Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولد اسی بود و انگار نه انگااار ؟؟!!! :| من فکر کردم تولد محمد بوده 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان پایین انجمن دیدم :| فقط میتونم دعا کنم که سوسک بشه :| آدم انقدر تو دار میشه عاخه؟؟ :| 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی میومد رو به روی من باهام حرف میزد لواشک میگرفت و میرفت .... من شخصا 3 تاشو دادم به دخترا 7 تاشو جاوید گرفت :icon_pf (34): میتینگ بعدی بدون جاوید برگزار میشه:vahidrk: .... اگه میتینگ بعدی اومدم برات لواشک میارم :icon_pf (34): نوش جونش به یاد لواشکای آینده شکم خویش را صابون میزنم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوش جونشبه یاد لواشکای آینده شکم خویش را صابون میزنم بزن بزن ..... خوبه 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا خوب شد گفتیم بچه ها بیان خاطره تعریف کننا! نگو اینجا شده ادامه میتینگ و گفتگو! 2 دقه رفتیم و برگشتیم 88 تا پست گذاشته شده! 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلا حس می کنم خوندن خاطرات بچه ها رو از حضور توی میتینگا بیشتر دوست دارم هر چند که امروز نمایشگاه بودم و اما انگار دیر رسیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود متاسفانه من دیشب خیلی خسته بودم و بعد از رسیدن به خونه بیهوش شدم...! و نتونستم زودتر از این بیم ولی در کل خیلی روز خوبی بود در کنار دوستان قدیمی و اونهایی که برای اولین بار میدیدمشون. شاید دیگه نام بردن همه جایز نباشه ولی خصوصا دیدن آقا جاوید عزیز و خانوم محترمشون برام جالب بود. سپاس 20 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اگه اولش تو جمع نیومدم،برای این بود که معرفی نمی کنید کسی رو! خب... اولش با دوستای قدیم بودم؛بعدش که مینا و متین و فرانه و صبـا و اربانیست اومدن که پیش اونــا بودم! آخراش هم که این دو تا حمید رو پیدا کردم؛یک کمی اذیت کنم! شما خودت اصلاً ما قدیمی ها رو درست تحویل نمی گیری...! 16 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می بینم که همه تو کف پانتومیم دوست شاروک موندین! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می بینم که همه تو کف پانتومیم دوست شاروک موندین! خیلی پشت پرده تلاش کردن که مارو شکست بدن اما زهی خیال باطل :2i1d1co: 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی پشت پرده تلاش کردن که مارو شکست بدن اما زهی خیال باطل :2i1d1co: جیگرتــو... خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمت. نفسـی... :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا اجازه ماهم با blue sky اومده بودیم بعد دیدیم نیچکس مارو نمیشناسه خودمونو معرفی نکردیم کنارتون نشسته بودیم همش غصه خوردیم 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیگرتــو... خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمت. نفسـی... :hapydancsmil: فـــــدای شما خانومی .... منم خیلی خیلی خوشحال شدم دیدمت :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا اجازه ماهم با blue sky اومده بودیم بعد دیدیم نیچکس مارو نمیشناسه خودمونو معرفی نکردیم کنارتون نشسته بودیم همش غصه خوردیم همون دوتا دختر چادریا ؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا اجازه ماهم با blue sky اومده بودیم بعد دیدیم نیچکس مارو نمیشناسه خودمونو معرفی نکردیم کنارتون نشسته بودیم همش غصه خوردیم واااااااااااااااااای آخه چرا همچین کردین؟؟؟ خوب اولش هیچ کس هیچکسو نمیشناسه ایشالا دفعه بعدی 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا اجازه ماهم با blue sky اومده بودیم بعد دیدیم نیچکس مارو نمیشناسه خودمونو معرفی نکردیم کنارتون نشسته بودیم همش غصه خوردیم خسته نباشید دوستان اون کی بود مُهر زده بود پای برگه؟ 6 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همون دوتا دختر چادریا ؟؟؟ نه کی گفته 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه کی گفته اون سه تا پسر ورق بازا؟ کس دیگه ای به جز اون چمن زنه که ما باهاش دعوامون شد نمیمونه که 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده