setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بخونم رتبم میشه 100 باز اسماعیل گریه ش میگیره تو بخون، ما بخیل نیستیم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو بخون، ما بخیل نیستیم حالا دنیا به آخر نرسیده بخند تا دنیا بروت بخنده باور کن ارشد اونقدرا هم ارزش ناراحت شدن رو نداره درک میکنم خونده باشی سخته اما هیچ چیزی ارزش ناراحتی رو نداره من وقتی برای ارشد خوندم که سرباز بودم و حتی فرمانده مون حاضر نشد بهم مرخصی بده که برم سر جلسه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا یکی یه راهنمایی به ما بدههههه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی من بهت تبریک میگم شدید دوست دارم شروع کنی بخونی با کلی انگیزه آزمون پارسه هم شرکت کنی متاهل هم باشی شاغل هم باشی سه ماه آخر هم 4 شب در میان کشیک 24 ساعته باشی بعداً بیا رتبه ت رو اینجا بذار تا شاد بشم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا یکی یه راهنمایی به ما بدههههه:icon_pf (34): متخصصین نیستند ولی بگو ببینم چی میگی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ متخصصین نیستندولی بگو ببینم چی میگی #106 آقا دوقوز آباد هم قبول بشم میرم:icon_pf (34): نظامی هم میرم شبانه هم در اولویت آخر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ #106 آقا دوقوز آباد هم قبول بشم میرم:icon_pf (34): نظامی هم میرم شبانه هم در اولویت آخر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بشین بخون متأسفم من واقع بین هستم فقط از خودم قطع امید کردم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بشین بخون متأسفم من واقع بین هستم فقط از خودم قطع امید کردم نه جدی خداییش نمونه ای هم حتی با این ارقام سراغ دارین که قبول شده باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آغا نظرتون در مورد پیام نور فراگیر چیه؟ اگه قبول نشدید برید اونجا بخونید میگن خوبه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منننننن؟؟؟ به نظرتون قبول میشم: 5945 طراحی کاربردی از 13580 نفر مجاز شده 6973 تبدیل از 10532 نفر مجاز شده 1473 هوافضا از 2936 نفر مجاز شده علی جان تورو هم هاروارد 100 در 100 بورسیه میکن غصه نخور داداش 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوست دارم شروع کنی بخونیبا کلی انگیزه آزمون پارسه هم شرکت کنی متاهل هم باشی شاغل هم باشی سه ماه آخر هم 4 شب در میان کشیک 24 ساعته باشی بعداً بیا رتبه ت رو اینجا بذار تا شاد بشم من که به ارشد اعتقادی ندارم ولی اگه انگیزه داشته باشم پارسه هم شرکت کنم و متاهل باشم و اینکهیک شب در میون هم شیفت باشم دیگه رتبه ی اول رو حتما میارم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آغا نظرتون در مورد پیام نور فراگیر چیه؟ اگه قبول نشدید برید اونجا بخونید میگن خوبه تو روزانه و شبانه مجاز شدم که رتبمم #106 غیر انتفاعی اصلا شرکت نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علی جان تورو هم هاروارد 100 در 100 بورسیه میکن غصه نخور داداش بابا بحث جدیه حال منو اینجا که نمیبینین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه جدی خداییشنمونه ای هم حتی با این ارقام سراغ دارین که قبول شده باشه؟ نه ندیدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو روزانه و شبانه مجاز شدمکه رتبمم #106 غیر انتفاعی اصلا شرکت نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 علی الان ظرفیت هارو نمیدونم ولی انتخاب رشته ت بکن من یکبار امتحان دادم که دوران دانشجویی بود فک کنم 2000 خورده ای شدم گفتن روزانه قبول نمیشی دیگه انتخاب رشته نکردم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه ندیدم علی الان ظرفیت هارو نمیدونم ولی انتخاب رشته ت بکنمن یکبار امتحان دادم که دوران دانشجویی بود فک کنم 2000 خورده ای شدم گفتن روزانه قبول نمیشی دیگه انتخاب رشته نکردم پس بدبخت شدم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درود...این گوشه موشه ها کار داشتم دیدم این تاپیک هم آپ هست، گفتم ببینم چه خبره...که دیدم...به بهبه به اشکال نداره دوستان...شما زحمت خودتون رو کشیدید، مخصوصا آقا اسماعیل که واقعا در جریانم...ولی وقتی دیدید همه دارن میرن دنبال یک چیزی به شما توصیه میکنم نرید، شما برید دنبال یک چیز دیگه دو حالت وجود داره، یا اینکه واقعا به علم علاقه داریم که به راههای مختلفی میشه بهش رسید، مثلا روزانه فقط یک ساعت مباحث تخصصی رو دنبال کنید و فقط به دانشگاه ختم نمیشه و یا اینکه نه، به خاطر مدرک و کار که اصلا وقتی فارغ التحصیل شدید میبیند بازار کار خیلی بی رحم تر از این حرفاست...این چیزایی هم که تو این مدت تو دانشگاه یاد میدن، دردی از صنعت دوا نمیکنه نهایتا تهش کارمند میشید و در بهترین حالت استاد دانشگاه که همون جزوه ها رو فقط باید پای تخته بنویسید و باز جای پژوهش انچنانی نیست. درآمد شغل آزاد هم خیلی بیشتره و هم اینکه آزادی عمل بیشتری داره. حالا بسه دیگه...اینقدر غصه نخورید، پا شید برید به زندگی هاتون برسید که خربزه آبه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درود...این گوشه موشه ها کار داشتم دیدم این تاپیک هم آپ هست، گفتم ببینم چه خبره...که دیدم...به بهبه به اشکال نداره دوستان...شما زحمت خودتون رو کشیدید، مخصوصا آقا اسماعیل که واقعا در جریانم...ولی وقتی دیدید همه دارن میرن دنبال یک چیزی به شما توصیه میکنم نرید، شما برید دنبال یک چیز دیگه دو حالت وجود داره، یا اینکه واقعا به علم علاقه داریم که به راههای مختلفی میشه بهش رسید، مثلا روزانه فقط یک ساعت مباحث تخصصی رو دنبال کنید و فقط به دانشگاه ختم نمیشه و یا اینکه نه، به خاطر مدرک و کار که اصلا وقتی فارغ التحصیل شدید میبیند بازار کار خیلی بی رحم تر از این حرفاست...این چیزایی هم که تو این مدت تو دانشگاه یاد میدن، دردی از صنعت دوا نمیکنه نهایتا تهش کارمند میشید و در بهترین حالت استاد دانشگاه که همون جزوه ها رو فقط باید پای تخته بنویسید و باز جای پژوهش انچنانی نیست. درآمد شغل آزاد هم خیلی بیشتره و هم اینکه آزادی عمل بیشتری داره. حالا بسه دیگه...اینقدر غصه نخورید، پا شید برید به زندگی هاتون برسید که خربزه آبه به به به به به ببین کی اومده خانم مهندس خوبی؟ خیلی خوشحالمون کردی :hapydancsmil: من که نگران نیستم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خانوم مهندس چه خبر از آزمون دکتری 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به به به بهببین کی اومده خانم مهندس خوبی؟ خیلی خوشحالمون کردی :hapydancsmil: من که نگران نیستم شما خوب هستید؟ خانواده خوب هستن؟ اوضاع کاری خوبه؟ منم خوبم... همچنان بیکارم خوشحالم که باعث خوشحالی شما شدم بهترین کار رو انجام میدید آها اون علی آقا بود که نوشت بدبخت شدم، من فکر کردم همه ناراحتن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده