aminmm 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به سلامتي بچه هايي كه هم كار ميكنن و هم درس ميخونن رتبه طراحي كاربردي : 1089 رتب تبديل انرژي : 896 به نظر اساتيد كدوم گرايش مناسب تر است؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به سلامتي بچه هايي كه هم كار ميكنن و هم درس ميخوننرتبه طراحي كاربردي : 1089 رتب تبديل انرژي : 896 به نظر اساتيد كدوم گرايش مناسب تر است؟ آقا ما که هم کار کردیم و هم نتونستیم درست و حسابی درس بخونیم ایول تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به سلامتي بچه هايي كه هم كار ميكنن و هم درس ميخوننرتبه طراحي كاربردي : 1089 رتب تبديل انرژي : 896 به نظر اساتيد كدوم گرايش مناسب تر است؟ بستگی به زمینه کاری و تخصصی ایت و از همه مهتر علاقه ات داره. 3 لینک به دیدگاه
aminmm 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا اين انجمن اينقدر خلوته؟من تاپيك سال 92 همين سايت را نگاه كردم خيلي عالي بود.همه به هم كمك ميكردن و خيلي فعال بودند من زمينه كاريم جامداتي هستش ولي چون شاغل هستم فقط ميتونم شهر خودم و اطرافشا بزنم كه (اصفهان و شهركرد) كه رتبه جامداتم به صنعتي نميخوره و دانشگاه شهركرد هم سطح بالايي نداره فقط مجبورم بزنم تبديل انرژي مالك اشتر نظر شما چي هستش؟در ضمن مالك طراحي كاربردي نداره 3 لینک به دیدگاه
sina-mechanic 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان خواهشا کمک کنید با 5091 طراحی و 1162 هوافضا شانسی برای قبولی هست؟:icon_pf (34): چقدر اینجا خلوتههههههههههههه:icon_pf (34)::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا اين انجمن اينقدر خلوته؟من تاپيك سال 92 همين سايت را نگاه كردم خيلي عالي بود.همه به هم كمك ميكردن و خيلي فعال بودند من زمينه كاريم جامداتي هستش ولي چون شاغل هستم فقط ميتونم شهر خودم و اطرافشا بزنم كه (اصفهان و شهركرد) كه رتبه جامداتم به صنعتي نميخوره و دانشگاه شهركرد هم سطح بالايي نداره فقط مجبورم بزنم تبديل انرژي مالك اشتر نظر شما چي هستش؟در ضمن مالك طراحي كاربردي نداره شهرکرد که میتونی راحت قبول بشی. چون انتخاب هات خیلی محدود هستند (شهرکرد و اصفهان) شاید شبانه اصفهان رو هم با کمی خوش شانسی بیاری. به جز چند دانشگاه بقیه دانشگاه ها تقریبا در یک سطح هستند. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان خواهشا کمک کنید با 5091 طراحی و 1162 هوافضا شانسی برای قبولی هست؟:icon_pf (34):چقدر اینجا خلوتههههههههههههه:icon_pf (34)::icon_razz: سلام سینا خوش اومدی خیلی سخته :icon_pf (34): من هم رتبه جالب نشد. نمیدونم امیدوارم باشم یا نه 2 لینک به دیدگاه
farzad13688 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به همگی.با رتبه 1800 شبانه کاشان میتونم بیارم؟ 1 لینک به دیدگاه
farzad13688 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به همگی.با رتبه 1800 شبانه کاشان میتونم بیارم؟ طراحی رو میگم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به همگی.با رتبه 1800 شبانه کاشان میتونم بیارم؟ سلام تبریک میگم باید بیاری 1 لینک به دیدگاه
pedram pakzadian 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ، به نظرتون با : 3261 طراحی کاربردی 3977 تبدیل انرژی امیدی به قبولی در تهران هست !!!! 1 لینک به دیدگاه
aminmm 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شهرکرد که میتونی راحت قبول بشی.چون انتخاب هات خیلی محدود هستند (شهرکرد و اصفهان) شاید شبانه اصفهان رو هم با کمی خوش شانسی بیاری. به جز چند دانشگاه بقیه دانشگاه ها تقریبا در یک سطح هستند. به نظر شما با اين رتبه برم شهركرد حيف نيست؟به نظرتون مالك اشتر با شهركرد در يك سطح هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ، به نظرتون با :3261 طراحی کاربردی 3977 تبدیل انرژی امیدی به قبولی در تهران هست !!!! سلام نه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به نظر شما با اين رتبه برم شهركرد حيف نيست؟به نظرتون مالك اشتر با شهركرد در يك سطح هستن؟ با توجه به انتخاب هات نه حیف نیست. یک سال بشینی بخونی حیفه نظری در مورد ماک اشتر ندارم چون کلا از این دانشگاه خوشم نمیاد همون شهرکرد رو بزن برادر من 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ، به نظرتون با :3261 طراحی کاربردی 3977 تبدیل انرژی امیدی به قبولی در تهران هست !!!! سلام به نظر من که هاروارد بورس بهت میده چرا تهران؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من که به جغرافیا چسبیدم رفت داغون یعنی هاااا رتبه 4258 تبدیل لونه موش سراغ ندارید؟ یعنی من بهت تبریک میگم شدید 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی من بهت تبریک میگم شدید خب زحمت کشیده ، اینقدر دیگه مسخره نکنین به اندازه کافی خستگی رو تنشون مونده 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب زحمت کشیده ، اینقدر دیگه مسخره نکنین به اندازه کافی خستگی رو تنشون مونده من سال دیگه شرکت میکنم اسماعیل منو مسخره کن خب لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من سال دیگه شرکت میکنم اسماعیل منو مسخره کن خب نه دیگه نخونده که نمیشه، باید بخونی وببینی چه حسی داره 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه دیگه نخونده که نمیشه، باید بخونی وببینی چه حسی داره بخونم رتبم میشه 100 باز اسماعیل گریه ش میگیره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده