M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود.......... مرباشو داریم خوش اومدی مریمی.......:hapydancsmil: به یاد فرهیختگان چنین تایپیکی زده بودم و کل بچه ها دور هم خوش بودیم...... یاد دوستان قدیمی هم بخیر ستاره باید یادش باشه.......... ممنون عزیزم..دنیز جون من یک سوال داشتم...شما پزشکی یا هنوز دانشجویی؟ چقدر دیگه مونده 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بانو آرام اومدم فقط حالتو بپرسم آمپولم نمی خواما :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوبی خودت؟ سلام سارای مهربون.......... مرسی گلم ........اینجا عین شبستانه خودتونه اما پر محتواتر.......به این میگن تبلیغات تایپیک 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سارای مهربون.......... مرسی گلم ........اینجا عین شبستانه خودتونه اما پر محتواتر.......به این میگن تبلیغات تایپیک آفرین اینجا قشنگ برای تالار ادبیات تبلیغ کن 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از غروبی جلوی گردنم همونجا که اون رگ گنده هه رد میشه درد میکنه.. رفته رو اعصابم.. چه کنم؟؟ پشت گردنت و سرت هم درد میکنه همراهش؟ 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زالام علیکم آغا دارو دالین لُپ را کوچومولو توند؟ جلو دیدمو گلفته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پشت گردنت و سرت هم درد میکنه همراهش؟ نع فقط همونجاس.. 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو میتونی این ضد داروها رو نخوری.فقط نگاه کنی فرنوشی محاله بتونی جلو کومارو بگیری .......این پسر عاشق شکلاته 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای دندون قروچه این راه رو امتحان کن: دستمال آغشته به گلاب بذار بالای سرت و بخواب یا توی بالشت پر گل محمدی قرار بده این ها خاصیت ارام بخشی داره و باعث میشه که خواب راحت تری داشته باشی ------------------------- دنیز جان اجازه بدی در حد توانم با دارو های سنتی در خدمت باشم 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون عزیزم..دنیز جون من یک سوال داشتم...شما پزشکی یا هنوز دانشجویی؟ چقدر دیگه مونده هر دوش مریمی .......2 سال مونده تموم کنم گلم 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین اینجا قشنگ برای تالار ادبیات تبلیغ کن خیلی نامردی سارا.........واسه تایپیک خودم تبلیغ کردم .......بچه ها شبستانه تعطیل بشتابید بهداری جایزه داره 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانم دکتر من خودم مشکل خاصی ندارم اما خواهرم خیلی سر درد داره سی تی اسکن هم رفته چیزی نبوده چشم پزشکی هم رفته چیزی نبوده بیشتر وقتی تخمه میخوره سرش درد میگیره چرا؟ 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوشی محاله بتونی جلو کومارو بگیری .......این پسر عاشق شکلاته فکر کنم لواشکو بیشتر دوس داره 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زالام علیکمآغا دارو دالین لُپ را کوچومولو توند؟ جلو دیدمو گلفته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نع فقط همونجاس.. سودی جون کمتر بخوری لپتم میفته ...... ........ خانومی احتمالا کشیدگی رگ گردنته حالا برا اثر درست قرار نگرفتن بالش و یا سرما خوردگی جزئی ....... 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سارای مهربون.......... مرسی گلم ........اینجا عین شبستانه خودتونه اما پر محتواتر.......به این میگن تبلیغات تایپیک اسم شبستان نیار که گریه ام میگیره. همه ی بچه های شبستان دارن یکی یکی میرن:sad0: 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای دندون قروچه این راه رو امتحان کن:دستمال آغشته به گلاب بذار بالای سرت و بخواب یا توی بالشت پر گل محمدی قرار بده این ها خاصیت ارام بخشی داره و باعث میشه که خواب راحت تری داشته باشی ------------------------- دنیز جان اجازه بدی در حد توانم با دارو های سنتی در خدمت باشم ... ببین کی اومده............دوست قدیمی و خوبم امیر عزیز خوش اومدی امیرجان........بسیار هم سپاسگزار خواهم شد.......دوست دارم مثل سابق از اطلاعاتت اینجا هم بهره ببرم........ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر دوش مریمی .......2 سال مونده تموم کنم گلم نظرت در مورد همیوپاتی چیه گلم؟ 4 سال میخونن دکتر میشن...یک مدت بسرم زده بود برم آلمان بخونم موفق باشی... 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانم دکتر من خودم مشکل خاصی ندارم اما خواهرم خیلی سر درد داره سی تی اسکن هم رفته چیزی نبوده چشم پزشکی هم رفته چیزی نبوده بیشتر وقتی تخمه میخوره سرش درد میگیره چرا؟ حقیقتا اطلاعات خاصی در این مورد ندارم سحری. اما خب اگه فقط با خوردن تخمه سر درد داره بهترین کار اینه تخمه نخوره.......... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی نامردی سارا.........واسه تایپیک خودم تبلیغ کردم .......بچه ها شبستانه تعطیل بشتابید بهداری جایزه داره اول جایزه رو مشخص کن ببینم ارزش داره برم بچه های شبستان دوباره دور هم جمع کنم. 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حقیقتا اطلاعات خاصی در این مورد ندارم سحری. اما خب اگه فقط با خوردن تخمه سر درد داره بهترین کار اینه تخمه نخوره.......... خب فقط با تخمه نه.با بعضی چیزا خب تخصصت چیه که من تو اون زمینه بپرسم دندون سر در میاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نظرت در مورد همیوپاتی چیه گلم؟ 4 سال میخونن دکتر میشن...یک مدت بسرم زده بود برم آلمان بخونم موفق باشی... راستش چی بگم مریمی.....من خودم اصلا علاقه ای به این رشته ندارم و درمان از طریق نیرو رو زیاد باور ندارم اما در بین مردم طرفداران زیادی داره و اتفاقا آلمان هم گزینه خوبیه اگر علاقه داشته باشی تعریف دکتر معینی در ایرانم هم تا حدودی شنیدم شما هم موفق باشی گلم........ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده