رفتن به مطلب

اگر کسب و کاری داشته باشید حاضرید شخصی با توانایی خودتون رو استخدام کنید؟

NYC

ارسال های توصیه شده

فرض کنید صاحب کسب و کاری هستین و احتیاج به استخدام شخص یا اشخاصی دارید.

آیا حاضرید کسی مثل خودتون، با توانایی و ویژگی های خودتون، ظاهر خودتون، با رزومه خودتون رو استخدام کنید؟

درصورت امکان دلیلش رو هم بگید.:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

اگر کسب و کار متعلق به خودم باشه و هدفم موفقیت در کسبو کار باشه ،حتی حاضرم افراد توانمند تر از خودمو هم استخدام کنم.

من باید این توانایی و هنر وداشته باشم که از مهارتها و توانمندیهای دیگران استفاده کنم.

استفاده از توان محدود ،کسبو کارو محدود نگه میداره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم با اقای مهرشاد موافقم...یعنی اگه شرایطی داشته باشم که کسب و کاری راه بندازم یا سرمایه گذاری کنم، ترجیح میدم مدیریت شناسایی نیروهای کاری رو به عهده بگیرم...ولی تو شرایطی که شما گفتین، بله، اگر در مورد کاری اطلاعات و انرژی لازم رو داشته باشم میتونم به تیم کمک کنم و ادمی مثل خودم رو به شرط داشتن انگیزه، استخدام میکنم

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر کسب و کار متعلق به خودم باشه و هدفم موفقیت در کسبو کار باشه ،حتی حاضرم افراد توانمند تر از خودمو هم استخدام کنم.

من باید این توانایی و هنر وداشته باشم که از مهارتها و توانمندیهای دیگران استفاده کنم.

استفاده از توان محدود ،کسبو کارو محدود نگه میداره.

استفاده از افراد با توانایی بالا و توانمدتر از خود منطقیه.

منظورم این بود اگر مثلاً جای رئیست بودی حاضر بودی خودت رو استخدام کنی؟ و چرا؟

حالا ظاهرت، اخلاقت، توانایی های تخصصیت، نوع لباس پوشیدنت، برخوردت با بقیه و ... از همه لحاظ.

• Like 5
لینک به دیدگاه
استفاده از افراد با توانایی بالا و توانمدتر از خود منطقیه.

منظورم این بود اگر مثلاً جای رئیست بودی حاضر بودی خودت رو استخدام کنی؟ و چرا؟

حالا ظاهرت، اخلاقت، توانایی های تخصصیت، نوع لباس پوشیدنت، برخوردت با بقیه و ... از همه لحاظ.

حالا سوال خیلی جالب شد،

اگر فردی باخودش روراست باشه و واقع بینانه به این سوال جولب بده میتونه خیلی به خودش کمک کنه.

اما در مورد خودم : بله حاضرم. چون مهارتهای لازمو از لحاظ فنی،ارتباطی و ادراکی برای اداره یک کار پیدا کردم و بیشتر بدنبال حل مسئله ومشکلات هستم(قبل از اینکه مشکلات بیاد سراغم) و سعی میکنم اثر گذار باشم....

• Like 4
لینک به دیدگاه

بله و البته دنبال کسی هستم که تو برخی از ویژگی ها مثل خودم باشه خصوصا احساس مسئولیت تو کارهایی که بهش محول میشه و تو برخی از کارها از من به روزتر باشه مثلا تو نرم افزارهایی که برای کارم نیازشون دارم.

اما در همین حین دوس دارم اگر کسانی هم تخصص ندارن بهشون آموزش بدم تا تیمم رو خودم تکمیل کنم.:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر بدونم طرف مقابل هم برای من و هم برای خودش مفید واقع میشه بله اسختدام میکردم....

خب دیگه جاوید. خودتو بزار جای رئیست.

دیگه خودت از شرایط خودت خبر داری دیگه. میدونی میتونی مفید واقع بشی یا نه دیگه.

فکر کن برای شرکتتون یکی با مشخصات خودت بیاد برای استخدام. همه چیش مثل خودت باشه. استخدامش میکنی؟ چرا؟

بله و البته دنبال کسی هستم که تو برخی از ویژگی ها مثل خودم باشه خصوصا احساس مسئولیت تو کارهایی که بهش محول میشه و تو برخی از کارها از من به روزتر باشه مثلا تو نرم افزارهایی که برای کارم نیازشون دارم.

اما در همین حین دوس دارم اگر کسانی هم تخصص ندارن بهشون آموزش بدم تا تیمم رو خودم تکمیل کنم.:a030:

ممنون. من فکر میکنم این قسمت آموزش دادنِ خیلی کار خوبی باشه. یه جورایی طرف نمک گیر میشه.

تو کارگاه قبلی ما یه کار کانال کشی بود. هیچ پیمانکاری زیر 200 میلیون تومن نمیومد کار کنه. تا اینکه خود رئیس شرکت کسی رو آورد با 40 میلیون تومن کار رو انجام داد. وقتی ازش پرسیدیم چرا با این مبلغ حاضر شدی بیای گفت من اون موقع که یه جونه بیکار و بی تخصص بودم همین رئیس شرکت منو حمایت کرد و الان به اینجا رسیدم. واسه همسنم موقعی که زنگ زد بی معطلی اومدم.

حالا سوال خیلی جالب شد،

اگر فردی باخودش روراست باشه و واقع بینانه به این سوال جولب بده میتونه خیلی به خودش کمک کنه.

اما در مورد خودم : بله حاضرم. چون مهارتهای لازمو از لحاظ فنی،ارتباطی و ادراکی برای اداره یک کار پیدا کردم و بیشتر بدنبال حل مسئله ومشکلات هستم(قبل از اینکه مشکلات بیاد سراغم) و سعی میکنم اثر گذار باشم....

دقیقاً من هم واسه همین روراست بودن با خودمون این سوال رو پرسیدم.

جواب این سوال میتونه خیلی چیزا رو مشخص کنه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب دیگه جاوید. خودتو بزار جای رئیست.

دیگه خودت از شرایط خودت خبر داری دیگه. میدونی میتونی مفید واقع بشی یا نه دیگه.

فکر کن برای شرکتتون یکی با مشخصات خودت بیاد برای استخدام. همه چیش مثل خودت باشه. استخدامش میکنی؟ چرا؟

.

آره احساس بکنم که میتونه نصف کارهای که من دارم انجامش میدم مثبت انجام بده استخدام میکنم..

• Like 5
لینک به دیدگاه

نه:banel_smiley_4:دلیلشو نمیدونم اما خوشم نمیاد مثل خودم اخلاقش بد باشه و اینقدم ساده بگرده یکم باید خوشتیپ باشه روحیه بگیرم

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه:banel_smiley_4:دلیلشو نمیدونم اما خوشم نمیاد مثل خودم اخلاقش بد باشه و اینقدم ساده بگرده یکم باید خوشتیپ باشه روحیه بگیرم

قابل توجه یه فردی که ای کاش تو این سایت بود و میخوند اینو:banel_smiley_4:

بحث سر کار و استخدام خانوما بود گفتم 80 درصد شرکتای خصوصی دلشون میخواد یه خانم با قرو فر و استخدام کنن و ظاهر رنگارنگ-حالا دلایلش هرچی هست من خوشم نمیاد

طرف گفت نه تو در اشتباه محضی چه دلیلی داره محل کارشو قاطی این کارا کنه بیرون وسعت عمل بیشتری دارن:whistle:

این طرف خودش کارش 100 درصد مردونست و همکار خانم نداره نمیدونه من چی میگم .کاش یه مقدار ذهن ها باز بشه!

و اما جواب من

بله که استخدام میکنم .نهایتش اینه که صادقانه میگه دقیق چی رو بلده چی رو بلد نیست و اندازه خودم علاقمند هست و میتونه یاد بگیره

البته 3-4 ماه آزمایشی میگیرمش:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خب تو که میدونی ایرادت چیه چرا درستش نمیکنی؟:banel_smiley_4:

چقدر خوشتیپ باشه؟

ینی یه مقدار استفاده ابزاری از خودت تو محل کارو قبول داری؟

قابل توجه یه فردی که ای کاش تو این سایت بود و میخوند اینو:banel_smiley_4:

بحث سر کار و استخدام خانوما بود گفتم 80 درصد شرکتای خصوصی دلشون میخواد یه خانم با قرو فر و استخدام کنن و ظاهر رنگارنگ-حالا دلایلش هرچی هست من خوشم نمیاد

طرف گفت نه تو در اشتباه محضی چه دلیلی داره محل کارشو قاطی این کارا کنه بیرون وسعت عمل بیشتری دارن:whistle:

این طرف خودش کارش 100 درصد مردونست و همکار خانم نداره نمیدونه من چی میگم .کاش یه مقدار ذهن ها باز بشه!

و اما جواب من

بله که استخدام میکنم .نهایتش اینه که صادقانه میگه دقیق چی رو بلده چی رو بلد نیست و اندازه خودم علاقمند هست و میتونه یاد بگیره

البته 3-4 ماه آزمایشی میگیرمش:ws3:

در واقع من هم حرف شما رو قبول دارم. منم خیلی بدم میاد از این استفاده ابزاری از خانم ها. ولی جالبه بگم دیروز رفتم سوار مترو بشم اتفاقی رفتم واگنه چسبیده به واگن بانوان. باور کنید اصلاً بدون اینکه بخوام چشم چرونی کنما. ولی روحیه آدم بهتر میشه.:ws3:

ای بچه زرنگ حالا خودت حاضری آزمایشی بری جایی کار کنی؟:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

شايد اگر تجربه چند ماه كاركردنم رو نداشتم با ترديد قبول ميكردم و روي اين حساب كه مستعد هست و نيروي جوان و علاقه مند به يادگيري...قبلا فكر ميكردم من براي اينكه در كارم موفق باشم بايدالف تا لام همه نرم افزارهاي رشته خودم رو بدونم ..... هرچند در مدتي كه سپري شده اندوخته اي به لحاظ نرم افزاري به دانسته هام اضافه نشده و شايد در برخي موارد خاك خورده باشه, اما در حال حاضر فردي با شرايط من اگر بود حتما استخدامش ميكردم چون در كنار همه استعداد تلاشي كه براي پيشرفت خواهد داشت تجربياتي داره كه براي اداره يك محيط كاري خيلي بيشتر از تسلط به انواع نرم افزارها نياز هست....چيزي كه هست پيدا كردن يك ديد سيستمي هست كه به من نوعي اجازه ميده بگم كه حتي چند ماه هم ميتونه يه فرد رو پخته تر كنه و من اين فرصت رو به اون فرد ميدم.. .(اتفاقا همين نيم ساعت پيش داشتم فكر ميكردم اينبار اگر اداره جايي رو به عهده بگيرم خيلي موفق تر عمل خواهم كرد و البته اميدوارم و يكي از فاكتورهاي موفق بودن هم آپديت نگه داشتن اطلاعاتمون هست.)

• Like 7
لینک به دیدگاه

چقدر خوشتیپ باشه؟

در واقع من هم حرف شما رو قبول دارم. منم خیلی بدم میاد از این استفاده ابزاری از خانم ها. ولی جالبه بگم دیروز رفتم سوار مترو بشم اتفاقی رفتم واگنه چسبیده به واگن بانوان. باور کنید اصلاً بدون اینکه بخوام چشم چرونی کنما. ولی روحیه آدم بهتر میشه.ws3.gif

ای بچه زرنگ حالا خودت حاضری آزمایشی بری جایی کار کنی؟w02.gif

دیدی جانمw02.gif من با چیزایی که از مردای اطرافم دیدم تو محیط کار داغون میرم...والا ادم میترسه...میخنده باهاشون میگن نخ میده...سنگین تا میکنه میگن افاده ای... w02.gif

سعی میکنیم اخلاقمونو درست کنیم اما نمیشهw02.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

چقدر خوشتیپ باشه؟

در واقع من هم حرف شما رو قبول دارم. منم خیلی بدم میاد از این استفاده ابزاری از خانم ها. ولی جالبه بگم دیروز رفتم سوار مترو بشم اتفاقی رفتم واگنه چسبیده به واگن بانوان. باور کنید اصلاً بدون اینکه بخوام چشم چرونی کنما. ولی روحیه آدم بهتر میشه.:ws3:

دیدی جانم:w02: من با چیزایی که از مردای اطرافم دیدم تو محیط کار داغون میرم...والا ادم میترسه...میخنده باهاشون میگن نخ میده...سنگین تا میکنه میگن افاده ای... :w02:

سعی میکنیم اخلاقمونو درست کنیم اما نمیشه:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه واقعا از لحاظ معلومات و علاقه به زمینه ی کاری و پشتکار مثل خودم باشه حتما استخدامش میکنم:a030:

اگه هم بالاتر بود که چه بهتر:w16:

چون میتونم راحت انتظاری رو که ازش میخوام رو برام برآرده کنه و این باعث روند صعودی کارا میشه:w16:

فکرم میکنم اکثر آدما که واقعا دنبال موفقیت بیشتر در کارشون هستن از لحاظ کار کردن با یکی مثل خودشون همین جواب رو میدن. چون به نظر من اکثر آدما خودشونو بهتر از خیلیا میدونن که در نظر من این نسبتا طبیعیه (البته نه در مورد اونایی که آدم واقعا میدونه که از خودش توی زمینه های مختلف بالاتره!!) و از طرفی هم با توجه به شناختی که آدما از خودشون دارن کار کردن با یکی با مشخصات و علایقی در زمینه کاری شبیه خودشون میتونه کار کردنو براشون راحت تر کنه که در واقع زبان مشترکشونو افزایش میده:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دو تا دختر يكي خيلي خوشگل و يكي خيلي زشت ميرن تو يه شركت واسه مصاحبه كه اونجا يكيشون استخدام بشه.

مدير شركت يه نگاه بهشون ميندازه و ميگه قيافه اصلا براي من مهم نيست و مهم فرهنگ و علم شماست !!

از خوشگله ميپرسه كه جمعيت ايران چند نفره؟

ميگه هفتاد ميليون و مدير ميگه آفرين درست جواب دادي !!

رو ميكنه به زشته ميپرسه خب اين هفتاد ميليون نفر رو يكي يكي نام ببر؟ :banel_smiley_4:

+منم با نظر دوستان موافقم.....هرچند ترجیح میدم معلومات خودم از زیردستم بیشتر باشه تا اون از من...ینی ی جورایی سلسله مراتب کار بر اساس توانمندی های اشخاص باشه مثلا اگه ی نفر از من حرفه ای تر هس رو استخدام کنم برای سمتی پایین تر از خودم ب نظرم ممکنه باعث از بین بردن انگیزه طرف بشه.خب مسلما هرکسی ترجیح میده جایی کار کنه ک لیاقتشو داره نه چیزی کمتر از اون.

مثل خیلی از کسانی ک الان واقعا حقشون خورده شده ....

این مسئله در مورد استخدام شدن خودم هم صادقه .

• Like 9
لینک به دیدگاه
باور کنید اصلاً بدون اینکه بخوام چشم چرونی کنما. ولی روحیه آدم بهتر میشه.:ws3:

چرا تو واگن چسبیده به آقایون روحیه من فرقی نداره پس؟:w02:

دقیقا چیزی که من گفتم همه جا صادقه .حالا یه عده میگن ما مخالف استفاده ابزاری هستیم ولی یه ذره اشکال نداره مستحب هم هست:ws28:

بعد اینکه آزمایشی فقط بیمه نیست.من اگه بدونم جایی که میرم چند ماه باید آزمایشی باشم ولی چیزایی که یاد میگیرم ارزشش از بیمه بیشتره حتما میشتابم!:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دیدی جانم:w02: من با چیزایی که از مردای اطرافم دیدم تو محیط کار داغون میرم...والا ادم میترسه...میخنده باهاشون میگن نخ میده...سنگین تا میکنه میگن افاده ای... :w02:

سعی میکنیم اخلاقمونو درست کنیم اما نمیشه:w02:

من منظورتو متوجه نشدم.:ws52:

ینی داغون میری سرکار که امنیت شغلیتو تامین کنی؟

شايد اگر تجربه چند ماه كاركردنم رو نداشتم با ترديد قبول ميكردم و روي اين حساب كه مستعد هست و نيروي جوان و علاقه مند به يادگيري...قبلا فكر ميكردم من براي اينكه در كارم موفق باشم بايدالف تا لام همه نرم افزارهاي رشته خودم رو بدونم ..... هرچند در مدتي كه سپري شده اندوخته اي به لحاظ نرم افزاري به دانسته هام اضافه نشده و شايد در برخي موارد خاك خورده باشه, اما در حال حاضر فردي با شرايط من اگر بود حتما استخدامش ميكردم چون در كنار همه استعداد تلاشي كه براي پيشرفت خواهد داشت تجربياتي داره كه براي اداره يك محيط كاري خيلي بيشتر از تسلط به انواع نرم افزارها نياز هست....چيزي كه هست پيدا كردن يك ديد سيستمي هست كه به من نوعي اجازه ميده بگم كه حتي چند ماه هم ميتونه يه فرد رو پخته تر كنه و من اين فرصت رو به اون فرد ميدم.. .(اتفاقا همين نيم ساعت پيش داشتم فكر ميكردم اينبار اگر اداره جايي رو به عهده بگيرم خيلي موفق تر عمل خواهم كرد و البته اميدوارم و يكي از فاكتورهاي موفق بودن هم آپديت نگه داشتن اطلاعاتمون هست.)

دقیقاً همینه. تخصص رو میشه به خیلیا یاد داد. ولی خیلی از مسائل هست که باید بالقوه تو ذات هرکسی باشه.

شما بعد از 2-3 سال کار کردن کارتو بلد میشی و یه نیروی خیلی خوب به حساب میای برای شرکت ولی اگر کسی متخصص باشه از همون اول ولی آدم دزدی باشه تو کار.

شاید در نگاه اول استخدام شما برای شرکت هزینه بر باشه ولی در بلند مدت خیلی بیشتر به نفع مجموعه است.

چرا تو واگن چسبیده به آقایون روحیه من فرقی نداره پس؟:w02:

دقیقا چیزی که من گفتم همه جا صادقه .حالا یه عده میگن ما مخالف استفاده ابزاری هستیم ولی یه ذره اشکال نداره مستحب هم هست:ws28:

بعد اینکه آزمایشی فقط بیمه نیست.من اگه بدونم جایی که میرم چند ماه باید آزمایشی باشم ولی چیزایی که یاد میگیرم ارزشش از بیمه بیشتره حتما میشتابم!:w16:

باور کن به دور از هرگونه چشم چرونی و نگاه های ممتد و برانداز کردن و ... ها. چون اصلاً خوشم نمیاد از این کارا. بیشتر از یبار نگاه نمیکنم. ینی دقیقاً دوتاخواهر بی بصیرت که جولوم نشسته بودن من یکبار یا دوبار نگاهشون کردم. طرز فکر خاص خودمو دارم تو این زمینه.

بدم میاد از چشم چرونی.

ولی همین حس که روبروت یه جنس لطیف و ظریف باشه. به نظرم این خیلی تاثیر داره.

من این حرف رو واقعاً قبول دارم:

هــرکـــس بــه زنــی آســیــب بــرســونــه

لـــایــق زنــدگــی نــیــســت

چــون زنـــهــا بـــرای مــهــارِ طــبــیــعــتِ وحــشــی

بــایــد در کــنــار مردها باشــن!

دو تا دختر يكي خيلي خوشگل و يكي خيلي زشت ميرن تو يه شركت واسه مصاحبه كه اونجا يكيشون استخدام بشه.

مدير شركت يه نگاه بهشون ميندازه و ميگه قيافه اصلا براي من مهم نيست و مهم فرهنگ و علم شماست !!

از خوشگله ميپرسه كه جمعيت ايران چند نفره؟

ميگه هفتاد ميليون و مدير ميگه آفرين درست جواب دادي !!

رو ميكنه به زشته ميپرسه خب اين هفتاد ميليون نفر رو يكي يكي نام ببر؟ :banel_smiley_4:

+منم با نظر دوستان موافقم.....هرچند ترجیح میدم معلومات خودم از زیردستم بیشتر باشه تا اون از من...ینی ی جورایی سلسله مراتب کار بر اساس توانمندی های اشخاص باشه مثلا اگه ی نفر از من حرفه ای تر هس رو استخدام کنم برای سمتی پایین تر از خودم ب نظرم ممکنه باعث از بین بردن انگیزه طرف بشه.خب مسلما هرکسی ترجیح میده جایی کار کنه ک لیاقتشو داره نه چیزی کمتر از اون.

مثل خیلی از کسانی ک الان واقعا حقشون خورده شده ....

این مسئله در مورد استخدام شدن خودم هم صادقه .

البته یه نکته ای بگم. توانایی الزاماً در تخصص اون کار نیست.

ینی در کل حتماً از شما توانا تر بوده که الان بالاتر از شمائه.

شاید من از رئیسم بیشتر سر در بیارما. ینی بعضی مواقع یه حرفیی میزد که اصن ما زیردستاش اینجوری :w58: میشدیم!

پیش خودمون میگفتیم ینی تو اینم بلد نیستی؟!:icon_pf (34):

ولی به جاش مثلاً نماینده کارفرما میومد این یجوری باهاش گرم میگرفت و راضیش میکرد که نگو.

یا وقتی طلبکار میومد. طرف مثلاً 3 سال بود دنبال طلبش بود باور کنید مثل گوله آتیش بود ولی این ظرف 10 دقیقه آنچنان نرمش میکرد که طرف یادش میرفت واسه چی اومده!

چهارنفر مثل منو استخدام کرده بود این کارا رو براش میکردن خودش دنبال مسائل کلان تر بود.

شاید در زمینه نرم افزار از من بیسواد تر بود ولی در کل واقعاً بیشتر از من به درد شرکت میخورد و برای همینم رئیس من شده بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...