azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ kldn,kl ahdn alh nvsj نمیدونم شاید شما درست میگید و همه ی اونایی که من دیدم +خودم جز اون 1% درصدی هستیم که شما میگیدولی این رو هم قبول دارم اغلب اینجوری هستن و به خاطر اینه که هنوز فکرشون بسته هستش و زن رو به عنوان شریک زندگی قبول نکردن باشد که این عده ی اکثر(بنا به فرموده ی شما) به راه اعتدال هدایت گردند ان شاللها خوشبخت بشید اما در مجموع به یک سری ازدواجها میگند ازدواج پر خطر که این عنوان ها هم به تناسب بعضی مسائل عمومی مثل اعتیاد و شرارت و ... هست یا به تناسب فرهنگ و عرف مثل بزرگتر بودن پسر از دختر یا همین مبحث تایپیک .... بعضی مسائل در فرهنگ یه جامعه ریشه داره و تغییر دادنش زمانی دوبرابر زمان شکل گرفتنش میخواد .... امیدوارم ازدواجی به جدایی نکشه ... حالا هر کس پیشنهاد بده امیدوارم ازدواجخا موفق باشند .... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ان شاللها خوشبخت بشید اما در مجموع به یک سری ازدواجها میگند ازدواج پر خطر که این عنوان ها هم به تناسب بعضی مسائل عمومی مثل اعتیاد و شرارت و ... هست یا به تناسب فرهنگ و عرف مثل بزرگتر بودن پسر از دختر یا همین مبحث تایپیک .... بعضی مسائل در فرهنگ یه جامعه ریشه داره و تغییر دادنش زمانی دوبرابر زمان شکل گرفتنش میخواد .... امیدوارم ازدواجی به جدایی نکشه ... حالا هر کس پیشنهاد بده امیدوارم ازدواجخا موفق باشند .... مرسی ایشالله شماهم موفق باشید ولی برای تغییر نیاز هست از غالب تفکرات قدیمی و تعصب گرایانه دوری کنیم و این هم تنها زمانی تحقق پیدا میکنه که هر دو قشر عزمشون رو جزم کنن در این بین نمیشه تنها افکار مردها رو نفی کرد دخترها و زنهامونم در شکل گیری این نظرات بی تقصیر نیستند و اگه میخوان تغییری ایجاد بشه قدم اول رو باید خودشون پیشبذارن و البته ما مردان هم تفکرات متحجرانه ی خودمون رو تغییر بدیم 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ من ی دخترو میشناسم که به خاطر این که عشقشو از دست نده غرورشو زیر پاش گذاشت........اما طرف به جای اینکه ی کم درک کنه،عشقشو باور کنه بیشتر تنهاش گذاشت.... خوب همیشه در همه موارد و در همه زمینه ها عملکردها و نگرش های متفاوتی وجود دارن. منکه نگفتم همه اینجوری فک میکنن من فقط طرز فکر خودم و نظر شخصیم رو گفتم. بفرما اینم نتیجش !!!! مرد ایرانی وقتی دختری بهش ابراز علاقه کنه دوحالت براش ایجاد میشه :1- گمان میکنه خیللی دیگه کسی شده پس همه میمیرند براش پس شاید مورد بهترم باشه در نتبجه دختری که ابراز علاقه کرده بره کنار بهتره بیاد !!!!! 2- میترسه گمان میکنه دختره یا خله یا یه چیزیش هست میخواد خودش رو آویزون کنه پس فرار میکنه !!!! واقعیت هست پسرای ما از پذیرش مسولیت میترسند هیچ وقت نمیشه تو هیچ زمینه ای همه رو با یه چوب زد. مطمئن باش مردانی با اون خصوصیات اخلاقی که گفتم هم وجود دارن و حالت های بیشتر از این دو حالت برای مردان میتونه به وجود بیاد. 7 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان ....واقعیت ها رو بهتره که بپذیریم و کمتر آرمان گرایی کنیم ... من مشابه این اتفاقات رو چند بار دیگه دیدم اونهایی که قبلو کردند و ازدواج کردند مشکلی که برای دختر ایجاد شده میدونید چی بوده ؟ خود جناب آقا به دختر بارها بارها گفتند تو افتادی دنبالم خرم کردی اگه نه من که زن نمیخواستم !!!!! این از معایبش هست ... در ایران مردها نمیتونند بپذیرند این جور موارد رو حتی کسانی که ادعای روشنفکری دارند هم در پایان بعد از چند سال به روی زنشون میارند و این موضوع بسیار آزار دهنده هست .... یا دیدم مردی رو که هز جا نشست گفت زنم ازم خواسگاری کرده.... ماشالا کشته مرده زیاد داشتم زنم برنده شد !!!!! دخترها میفهمند که این قبیل صحبتها حتی به شوخی در جمع چقدر آزار دهنده هست !!!! و نتیجه بعدی که داره اصولا اگر پسر هم اوکی باشه و مشکلی نداشته باشه خانواده پسر مشکل سازی میکنه و اصولا بیان میکنند که پسر مارو گول زدند یا دختره معلوم نبود چه عیب و ایردی داشت خودش رو به پسر ما غالب کرد .... به گمانم در ایران اینجور ازدواجها با ریسک بالای 80 درصد مواجهه هست .... مرد ایرانی نمیتونه این مسایل رو بپذیره واقع بین باشید ..... این حرفا بر عکسشم برای پسرا هم هست.اگه این کسی درخواست شو زودتر اعلام کنه دلیل بر ضعف نمیشه اگه کسی 1نفرو دوست داشته باشه حرف بقیه واسش مهم نیست.ما خیلی از کارها را به خاطر حرفای که ارزش ندارن انجام نمیدیم فکر کنید اگه کسی دلش با یکی باشه اما بخاطر این حرفا چیزی نگه این مسئله برای همیشه توی وجودش میمونه اگه هم با کس دیگه زندگی کنه بازم توی وجودش هست چه بخواد و چه نخواد.شاید اگه گفته بود حتی با جواب منفی شنیدن دیگه این قضیه منتفی میشد برای همیشه میتونه از زندگیش لذت ببره 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اگه یه دختر میدونه پسره واقعا فکرش درسته و تو خیلی از موارد ثابت کرده که این مسائلو زیر پا میذاره (رسومی که سودی برای جامعه ندارن) شاید بتونه همچین کاری انجام بده. البته باید قبل از هر حرکتی تمام جوانبو در نظر بگیره و شناختشو نسبت به اون فرد کامل کنه و خودشو برای هر اتفاقی آماده کنه.این اتفاقات میتونن جواب رد پسر باشن یا حرفایی که ممکنه دربارش بزنن. همیشه آدمایی که در مقابل رسوم غلط و بی سود جامعه ایستادگی میکنن و میخوان یه سری از مسائلو تغییر بدن باید توان خیلی بالایی داشته باشن. اگه فردی همچین کاری کرد و این ازدواجم انجام شد باید دختر خیلی حواسشو جمع کنه که خودشو در مقابل پسر کم ندونه و این مسئله رو برای کسایی که فکر بسته ای دارن بازگو نکنه و اینطور نباشه که جایگاهش با پسر عوض بشه و اینطور بشه که پسر ناز کنه و اون مجبور باشه نازشو بخره.باید سعی کنه مثل تمام زنهایی رفتار کنه که ازشون خواستگاری شده. و در مقابل اون مردم باید متعهد باشه به این انتخاب و کاری نکنه که زنش کوچیک بشه یا احساس کنه این ازدواج اشتباه بوده. در واقع حفظ این ازدواج سخت تر از یه ازدواج معموله. در واقع برای انجام این کار باید هر دو کنار هم تلاش مضاعفی داشته باشن و به قولی اون مرد لیاقتشو داشته باشه. در ضمن دختر میتونه با رفتارش کاری کنه که خود پسر متوجه این علاقه بشه و خودش اقدام کنه.اینم یه راهه نشون دادن علاقست و بهتره کسایی که شهامت انجام کار بزرگترو ندارن از این روش استفاده کنن. البته منظورم این نیست که کسایی که مخالف این کارن ترسو هستن و دارن اشتباه میکنن،شاید اونا میخوان زندگی بدون مشکل و جنجال داشته باشن. در هر صورت تا زمانی که هم دختر و هم پسر تفکرشون نسبت به ازدواج درست نشده نمیشه گفت این کار تو همچین جامعه ای درسته. باید همه آماده ی این تغییر بزرگ باشن و تاوان این تغییرم کسایی میدن که شهامت اقدام کردنو دارن. 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان ما با اسثنا سر و کار نداریم عرض کردم تعمیم یعنی 99 درصد جامعه .... حرفهای من واقعیت رو خیلی خوب بیان میکرد ....جامعه ماسنتی هست و این دید در بین 99 درصد افراد جامعه وجود داره ... عرض کردم ازوداج با ریسک بالای 80 درصد مسئله پیچیده ای نیست ... گمانم ازدواجهای کماکان سنتی و پیش قدم شدن آقایان به خوبی این موضوع رو نشون میده .... همین تایپیک به یک استثنا در فرهنگ ایرانی اشاره داره .... من اینجا از عقاید شخصیم نمیگم ... به گمانم اگر میشد که بشود خیلی هم خوب بود .... اما من ریسک 80 درصد رو نمیپذیرم ... کما اینکه فعلا با توجه به آمار طلاق های ثبت شده میشود بیان کرد ازدواج در عصر حاضر با ریسک بالایی همراه هست چه برسد به ازدواجهایی که از نظر عرف و مسائل سنت گرایی ریسک خیلی بیشتری را دارد .... دوستان باز هم عرض میکنم اسثنا رو کنار بگذارید .... والسلام .... 10 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ به شخصه کاملا مخالف خواستگاری یا حد پیشنهاد دادن از طرف دخترم متاسفانه پسرای جامعه ما درست تربیت نشدن و فرهنگ و جنبه لازم رو ندارن همینطوریشم یه پسر با هزار ترفند و خواهش و التماس تا یخورده نظر دخترو نسبت به خودش مثبت دید و احساس علاقه و وابستگی اونو نسبت به خودش دید دیگه شاخ میشه یا بعد ده بار خواستگار رفتن و این و اونو واسطه فرستادن و کلی سختی جواب مثبت از دختر گرفتن ازدواج ها راه به جایی نمیبرن چه برسه به اینکه دختر بخواد از اول خودشو سبک کنه 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان ما با اسثنا سر و کار نداریم عرض کردم تعمیم یعنی 99 درصد جامعه .... حرفهای من واقعیت رو خیلی خوب بیان میکرد ....جامعه ماسنتی هست و این دید در بین 99 درصد افراد جامعه وجود داره ... عرض کردم ازوداج با ریسک بالای 80 درصد مسئله پیچیده ای نیست ... گمانم ازدواجهای کماکان سنتی و پیش قدم شدن آقایان به خوبی این موضوع رو نشون میده .... همین تایپیک به یک استثنا در فرهنگ ایرانی اشاره داره .... من اینجا از عقاید شخصیم نمیگم ... به گمانم اگر میشد که بشود خیلی هم خوب بود .... اما من ریسک 80 درصد رو نمیپذیرم ... کما اینکه فعلا با توجه به آمار طلاق های ثبت شده میشود بیان کرد ازدواج در عصر حاضر با ریسک بالایی همراه هست چه برسد به ازدواجهایی که از نظر عرف و مسائل سنت گرایی ریسک خیلی بیشتری را دارد .... دوستان باز هم عرض میکنم اسثنا رو کنار بگذارید .... والسلام .... اینکه میگی 99% جامعه میشه بگی این درصد رو از کچا و از کدوم منبع آوردی؟ چه کسی این آمار رو گرفته؟ تو زندگیت باچندتا پسر رابطه داشتی که انقدر مطمئن راجع به پسرا نظر میدی؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه میگی 99% جامعه میشه بگی این درصد رو از کچا و از کدوم منبع آوردی؟چه کسی این آمار رو گرفته؟ تو زندگیت باچندتا پسر رابطه داشتی که انقدر مطمئن راجع به پسرا نظر میدی؟ عزیز من شما مگه نمیدونید کجا زندگی میکنید؟! طرف با روش معمولش رفته خواستگاری پسره بعد 1 سال انگار ارث پدرشو طلب داره حالا فکر کن دختره خودشم بیاد خواستگاری. هیچی دیگه سر هر قضیه ای میخواد بهانه جویی کنه و از زیر مسئولیتاش در بره به خاطر اینکه خودت اومدی خواستگاری میخواستی نیای! مسلماً هستن آدما های انسانی که این قضیه رو درک میکنن و سوء استفاده نمیکنن ولی خیییییلی از پسرا حول برشون میداره فکر میکنن کی هستن حالا. به نظرم اصلاً منطقی نیست دختری بدون شناخت کافی این کار رو بکنه. با یکی رابطه داری میشناسیش میدونی پسر باشعوریه آره خب ولی نشناخته این کار رو بکنن دخترا به نظرم خیلی اشتباهه. 9 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان همگی از فرهنگ گفتن که که وجود نداره نباید گفت و از این حرفا اما این فرهنگ و این نوع درخواست چه کسی باید به وجود داره اگه کسی انتخاب درستی داشته باشه بقیه پسرا هم که بد باشن و گرگ باشن به اون 1نفر کاری نداره.اینجا هیچکس حرف از شناخت نزد فقط گفتن فرهنگ نیست تا وقتی که اینطوریفکر کنیم چیزی فرهنگ عوض نمیشه 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان همگی از فرهنگ گفتن که که وجود نداره نباید گفت و از این حرفا اما این فرهنگ و این نوع درخواست چه کسی باید به وجود داره اگه کسی انتخاب درستی داشته باشه بقیه پسرا هم که بد باشن و گرگ باشن به اون 1نفر کاری نداره.اینجا هیچکس حرف از شناخت نزد فقط گفتن فرهنگ نیست تا وقتی که اینطوریفکر کنیم چیزی فرهنگ عوض نمیشه فکر کنم من به شناخت دختر از پسر اشاره کردم. اما حرف درستیه. اگه اون پسر این فکرش درست باشه دیگه مشکلی نیست ولی باید هر دو توان ایستادن در مقابل حرف دیگرانو داشته باشن یا این رازو بین خودشون نگه دارن. 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ عزیز من شما مگه نمیدونید کجا زندگی میکنید؟!طرف با روش معمولش رفته خواستگاری پسره بعد 1 سال انگار ارث پدرشو طلب داره حالا فکر کن دختره خودشم بیاد خواستگاری. هیچی دیگه سر هر قضیه ای میخواد بهانه جویی کنه و از زیر مسئولیتاش در بره به خاطر اینکه خودت اومدی خواستگاری میخواستی نیای! مسلماً هستن آدما های انسانی که این قضیه رو درک میکنن و سوء استفاده نمیکنن ولی خیییییلی از پسرا حول برشون میداره فکر میکنن کی هستن حالا. به نظرم اصلاً منطقی نیست دختری بدون شناخت کافی این کار رو بکنه. با یکی رابطه داری میشناسیش میدونی پسر باشعوریه آره خب ولی نشناخته این کار رو بکنن دخترا به نظرم خیلی اشتباهه. خب شناخت که یه امر بدیهی و طبیعیه. اگه پسری هم قبل از اینکه از دختری شناخت پیدا کنه اشتباهه.این مسئله پسر یا دختر نداره.اصل عمل اشتباهه. ما راجع به شناخت و این گونه موارد صحبت نمیکنیم. صحبت ما راجع به مرحله بعد از شناخت کامله. زمانی که دختری از طرفش شناخت داره و علاقه زیادی هم داره اما به همین دلایلی که تو این تاپیک مطرح شد خواستگاری نمیکنه. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام در این مورد از دیر زمان اختلاف نظر زیاد بود و طبیعی هست که هر طرز تفکری در جامعه شکل بگیره خواه نا خواه تفکر مخالف اون هم به موازات اون شکل خواهدگرفت حالااگه رسم بر این بود که دختر از پسر خواستگاری کنه مطمئنه نام این تاپیک به گونه دیگری رقم میخورد. طبق سنت نانوشته و مرسوم ما ،پسر پیشقدم میشه و جواب نهایی ب ا دختر هست .دردین ما هم دستور مستقیمی برای اینکه حتما پسر اول خواستگاری کند وجود ندارد اما تلویحا بر اینکه پیشنهاد ازدواج از جانب آقا باشد صحه گذاشته است.اجازه بدید تا به نظرات بعضی اندیشمنداندر این زمینه اشاره کنم شهید مطهری در لزوم اینکه مرد باید به خواستگاری زن برود،میگوید: اینکه از قدیم الایام مرد بهع عنوان خواستگار نزد زنان می رفته است و از آنان تقاضای همسری میکرده است ،از بزرگترین عوامل حفظ حیثیت و احترام زن بوده است طبیعت ، مرد را مظهر عشق و طلب و تقاضا آفریده است و زن را مظهر مطلوب بودن و معشوقه بودن .طبیعت زن را گل و مرد را بلبل،زن را شمع و مرد را پروانه قرار داده است .این یکی از تدابیر حکیمانه و شاهکارهای خلقت است که در مورد غریزه مرد،نیاز و طلب و در مورد غریزه زن نازو جلوه قرار داده است و ضعف جسمانی زن را در مقابل نیرومندی جسمانی مرد ،با اینوسیله جبران نموده است .خلاف حیثیت و احترام زن است که به دنبال مرد برود برای مرد قابل تحمل است که از زنی خواستگاری کند و جواب رد بشنود تا بابلاخره زنی رضایت خود رابرای همسری با او اعلام کند اما برای زن که میخواهد محبوب و معشوق و مورد پرستش باشد و از قلب مرد سر درآورد تا برسراسروجود او حکومت کند ،قابل تحمل نیست که از مردی خواستگاری کند و جوابرد بشنودو سراغ مرددیگری برود. به عقیده ویلیام جیمزفیلسوف معروف آمریکایی ،حیا و خودداری ظریفانه زن غریزه نیست بلکه دختران حوا در طول تازریخ دریافته اند که عزت و احترامشان در این است که به دنبال مردان نروند،خودرا مبتذل نکنند و از دسترس مرد خودرا دور نگه دارند زنان این درس را در طول تاریخ یادگرفته اند و به دختران خود نیز یاد داده اند. البته نظرات همیشه متفاوت بوده و هست و خواهد بود و همانطور که در ابتدای عرائضم گفتم اگه قضیه خلاف این بود یعنی رسم بر خواستگاری دختر از پسر بود، نام تاپیک قطعا چیز دیگری بود و زنان به دنبال جواب این سوال بودند که چرا مردان نمیتوانند از زنان خواستگاری کنند ؟ بهرحال.نظرات متفاوت است و قابل احترام اما خیلی چیزها هست که در طول تاریخ و در اثر تجربه نیاکان ما شکل گرفته وگرنه اینکه زنان قدیم ما مگراین نظر را نداشتند؟آیا نمیتوانستند یا تا بحال امتحان نکرده اند؟چرا عزیزدل برادر... آنچه به عنوان رسم در یک جامعه مدنی و انسانی به اجرا در میاد مطمئن باشید در طول تاریخ آزمون و خطای بسیاری را گذرانده استو آنچه امروز روز در یک جامعه نه فقط جامعه ما به اجرا در میآید بهترین و مطمئن ترین روش برای هرکاری ست که با آداب و رسوم و خلق و خوی مردمان همان بلاد و سرزمین سازگاری کامل دارد اگر میخواهید مثال نقض بیاورید من هم به همان اندازه مثال نقض برای رد صحبتهای شما دارم و این فلسفه وجودی دنیای ماست که برای هرچه فکرش رابکنید قرینه و مثال نقض وجود دارد که گاه جزء اساتثنائات است و نمیشود به عموم تعمیم داد حال حق انتخاب و مطالعه و تفکر بیشتر با خود شماست . ببخشید کمی پر حرفی کردم اما چند صفحه ای رو که خوندم لازم دونستم این صحبتها ر در تکمیل حرفهای دوستان بزنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده