mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 ممنون از همه دوستان ایشالا قسمت خودتون بشه منم به همه بچه ها تبریک میگم متین اون اسم منو از لیست بردار
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به هم دوستان عزیز تبریک عرض میکنم ...موفق باشید دوستان ....
*mini* 37778 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک میگم به همگییییییییییییییییییییی ایشاالله ناهار و شامِ نهایی رو دست جمعی متقبل شید :w31:
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به همه این دوستان که رتبه آوردن تبریک میگم فقط کاش این نتایج رو چند روز زودتر میدادن، این دوستان توی میتینگی که داشتیم حسابی از شرمندگی در میومدن؛ اینطوری خرج محمد هم کمتر میشد
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به همه این دوستان که رتبه آوردن تبریک میگمفقط کاش این نتایج رو چند روز زودتر میدادن، این دوستان توی میتینگی که داشتیم حسابی از شرمندگی در میومدن؛ اینطوری خرج محمد هم کمتر میشد همیشه محمد حضور دائمی داره دکتر هنری
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک میگم به همه دوستان:hapydancsmil: واقعاً گل کاشتید وقتی رتبه ها میاد با خودم میگم: خوش بحال دوستان. ولی بعدش که بدنم خنک میشه و مغزم کار میکنه و منطقی تفکر میکنم، با خودم میگم: بیخیال بابا... کار مهمتره
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2013 مرسی متین جان بابت زدن این تاپیک ...:icon_gol: ایشالله ککه همه به نتیج تلاششون برسند ....
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 همیشه محمد حضور دائمی داره دکتر هنری میدونم؛ ولی من که دیگه نیستم در این جمع؛ از این شیرینی پرچرب محروم شدم به فکر شکم خودم هستم؛ نه جیب محمد
somayeh mech 2005 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 مبارکتون باشه ایشاالله زود باشین شیرنی ما رو بدین میخوایم بریم مسافرت
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شما من تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین
شــاروک 30242 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شمامن تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین جور کشی که میگن همینه دیگه همه درگیر رفاقت و دوستین
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2013 میدونم؛ ولی من که دیگه نیستم در این جمع؛ از این شیرینی پرچرب محروم شدمبه فکر شکم خودم هستم؛ نه جیب محمد اخه کی به فکر جیب محمده تو این اوضاع بد جامعه ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز فدات عزیزم .. اما خیلیا تبریزن دوستان به جا ما میرسن خدمتتون به به؛ سمیه خانم تبریک ویژه میگم به شمامن تبریز هستم و به نیابت از دوستان، هر زمان و هرجا که بگین میام واسه شیرینی بالاخره باید جور دوستان رو کشید دیگه؛ دوستی یعنی همین مام اینور تهران جور ره دوستان رو میکشیم همچین ادمی ام من
NYC 20977 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک میگم. امیدور تو مراحل بعدی زندگی هم موفق باشن. ازشون خواهش میکنم به شکرانه این قبولی در صورت امکان از بچه هایی که قصد دارن تو سالهای بعد هم شرکت کنن کمک و مشاوره خودشون رو دریغ نکنن.
ارسال های توصیه شده