شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ با سلااااااااااااام خوبید؟ خوشید؟ فردا میلاد حضرت علی و روز پدر و روز مرد هستش پیشاپیش این روز رو به همه مردهای انجمن ِ باباهای انجمن_نیمچه مرد ِتمام مرد ِ در آینده مرد و نامرد تبریک میگم و ارزوی بهروزی و خوشبختی برای تک تک دختران دارم ایام بکامتان باشه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این هم کادوی همه مردهای انجمن:ws28: 29 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خوش آهنگ ترین نغمههای هستی نثار قلب خسته و صبورتان . . . روزِ به اوج نشستنتان مبارک ... پیشاپیش میلاد حضرت علی و روز پدر به پدران فعلی و پدران آینده پسرای انجمن مبارک پسرا به صف شید جوراباتونو بردارید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ روزتون مبارک آقایون.. ..فقط واسه برداشتن جورابا صف و رعایت کنین لطفا لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شقی به شوپرتم جوراب میخوای کادو بدی؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شقی به شوپرتم جوراب میخوای کادو بدی؟ ارههههههههههههه اونم از نوع ابریشمی شیشه ای:ws28: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ارههههههههههههه اونم از نوع ابریشمی شیشه ای:ws28: خو بعد به من ایراد میگیری چرا زن نمیگیرم؟ اونم یکی مث توه دیگه قدر ما مردای فرشته رو نمیدونه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خو بعد به من ایراد میگیری چرا زن نمیگیرم؟ اونم یکی مث توه دیگه قدر ما مردای فرشته رو نمیدونه عزراییل هم فرشتست شما مردا قاتل جونید فرشته جونید لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ عزراییل هم فرشتستشما مردا قاتل جونید فرشته جونید جرهت داری به شوپرت بگو لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ جرهت داری به شوپرت بگو اون با تو بچه سوسول فرق داره لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آقـــایــــونِ انــجــمــــن؟؟؟ روزتـــون مــــبـــارک:mbj6ivxkw3ccem7bie7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون با تو بچه سوسول فرق داره ها دیدی کم اوردی شقی کشل لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: پیشاپیش ولادت امیرالمومنین(ع) روز مرد و روز پدر بر همه آقایون محترم انجمن مبارک :icon_gol::icon_gol: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ولادت حضرت علی (ع) و روز مرد رو به همه آقایون تبریک میگم به خصوص به بابای گل خودم که ازش دورم وخیلی وقته ندیدمش بابایی خیلی دوستت دارم دستت رو می بوسم :icon_gol: لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امروز به نام پدران نام گرفت / زن رفت و ز همسر خودش وام گرفت هر مرد در این روز بدیدم، کادو / جوراب ، لباس زیر یا مام گرفت ! شاعر در بیت دیگری می فرماید: روز مرد است و عجب! کادوی ما نایاب است / گر چه این دُر گرانقدر همان جوراب! است:ws3: لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب علی علیه السلام میآید .... ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بالْ گستره آسمانها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند! طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جامه ای افلاکیِ عاشقان به سوی او میآیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم میکند؛ چرا که امشب علی علیه السلام میآید!... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده