رفتن به مطلب

میشه و می تونی ... ( معشوق همیشه )

کهربا

ارسال های توصیه شده

میشه به جای شکستن و پیرشدن تو جوونی از فراق، با هم پیر شد ...

یه سئوال مهم ای رباینده کاه (کهربا) :

این معشوق همیشه که میگویی، همیشه یعنی تا کی؟

یعنی تا وقتی دو طرف قادر به درک جسم فیزیکی هم هستند؟

اومدیم و یک معشوق همیشگی با همه ویژگی ها در جوانی حادثه ای براش رخ داد و از دنیا رفت. :sigh:

تکلیف اون عاشق چیه؟

تا آخر عمر بشینه و غصه بخوره یا با حذف فیزیکی میتونه معشوق همیشه دیگری در زندگیش بیابد؟

پس در اینصورت میشه نتیجه گرفت این جسم فیزیکی هست که اساس عشق و عاشقی همیشگی است؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه سئوال مهم ای رباینده کاه (کهربا) :

این معشوق همیشه که میگویی، همیشه یعنی تا کی؟

یعنی تا وقتی دو طرف قادر به درک جسم فیزیکی هم هستند؟

یعنی تا وقتی که می تونن با هم بمونن تا زمانی که به هر دو آسیبی نمی زنه این رابطه:ws37:

اینجا منظورم از واژه معشوق همیشه رابطه ای بود که میشد حفظش کرد و نیازی به جدایی نبود.

اما در کل معشوق همیشه کسیه که تا همیشه میشه دوستش داشت چه پیشت باشه و چه نباشه چه زنده و چه مرده

اومدیم و یک معشوق همیشگی با همه ویژگی ها در جوانی حادثه ای براش رخ داد و از دنیا رفت. sigh.gif

تکلیف اون عاشق چیه؟

تا آخر عمر بشینه و غصه بخوره یا با حذف فیزیکی میتونه معشوق همیشه دیگری در زندگیش بیابد؟

پس در اینصورت میشه نتیجه گرفت این جسم فیزیکی هست که اساس عشق و عاشقی همیشگی است؟

این معشوق حاصل گذران لحظات خوب و بد در کنار هم هستش و حالا اگه نیست خاطرش عزیزه

من نگفتم با رفتن معشوق و نبودش باید غصه خورد اتفاقا اصلا درست نیست زندگی جاریه

فقط همیشه گفتم و بازم می گم حرمت روزهای خوبی که با آدم های خوب گذروندیم رو نگه داریم.:w16:

معشوق همیشه کسیه که وقتی کم آوردی یاد آوری به اون و خاطرات با اون دوباره شوق زندگی بهت می بخشه:icon_redface:

معشوق یه دوست درجه داره، میشه وقتی معشوق قبلی نبود و راه برگشتی نبود معشوق دیگری باشه فقط با هم شدنی نیست که اگه شدنی شد عشق نیست و تلفیقی از هوس و دروغه

• Like 5
لینک به دیدگاه

این معشوق حاصل گذران لحظات خوب و بد در کنار هم هستش و حالا اگه نیست خاطرش عزیزه

من نگفتم با رفتن معشوق و نبودش باید غصه خورد اتفاقا اصلا درست نیست زندگی جاریه

فقط همیشه گفتم و بازم می گم حرمت روزهای خوبی که با آدم های خوب گذروندیم رو نگه داریم.:w16:

معشوق همیشه کسیه که وقتی کم آوردی یاد آوری به اون و خاطرات با اون دوباره شوق زندگی بهت می بخشه:icon_redface:

معشوق یه دوست درجه داره، میشه وقتی معشوق قبلی نبود و راه برگشتی نبود معشوق دیگری باشه فقط با هم شدنی نیست که اگه شدنی شد عشق نیست و تلفیقی از هوس و دروغه

این دید زیباست ولی حقیقت جهان چیز دیگری را نشان میدهد.

البته ما معمولا به هرچیزی بیشتر تجربه کرده باشیم میگیم حقیقت !!!

اسکار وایلد یک نویسنده ایرلندی هست که درباره معشوق همیشگی حرف جالبی داره :

مردها همیشه دوست دارند اولین عشق یک زن باشند ولی زن ها دوست دارند آخرین معشوق یک مرد باشند....

حالا باید دید در فاصله اولین عشق تا آخرین معشوق، چه قدر پراکندگی وجود داره.

هوس و دروغ را قانون طبیعت تشخیص میدهد یا تفاوت دید مردان و زنان به زندگی.

این بحث هم پیچیده است، در هر بحثی با فلسفه وارد بشی به پیچیدگی میرسی. :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مردها همیشه دوست دارند اولین عشق یک زن باشند ولی زن ها دوست دارند آخرین معشوق یک مرد باشند....

حقیقت برای هر کدوم از ما چیزی میشه که خودمون خواستیم :icon_redface:

بهتره اینجور مسائل رو زیبا ببینیم و با دیده سرزنده و مثبت بهش نگاه کنیم و البته احمق نباشیم :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خيلي قشنگ نوشتي ..اينو برميدارم واسه يكي ميفرستم:whistle: اما دوست عزيز گاهي همه اينكارو ميكني گاهي اون دونفر همه چي هم ميشن اما خونوادها مخالف ميشن...يكي گفت جووناي حالا ايستادگي نميكنن...ايستادگي رو تو چي ميبيني ..يه سال قيد همه كس كارت رو ميزني تا شايد رضايت دادن ...يه سال حرف ميخوري ميشي عامل فشار خون همه... تهش چيه؟مطمئني رسيدنه؟ اون رواني كه ازت بهم ريخت چي؟ ميشه عاشق بود خيلي هم قشنگه اما خيلي سخته...

ب ن: من خوش نيستم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

فلسفه علم کلامه

هر جایی جواب مثبت نمیده ... گاهی انقدر قاطی میکنه همه چیزو که همش ارور میده ...

نباید هرجای با فلسفه وارد شد

فلسفه و منطق به نظرم جزء علوم انسانی هستند و علوم انسانی همواره با نقص روبرو بودند

ولی علوم طبیعه همواره استوار بودند ( هرچند شاید بشر در تشخیصش اشتباه کنه ، که این دلیل بر ضعف علوم طبیعه نیست و باز ضعف بر شعور انسان وارد میشه )

• Like 3
لینک به دیدگاه
خيلي قشنگ نوشتي ..اينو برميدارم واسه يكي ميفرستم:whistle: اما دوست عزيز گاهي همه اينكارو ميكني گاهي اون دونفر همه چي هم ميشن اما خونوادها مخالف ميشن...يكي گفت جووناي حالا ايستادگي نميكنن...ايستادگي رو تو چي ميبيني ..يه سال قيد همه كس كارت رو ميزني تا شايد رضايت دادن ...يه سال حرف ميخوري ميشي عامل فشار خون همه... تهش چيه؟مطمئني رسيدنه؟ اون رواني كه ازت بهم ريخت چي؟ ميشه عاشق بود خيلي هم قشنگه اما خيلي سخته...

ب ن: من خوش نيستم:hanghead:

خانواده ها الکی مخالفت نمی کنن و حتما مشکلی می بینن که چیزی می گن مگر اینکه خود خانواده مشکل داشته باشه! که اون بحثش جداست اما مطلب اینجا فقط و فقط مربوط به تصمیم های عاشق و معشوقه و نه کس دیگه دیگه و مخاطب من فقط اون دو بودن:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خانواده ها الکی مخالفت نمی کنن و حتما مشکلی می بینن که چیزی می گن مگر اینکه خود خانواده مشکل داشته باشه! که اون بحثش جداست اما مطلب اینجا فقط و فقط مربوط به تصمیم های عاشق و معشوقه و نه کس دیگه دیگه و مخاطب من فقط اون دو بودن:ws37:

خانواده غير منطقي نديدي اميدوارم هيچ وقتم هيچ كي نبينه:w02:خو اون دو نفر نميتونن بدون حمايت خونوادها با هم باشن كه:ws38:خواه يا ناخواه بعضي چيزا رو دو نفر اثر ميزاره:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خانواده غير منطقي نديدي اميدوارم هيچ وقتم هيچ كي نبينه:w02:خو اون دو نفر نميتونن بدون حمايت خونوادها با هم باشن كه:ws38:خواه يا ناخواه بعضي چيزا رو دو نفر اثر ميزاره:sigh:

بهتر ببینید خانواده دقیقا مشکل رو چی میبینند..

خانواده از دور قضیه رو میبینه و بیشتر از 90 درصد حتما منطقی پشتش هست.

بعضی مواقع بعضی از تناقضها رو دونفر اصلی شاید نخواهند ببینند ولی اطرافیانشون که میبینند و میتونه به شخصه قول بدم اگر ازدواجی رخ بده که چشم روی خیلی از معضلات چه فرهنگی و اخلاقی و خانوادگی بسته شده باشه یه روزی از یه جایی سر در میارند این معضلات که شاید خیلی دیر شده باشه! و دیگه خوشبختی معنی نمیده و فقط میشه گذران زندگی و نشکوندن دل طرف مقابل!!!

البته ممکنه اون 10 درصد باشه و خوشبختی بیاره ایشالا..

ولی توصیه من اینه که حتما پای صحبت خانواده بشنید و ببینید دقیقا مخالفتشون بخاطر چی هست!!

زمانی معشوقه همیشه میمونه که از هر لحاظی باهم همخونی داشته باشید ..

• Like 4
لینک به دیدگاه
بهتر ببینید خانواده دقیقا مشکل رو چی میبینند..

خانواده از دور قضیه رو میبینه و بیشتر از 90 درصد حتما منطقی پشتش هست.

بعضی مواقع بعضی از تناقضها رو دونفر اصلی شاید نخواهند ببینند ولی اطرافیانشون که میبینند و میتونه به شخصه قول بدم اگر ازدواجی رخ بده که چشم روی خیلی از معضلات چه فرهنگی و اخلاقی و خانوادگی بسته شده باشه یه روزی از یه جایی سر در میارند این معضلات که شاید خیلی دیر شده باشه! و دیگه خوشبختی معنی نمیده و فقط میشه گذران زندگی و نشکوندن دل طرف مقابل!!!

البته ممکنه اون 10 درصد باشه و خوشبختی بیاره ایشالا..

ولی توصیه من اینه که حتما پای صحبت خانواده بشنید و ببینید دقیقا مخالفتشون بخاطر چی هست!!

زمانی معشوقه همیشه میمونه که از هر لحاظی باهم همخونی داشته باشید ..

هستن كسايي كه هنوز اصرار به ازدواج سنتي دارن ...دليلشونم اينه ما هر كي رو ديديم دوست بودن ازدواج كردن طلاق گرفتن بايد خودمون واسه بچمون انتخاب كنيم...اونوقته ادم اولش ميگه نه ممكن نيست با صحبت حل ميشه..هي مياي زور ميزني ميبيني ميخ اهني نرود در سنگ... اخرش خسته ميشي ...تو اوج علاقه ميري كنار ....

بحث من اين نبود من فقط خواستم بگم هميشه دو نفر مقصر نيستن ...شايد خنده دار باشه اما گاهي ادم تازه ميفهمه خونوادشو نشناخته ....

هميشه جداييا بخاطر بي وفايي دو طرف نيست ... خيلي وقتا بخاطر خونوادس... گاهي ادم بدترين ضربه رو از خونواده ميخوره ...هيچ وقتم نميتوني بگي شما بد كرديد اونوقته كه اي داد و فغان ما صلاح تو رو ميخواستيم :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

این که تمام عمرت یه نفر باشه که بهش فکر کنی و خاطراتی که باهاش داشتی رو مرور کنی خیلی لذت بخش تر از این که خاطراتی که با چند نفر داشتی رو به یاد بیاری...

گاهی معشوق همیشه هم رفتنی میشه خوبه که بعدش سرمون رو شلوغ نکنیم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

گاهی معشوق همیشه هم رفتنی میشه خوبه که بعدش سرمون رو شلوغ نکنیم:ws37:

• :ws52:

جملاتت خیلی ثقیله!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• :ws52:

جملاتت خیلی ثقیله!

خب بعضیا بعد از اینکه یه رابطه رو تموم می کنن برای فراموشی و برای اینکه به گذشته فکر نکنن سریع می رن سراغ یه رابطه جدید و ...

مرسی دوست عزیز...

ولی اینکه اگه نباشه چیکار کنیم....:sigh::sigh:

فقط باید قوی بود و به گذشته لبخند زد...:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب بعضیا بعد از اینکه یه رابطه رو تموم می کنن برای فراموشی و برای اینکه به گذشته فکر نکنن سریع می رن سراغ یه رابطه جدید و ...

فقط باید قوی بود و به گذشته لبخند زد...:w16:

به همین راحتیا هم نیستا...:ws27:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم تونستم ولی اعتراف میکنم به سختی...:4564:

سخت که هست ولی زیاد غم انگیز نیست :hanghead:

میتونیم خوشحال باشیم که روزای خوبی رو با یه ادم خوب گذروندیم

بعضیا همین هم نصیبشون نمیشه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سخت که هست ولی زیاد غم انگیز نیست :hanghead:

میتونیم خوشحال باشیم که روزای خوبی رو با یه ادم خوب گذروندیم

بعضیا همین هم نصیبشون نمیشه:w16:

آره خب اینم یطرف قضیس.:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما میشه به جای عاشق 10 نفر شدن توی 10 سال، فقط عاشق یه نفر بشه و باهاش 10 سال عاشقی کنه ...

من دوست دارم همچین عاشقی باشم :ha5t4lmd53df3cpu2lq

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...