ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به بههههههههههه تبریک به همه چقد فرهیخته داریم بابا خیلی خیلی تبریک میگم امیدوارم موفقیت های بعدی پیش روتون باشه لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان ممنون از همتون واقعیتش من زمانی خوشحال شدم که محبت های شما رو دیدم (متین در جریان هست) از متین عزیز که خجالتمون دادن تشکر میکنم و تبریک به بقیه دوستان ... موفقیت به رتبه نیست بنظر من موفقیت به اینه که بتونی مفید باشی برای همه توی هر رشته و هر دانشگاهی که هستی همگی موفق باشیم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واي بچه ها دمتون گرم كارتون عالي بوده:hapydancsmil::hapydancsmil: ي خدا قوت تپل نثار تك تكتون اميدوارم هميشه موفق باشين ديگه از شيريني ب رده بايد بهمون شام بدين لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهااااااااااااااااااان همچین تاپیکی لازم بود تبریک میگم به همه دوستان موفق و سربلند باشین لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واییییییییییییییییییی تبریییک میگمممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلیییی باحالی متین.. نصف بچه هارو لینک آدرسشونو گذاشتی نصف دیگه رو حوصلت نکشیده نذاشتی!! عایا این درست است؟؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به خیلی عااااااااااالیه تبریک .موفق باشین لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغاز دور جدید دردسرها رو به دوستان پذیرفته شده تبریک میگم لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار عالی .............. چه رتبه های خوبی داشتیم تو انجمن خبر نداشتیم من که افتحار میکنم بین این بچه های افتخار آفرین تو این انجمن هستم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20024 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا من این تاپیک رو اینقدر دیر دیدم. به همه ی دوستان خصوصا میم شیمی (مدیرمونه دیگه) تبریک ویژه میگم. ایشالا تو همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120457 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چرا انقدر دیر دیدم اینجا رو :icon_pf (34): تبریک اساسییی میگم به همگی. :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه عاااالمه تبریک میگم ، مخصوصا بچه های معماری لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی عالیه آورین به همه دوستان تبریک میگم لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک به همه به امید موفقیت های بیشتر برای دوستان لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا تبریک ترکوندینا ارزوی موفقیت برا تک تکتون لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک به همه ی دوستان! :mbj6ivxkw3ccem7bie7آفرین آفرین! لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون ازهمه. خصوصا دلنواز جان. ولی یه اشتباه خهلی کوچولو شده.من معماری خوندم اما طراحی شهری امتحان دادم. رتبم تو طراحی شهری حدود 100 شده. بازم از همه ممنونم. خیلی خیلی لطف دارید:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده