رفتن به مطلب

میشه و می تونی ... ( معشوق همیشه )

کهربا

ارسال های توصیه شده

این متن در عین ساده بودن خیلی زیبا بود.ممنونم:icon_gol:

گفته میشه عشق یهو به سراغ آدم میاد و بهت فرصت فکر کردن و حتی تصمیم گرفتن نمیده.اما بهت شهامتی میده که بتونی در راهش بایستی.

این عشقایی که تا یکی میره یکی دیگش میاد سراغ آدم یا آدم میره سراغ یکی دیگش به نظر من عشق نیست.

به نظرم این که آدمایی که میگن عاشق همن ازهم خسته میشن میتونه به دلیل تنوع طلبی باشه یا اینکه هنوز شناختی نسبت به اون آدم نداشته وقتی که شناخت پیدا کرده به جایی رسیده که اون عشقو نخواسته.

بهترین نوع عشق به نظر من با شناختشه،اینجوری میتونه ابدی باشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عشق تمرین +صبر میخواد

به شرطی که واقعا ایمان داشته باشی طرف مقابلت ارزششو داره

تمرین +صبر در درازمدت باعث به وجود اومدن انس +عادت +وابستگی میشه

مثال عینی: رابطه زن وشوهری پدرمادرهای خودمون

همینطوره:ws37:

مرسی بابت نگرش مثبتت

ما توی روابطمون به یه مثبت اندیشی توام با منطق احتیاج داریم

بعضیا تنها هستن ولی عاشق زندگی میکنن.

به زندگی، به ادما عشق میورزن.

یه نیروی شبیه نیروی مغناطیسی تمام ذره ذره وجود و زندگیشون را یکسو و یک راستا در جهت پاک و زیبا زیستن همسو کرده

حهان بینی عاشقانه ای دارن

میدونن که عشق و شهوت به هم ربطی ندارن برای همین عشقشون منحصر به فرد یا گروه خاصی نیست.

به یک غنای درونی رسدند طوری که اروم، صبور، ملایم ببنند، بشنوند، حرف بزنند بی هیچ نمایش و صحنه سازی در رابطه با همه کس

....

..

.

یه دست اورد درونی هست مثل ادمی که از درون و عمق وجودش منظمه، بدون اینکه بخواد متعهد به نظم باشه با منظم بودن را تمرین کنه.

ممنون آرش این تفکر آرومت رو دوست دارم:icon_gol:

خوبه که جبهه نگیریم و ببینیم آیا تو زندگیمون جایی برای عشق هست؟ چه عشق هایی ؟ و با این عشق ها چطور باید برخورد بکنیم :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

کهربا جون متنتو خیلــــــــــــــــــــــی دوس داشتم...واقعا م همینطوره.

عشق نیاز به صبر داره و برای ی عشق دوطرفه واقعا ارزش داره که آدم از هیــــــــــــــچ تلاش و فداکاری ایی دریغ نکنه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
باید همه مون حداقل برای یک بار شازده کوچولو رو بخونیم تا بدونیم که گل سرخ زیاده اما گل سرخ اهلی فقط یه دونست:sigh:

بعد از شازده کوچولو بر باد رفته هم یه دور بخونین بد نیست:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این درخت چنار هست

توی سریال عمر گل لاله.

به هرکس رسیده یه بچه پس انداخته، همه هم عاشقش هستند. :icon_pf (34):

پس میشه مردی اینجوری باشه و کسی اعتراضی نکنه، اینهمه سریال واسه فرهنگ سازی میزنن اونوقت بچه ها راحت میگن نمیشه همزمان عاشق چند نفر بود. :banel_smiley_4:

اون فقط یه سریال واسه عادی جلوه دادن خیانته :icon_pf (34):

وااای به روزی که قبح یه کار بریزه

تاپیک عاشقانه مو منحرف نکن:vahidrk:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

دوستم ندونسته یه عشق دو طرفه که چند سالی هم عمر داشت رو خراب کرد:hanghead:

گاهی فکر می کنم سوای همه حرف ها لیاقت چیزیه که قبل از عاشق و معشوق شدن باید بدست آورد:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
گل سرخی که نفهمه اهلیت هست آیا بدرد هم میخوره ؟:hanghead:

اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه و گل سرخ بی خبر که اهلی نمی شه گل دختر

برای اهلی کردن یکم شهامت لازمه :icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ای جانم کهربا جان چقد تاپیکت شیرین بود :w16:

ولی یه موقع هاییم هست که نمیشه و هرچقدم بخوای نمی تونی چون نمیخواد :a030:

:icon_gol:

اون که تو رو نمی خواد 100 در 100 بی لیاقته و بی لیاقت همون بهتر که بره .

این حرف ها مال عشق دو طرفه ست:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سنم زیاد نیست...یعنی پس تجربه ام هم زیاد نیست....

شامل اون مَثَل هایی هم نمی شم که بگن...به سن و سالش نگاه نکن..خیلی تجربه داره!!...:icon_redface:

ولی شنونده بودم...گوش هام خیلی حرف ها و تعریف ها رو شنیدن....

تو موقعیت ها قرار نگرفتن...ولی خیلی از موقعیت ها رو شنیدن...

وقتی می آرم تو واحد پردازشم..می بینم...نمی تونم واسه عشق تعریف بدم برای دیگران....

می بینم هر چی تعریف کنم به درد خودم می خوره...و نهایتا یکی دیگه که با تعریفم همزاد پنداری کنه....

گاهی وقتا....تعریف یکی ازعشق...و لذت و آرامشی که ازش می گیره...کاملا متفاوت هست با اون چیزی که من فکر می کردم...

پس خُرده نیست به هیچ کس....هر کس واسه خودش با حال و هواش...عشق رو تعریف می کنه...

ولی ساده ترین تعریفی که ازش شنیدم اینکه....

یک عهدی که هیچ جا نوشته نشده...هیچ تضمینی توش نیست....و هیچ گلایه ای هم توش نیست....

یعنی از اول خودش رو واسه همه چیز آماده می کنه....

.

.

.

باید دست پایین گرفت....که برای به دست آوردن یک حس خوب از این واژه عشق.....خود رو هزینه نکنیم...:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولی ساده ترین تعریفی که ازش شنیدم اینکه....

یک عهدی که هیچ جا نوشته نشده...هیچ تضمینی توش نیست....و هیچ گلایه ای هم توش نیست....

یعنی از اول خودش رو واسه همه چیز آماده می کنه...

:icon_gol:

تعریف خوبیه اما اینم باید بهش اضافه کرد که زیباست خیلی زیبا و می ارزه که بدون ضمانت پا توش گذاشت:icon_redface:

که برای به دست آوردن یک حس خوب از این واژه عشق...خود رو هزینه نکنیم...:icon_redface:

موافقم:w16:

باید فراموش نکنیم عشق چیز مهمیه اما همه چیز نیست

تیم مورتاف:

عشق طریقت است نه مقصد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
می تونه به جای دعوا با معشوق جدید به خاطر اینکه هنوز هم دیگه رو خوب نمیشناسن، "معشوق همیشه" رو اذیت کنه و از قصد کاری کنه تا دعواشون بشه و از اینکه حرصشو در آورده لذت ببره ...

:hapydancsmil:من همینجوریش با دیدن این جمله کیف کردم چه برسه به اینکه زمانی بخوام رو کسی امتحانش کنم:hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...