manjari 2934 ارسال شده در 10 آبان، 2014 جایی که اینها رو آموزش بدن سراغ ندارین؟! کسی نیس اطلاعات کامل داشته باشه؟ اگر تهران باشید فنی حرفه ای این کلاسها رو میذاره البته بعدش هم میتونید وام بگیرید!!!! به گفته خودشون ولی آموزشگاه زیاده اما من تهران سراغ دارم مثلا آموزشگاه تندیس 021-22748335 بازم هست بگرد قیمت مناسبش رو پیدا کن بیشتر جاها گرون بیخودیه 3
manjari 2934 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلام من دنبال عمده فروش یا جزیی فروش سفال و سرامیک های کوچیک مثلا 2 * 3 سانتی هستم نمونه اش رو عکس میذارم فرقی نداره خام یا رنگی ممنون 3
gingulak 31 ارسال شده در 11 آبان، 2014 اگر تهران باشید فنی حرفه ای این کلاسها رو میذاره البته بعدش هم میتونید وام بگیرید!!!! به گفته خودشون ولی آموزشگاه زیاده اما من تهران سراغ دارم مثلا آموزشگاه تندیس 021-22748335 بازم هست بگرد قیمت مناسبش رو پیدا کن بیشتر جاها گرون بیخودیه مرسی از جوابتون. بله تهران زندگی می کنم. من بیشتر جاهایی که پیدا کردم آموزش هاش با سیم و اینجور چیزها بود. یه جا هم پیدا کردم که با طلا و نقره آموزش میدان که هم هزینه اش زیاد بود هم مدت اش. دیگه جایی رو پیدا نکردم. 2
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 مرسی از جوابتون. بله تهران زندگی می کنم. من بیشتر جاهایی که پیدا کردم آموزش هاش با سیم و اینجور چیزها بود. یه جا هم پیدا کردم که با طلا و نقره آموزش میدان که هم هزینه اش زیاد بود هم مدت اش. دیگه جایی رو پیدا نکردم. خواهش عزیزم اگر جواب نگرفتی بگو تا از کسی برات آمار بگیرم، خودت هم میتونی از همین ها بپرسی کجا آموزش استیل ... هست 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 آبان، 2014 سلام من دنبال عمده فروش یا جزیی فروش سفال و سرامیک های کوچیک مثلا 2 * 3 سانتی هستمنمونه اش رو عکس میذارم فرقی نداره خام یا رنگی ممنون یه شرکت هستش به اسم صبا کاشی در تبریز ولی شماره رشو ندارم فقط از این نوع سرامیکا میزنه یه سرچ کن شاید شماره تماس گذاشته باشن ممنون 2
hira rostami 19 ارسال شده در 31 اسفند، 2014 سلام من خیلی کارای بافتنی دوست دارم تو انجمن نگاه کردم نبود اگه هست نشونم بدین یه مشکل دیگه هم اینه که تو قسمت هنر، هنرهای دستی نیست اینم چطور پیدا کنم بعضی صفحه ها هم هست که مربوط به همون قسمته ولی نمیدونم چطور میاد تو فهرست که نیست 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2014 یکی به من بگه آموزش بافتنی داره اینجا یا نه توی قسمت آموزشگاه سر بزنید چندتا آموزش بافتنی هست . شال و کلاه و از این مدلها قسمت بالا همین صفحه بخش هنر کلیک کنید تمام قسمتها میاد . برای آموزش تو آموزشگاه هنری هستند . و بخش هنرهای دستی هم هست. الان با گوشی هستم نمیتونم لینک بذارم براتون.قسمت سرچ هم بزنید باز میشه براتون 2
mese 677 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 نمی دونم فکر کنم من می خواستم نمایشنامه نویسی یاد بگیرم!!؟؟می شه بگید باید کجا کلیک کنم؟؟ 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 نمی دونم فکر کنم من می خواستم نمایشنامه نویسی یاد بگیرم!!؟؟می شه بگید باید کجا کلیک کنم؟؟ سلام دوست عزیز این بخش [h=2] هنرهای نمایشی[/h] سر بزن تاپیکهای خوبی داره میتونین مطالعه کنین 2
Razieh amiri 14 ارسال شده در 29 دی، 2015 سلام در مورد برپا كردن دار قالى اطلاعات ميخوام مراحل چله كشى تا قبل از بافت اولين گره 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 29 دی، 2015 سلام در مورد برپا كردن دار قالى اطلاعات ميخوام مراحل چله كشى تا قبل از بافت اولين گره سلام این قسمت سر بزنید از اول اول توضیح دادم با عکس http://www.noandishaan.com/forums/thread96281.html 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 29 دی، 2015 بازم تو همین تالار قسمت هنرهای دستی .. و هم آموزشگاه هنری در مورد فرش و مواد اولیه و رنگرزی و مراحل پایین کشی و قیچی و... اطلاعات میتونید پیدا کنید. صفحه های دوم و سوم هستند. قسمت سرچم بزنید تاپیکهاش میاد بالا تا ببینیدشون . بازم سوالی بود در خدمتم 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2016 با سلامی دوباره خدمت تمام دوستان و همراهان هنرمند عزیز و گرامی اینجا مثل قبل باز هست و هرکسی اطلاعات خاصی میخواد که دسترسی بهش نداره اعلام کنه در اسرع وقت جوابگو دوستان هستیم . 1
salemeh ghorbani 58 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 مقاله هنر سنتی و هنر ناسوتی از نگاه شوان.-انشال..رحمتی..رو اگه دارین زحمته میشه برام بفرستین؟ممنون..خیلی واجبه ... 1
ارسال های توصیه شده