بودن و تازه به دوران رسیده بودن دور بشیم. 4
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 شنیدم دیگه چرا بد نگاه میکنی میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ فیس.بوک 3
VINA 31339 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 واقعا ینی چجوری هستین؟ میتونی بشکافیش؟ عجيبا غريبا هستن شایعه شده کاری که ساپورت با پسرا میکنه ، ته ریش با دخترا میکنه.راسته؟ ته ريش فقط جذابيت ميده ...اونم سليقه اي هستش ديگه قصدش از این نگاه به رخ کشیدن مغز منجمد و متعصبش بوده و بس. میبخشید اونوقت این شخص گوینده خانم بوده یا آقا؟ اكثر خانوما نظرشون اينه كه ته ريش جذابيت ميده به مردا خو 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 عجيبا غريبا هستن ته ريش فقط جذابيت ميده ...اونم سليقه اي هستش ديگه اكثر خانوما نظرشون اينه كه ته ريش جذابيت ميده به مردا خو من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: 3
VINA 31339 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: والا نميدونيم ميره يا نه...اما صورت بي ريشم عين دختراسالبت همه سليقه اي هستش 4
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 خب ریش به بعضی ها میاد به بعضی ها نه... من که اصلا دوس ندارم. و به نظر من این قابل قیاس با اون چیزی که درمورد آقایون صدق میکنه نیس. البته این قضیه به ذات و آفرینش انسانها هم مربوطه... و همچنین به یک سری مسائلی که محیطی و اکتسابی هس. 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 من که خیلی بدم میاد تیغ تیغ میره تو صورت آدم :icon_razz: خو زیاد نزدیک نشو 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 ته ریشو ول کنین:icon_pf (34): نه با گشت ارشاد نه طراحان مد نه .... کاری ندارم فقط خواستم بگم پوشیدن شلوار های چسبان برای خانوما اعم از ساپورت جین لی و غیره و ذلک از نظر پزشکی حرام میباشد حالا خود دانید! 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 چرا همه اینجوری شدن خوب راست گفتم دیگه خوب نزدیک نشی تو صورتت هم نمیره جونت هم آزاد 1
ارسال های توصیه شده