hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی اینکه آره.. میتونی ویرایش کنیولی باید اون گزینه دوم رو انتخاب کنی یعنی مغایرت دارد عه؟! یعنی من پارسال میبایست ویرایش میکردم؟ فکر کنم نیم نمره ای فرقش بود. که تاثیر آنچنانی نباید داشته باشه. پس همون بهتر که نکردم! آقا اصلا چرا حرف تو دهن مردم میندازی؟! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علی اگر از نظر مالی مشکلی نداری پردیس ها رو انتخاب کن. همون دانشگاه های بین الملل سابق @Ali\.Fatemi4 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علی اگر از نظر مالی مشکلی نداری پردیس ها رو انتخاب کن.همون دانشگاه های بین الملل سابق @Ali.Fatemi4 کلیه قبول میکنن؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
farzad13688 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقایون به نظر شما شهرکرد طراحیش خوبه.سطحش خوبه؟اون فایلو که دیدم روزانه شهرکرد قبول تا 1800 قبولی داشت.به نظرتون اونو اول بزنم یا شبانه کاشان یا یزد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کلیه قبول میکنن؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): آره 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کلیه قبول میکنن؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 برابر آزاد فکر کنم باشه شهریش ولی انگار مدرکش معتبره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها اعتبار مدرک پردیس های خودگردان (بین الملل سابق) چطوره؟ کسی در جریان هست؟ مثلا به فرض من برم بین الملل بخونم. با معدل خیلی خوب. و مقاله و کلا رزومه علمی خوب به پایان برسونم. میشه برای دانشگاه های خارج اقدام کرد؟ کسی در جریان هست؟ من که انتخاب کردم بعضی از این دانشگاه ها. پردیس دانشگاه یاسوج (محل زندگی) و چند تای دیگه 1 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان 1-با 1500 ساخت چه جاهایی امکن قبولی هس؟ 2-با 3000 تبدیل به نظرتون انتخاب رشته انجام بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان1-با 1500 ساخت چه جاهایی امکن قبولی هس؟ 2-با 3000 تبدیل به نظرتون انتخاب رشته انجام بدم؟ سلام انتخاب رشته که حق مسلم خودته. از این حق استفاده کن. مثل من 2 لینک به دیدگاه
aminmm 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان كسي ميدونه تبديل انرژي و طراحي كاربردي روزانه و شبانه دانشگاه صنعتي اصفهان چه رتبه اي ميخواد؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ به علت وجود منابع مفید تاپیک حذف نمیشه و فقط بسته میشه برای ارشد 94 شما رو ارجاع میدم به این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread128944.html موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده