haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ شما عکس بزارین منم قول کلی لذت ببرم...کارارو تقسیم میکنم یه موقعه رو دوشه کسی فشار نیاره 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یکتایی خیلی بد بووووودن خبری نشد؟ 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یکتایی خیلی بد بووووودنخبری نشد؟ نه خیلیم خوب بودن صبرو حوصله عزیزانم.... 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه خیلیم خوب بودن صبرو حوصله عزیزانم.... :w554: 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی این تاریخ ارسال عکس ها از یه جهت خوبه از یه جهت بد خوبه چون بعد امتحانای منه و بده چون خیلی بعد از امتحانای منه 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی این تاریخ ارسال عکس ها از یه جهت خوبه از یه جهت بد خوبه چون بعد امتحانای منه و بده چون خیلی بعد از امتحانای منه اللااااااااااان که :imoksmiley: حالت خوبه 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اللااااااااااان که :imoksmiley: حالت خوبه بله نگران حال من شدید ؟ نه راستش توت ها رو تعارف کردم دلم میخاد منظور این بود که 5 روز بعد از امتحانای من نمایشگاه شروع میشه و باید بعد از امتحانات 5 روز دندون سر جیگر بزارم 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بله نگران حال من شدید ؟ نه راستش توت ها رو تعارف کردم دلم میخاد منظور این بود که 5 روز بعد از امتحانای من نمایشگاه شروع میشه و باید بعد از امتحانات 5 روز دندون سر جیگر بزارم امیدواااااااارم بله متوجه شدم 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ آقا از چی عکس بذاریم؟ با توجه به موضوع مسابقه که "آزاد" "هیچ آداب و ترتیبی مجوی هر چه میخواهد دل تنگت بگوی":ws3: سعی کنید به لحاظ دیداری عکس های منتخب خودتون ارسال بفرمایید ولی باز هم از میان آن ها توسط داور ممکن است انتخاب صورت بپذیرد. 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ فرستادم خسته نباشی:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ عکس های مناظر طبیعی هم میشه شرکت داد؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ عکس های مناظر طبیعی هم میشه شرکت داد؟؟ بله اگه خودتون عکاسی کرده باشید چرا که نه خیلی هم خوبه من هم با این عنوان تعدادی عکس ارسال کردم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ 10 سا بعد تاپیکش زده میشه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ 10 سا بعد تاپیکش زده میشه داوران در حال انتخاب عکسهای برتر مبیاشند تعداد عکسها کم نیست که فکر کنی کار یه روزه یادم رفت:icon_pf (34):.... چی یادت رفت؟ خب حالا چی میشه ؟ آواتارشوحالابلخره کدومش؟نکنهه با اواترت شوخی شده ناراحت شدی تغییرش دادی خودت میدونی که کار من نبوده عکسها اول باید داوری بشن و انتخاب بشن بهترین ها بعد هم ادیت بشن و سپس نمایشگاه برگرار میشه ملت میان بازدید 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده