ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ چرا کسی جواب نمیده:icon_razz: اگه کنکورو همینجوری بزنم رتبم حدوا چن میشه؟دانشگاه امام حسین(ع) رتبه چند میخاد؟ اگه اشتباه نکنم با این درصدا رتبت تقریبا 1700 تا 2000 میشه(البته مطمئن نیسنم) دانشگاه امام حسین رو نمیدونم چه رتبه ای میخواد استاد خودمون میگه بعد امتحانات شروع کرده رتبش 100 شده.تو هم بخون حتما میشه.میگفت روزی 16 ساعت میخونده 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان بنده بعلت مشغله کاری تازه میخام شروع کنمپایم بد نیست نخونده ارشد 92 رو ازخودم گرفتم(جمعه همین هفته) ریاضی 1 سیالات 18 جامدات 25 و دینامیک 15 زدم برا این چن روز باقیمونده بنظرتون چی بخونم؟ لطفا کمک کنید سلام به نظر من که درصداتون با این شرایطی که گفتید خیلی خوبه. اگه وقتتون رو بذارید روی درسایی که قویترید، ایشالا میشه نتیجه بگیرید. درسایی که ضعیفید به نظرم اصلا سراغشون نرید. سیالاتیا فکر میکنم سریع تر بشه خوندشون. من نود و دو امتحان دادم: درصدای حدودیم: ریاضی 1 سیالات 42 جامدات 13 دینامیک 10 زبان 62 رتبه تبدیل انرژی: 831 4 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ سلامبه نظر من که درصداتون با این شرایطی که گفتید خیلی خوبه. اگه وقتتون رو بذارید روی درسایی که قویترید، ایشالا میشه نتیجه بگیرید. درسایی که ضعیفید به نظرم اصلا سراغشون نرید. سیالاتیا فکر میکنم سریع تر بشه خوندشون. من نود و دو امتحان دادم: درصدای حدودیم: ریاضی 1 سیالات 42 جامدات 13 دینامیک 10 زبان 62 رتبه تبدیل انرژی: 831 زبانتو خیلی خوب زدی.فک کنم همون کلی کمکت کرده من چند روز دیگه کنکور دارم.اوضاع خرابه دعا کنین جای خوبی قبول بشم 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ سلامبه نظر من که درصداتون با این شرایطی که گفتید خیلی خوبه. اگه وقتتون رو بذارید روی درسایی که قویترید، ایشالا میشه نتیجه بگیرید. درسایی که ضعیفید به نظرم اصلا سراغشون نرید. سیالاتیا فکر میکنم سریع تر بشه خوندشون. من نود و دو امتحان دادم: درصدای حدودیم: ریاضی 1 سیالات 42 جامدات 13 دینامیک 10 زبان 62 رتبه تبدیل انرژی: 831 کجا قبول شدی شما مهندس ؟ لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ کجا قبول شدی شما مهندس ؟ سلام تبدیل باهنر کرمان. من تا 1200 هم روزانه باهنر تبدیل دیدم که قبول شدن. لینک به دیدگاه
pedarkhande 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ ایول ی هفته دیگه وقت دارم بخونم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.r.devil 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اخ جون من یه هفته دیگه وقت دارم رتبه 10 رو میکنمش 1:w16: :hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بابا یکی بیاد این تاپیکو ببنده!!!!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بابا یکی بیاد این تاپیکو ببنده!!!!! مگه اذیتت میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ مگه اذیتت میکنه؟ اذیت؟؟؟ نه خب دیگه باید تاپیک جدید ایجاد بشه برا ارشد 94 این که گذشت لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ اذیت؟؟؟ نه خب دیگه باید تاپیک جدید ایجاد بشه برا ارشد 94 این که گذشت ارشد 92 این بود که ماه پیش برگزار شد! ارشد 93 ماه بهمن 93 برگزار میشه در نتیجه سال پیش اشتباه کردن دلیل نداره بازم اشتباه انجام شه و همین تاپیک به کار خود ادامه می دهد! 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ ارشد 92 این بود که ماه پیش برگزار شد!ارشد 93 ماه بهمن 93 برگزار میشه در نتیجه سال پیش اشتباه کردن دلیل نداره بازم اشتباه انجام شه و همین تاپیک به کار خود ادامه می دهد! ارشد 92 بهمن 91 برگزار شد بابا .چی میگی؟خوبین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ ارشد 92 این بود که ماه پیش برگزار شد!ارشد 93 ماه بهمن 93 برگزار میشه در نتیجه سال پیش اشتباه کردن دلیل نداره بازم اشتباه انجام شه و همین تاپیک به کار خود ادامه می دهد! بچه ها یکی زنگ بزنه اورژانس 5 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ ارشد 92 بهمن 91 برگزار شد بابا .چی میگی؟خوبین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها یکی زنگ بزنه اورژانس اسپم: چه فرقی داره حالا! مهم اینه که کسی عشقش نمی کشه تاپیک و ببنده و ما خواستیم قضیه رو توجیه کنیم ------- مطلب آموزشی مرتبط به موضوع! : بچه ها خوب بخونید که عقب نمونییییداااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه موقعش هست که در این تاپیک رو تخته نماییم و تاپیک آمادگی ارشد 94 را اعلام نماییم اما خب بهتره تا اومدن نتایج اولیه ارشد 93 صبر کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ لامصب این تاپیک پر از تجربه اس آدم دلش نمیاد ببنددش 3 لینک به دیدگاه
aminmm 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان معلوم نشد نتايج ارشد چندم اعلام مشن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان معلوم نشد نتايج ارشد چندم اعلام مشن؟ دوشنبه ۲۲ اردیبهشت 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هر چند که من به کنکور نرسیدم ولی خدا کنه همه قبول بشن خدایا این یکبار هم بهترین راه رو جلوی پامون بزار :ws21: 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا نتایج اومد بیاید بگید ببینیم چیکار کردید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده