mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون از همه دوستان ایشالا قسمت خودتون بشه منم به همه بچه ها تبریک میگم متین اون اسم منو از لیست بردار لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به هم دوستان عزیز تبریک عرض میکنم ...موفق باشید دوستان .... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم به همگییییییییییییییییییییی ایشاالله ناهار و شامِ نهایی رو دست جمعی متقبل شید :w31: لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همه این دوستان که رتبه آوردن تبریک میگم فقط کاش این نتایج رو چند روز زودتر میدادن، این دوستان توی میتینگی که داشتیم حسابی از شرمندگی در میومدن؛ اینطوری خرج محمد هم کمتر میشد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همه این دوستان که رتبه آوردن تبریک میگمفقط کاش این نتایج رو چند روز زودتر میدادن، این دوستان توی میتینگی که داشتیم حسابی از شرمندگی در میومدن؛ اینطوری خرج محمد هم کمتر میشد همیشه محمد حضور دائمی داره دکتر هنری لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک به همه ی عزیزان موفق باشید در همه ی عرصه های زندگی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم به همه دوستان:hapydancsmil: واقعاً گل کاشتید وقتی رتبه ها میاد با خودم میگم: خوش بحال دوستان. ولی بعدش که بدنم خنک میشه و مغزم کار میکنه و منطقی تفکر میکنم، با خودم میگم: بیخیال بابا... کار مهمتره لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی متین جان بابت زدن این تاپیک ...:icon_gol: ایشالله ککه همه به نتیج تلاششون برسند .... لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه محمد حضور دائمی داره دکتر هنری میدونم؛ ولی من که دیگه نیستم در این جمع؛ از این شیرینی پرچرب محروم شدم به فکر شکم خودم هستم؛ نه جیب محمد لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم . امیدوارم هرجا که هستند همیشه موفق باشند. لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکتون باشه ایشاالله زود باشین شیرنی ما رو بدین میخوایم بریم مسافرت لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شما من تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شمامن تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین جور کشی که میگن همینه دیگه همه درگیر رفاقت و دوستین لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونم؛ ولی من که دیگه نیستم در این جمع؛ از این شیرینی پرچرب محروم شدمبه فکر شکم خودم هستم؛ نه جیب محمد اخه کی به فکر جیب محمده تو این اوضاع بد جامعه ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز فدات عزیزم .. اما خیلیا تبریزن دوستان به جا ما میرسن خدمتتون به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شمامن تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین مام اینور تهران جور ره دوستان رو میکشیم همچین ادمی ام من لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همتون تبریک میگم ایشالا که همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....تبریک فراوان به بچه ها همیشه و همه جا موفق باشید لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم. امیدور تو مراحل بعدی زندگی هم موفق باشن. ازشون خواهش میکنم به شکرانه این قبولی در صورت امکان از بچه هایی که قصد دارن تو سالهای بعد هم شرکت کنن کمک و مشاوره خودشون رو دریغ نکنن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده