rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیر اومدی زودم میخوای برینمشه که:hapydancsmil:دوستان عکس رو بفرستید خصوصی بهتره شاید راضی نباشند خیلیا... اون تصویر جعلی رو هم از پست بردارید خوب میشه :ws28:مطمعنی من دیر اومدم . خیلی از شما آق پسر زودتر اومده بودما.... 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28:مطمعنی من دیر اومدم . خیلی از شما آق پسر زودتر اومده بودما.... آره میگم چقدآشناییامیدوارم زودتر از من نری فقط 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه جاوید بهت نداد لواشک رو ؟؟؟ همه رو اون ازم گرفت .......... 10 تا لواشک بود !!!:icon_pf (34): جاوید بیا توضیح بده لواشکارو چیکار کردی توووووووووووووووو من از تو لواشک نگرفتم حتماً JU JU میگی 5 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره میگم چقدآشناییامیدوارم زودتر از من نری فقط ببین صفدر جان حالش به اینه که تو نمی شناسی منو .حالا هر چی دوس داری بسووووووز 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببین صفدر جان حالش به اینه که تو نمی شناسی منو .حالا هر چی دوس داری بسووووووز واااااااااااااه چه سعادتی رو ازدست دادم و شما چه سعادتی نصیبت شده توروخدا بگو کی هستی من خمارم بدنم درد میکنه 3 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااااااااااه چه سعادتی رو ازدست دادم و شما چه سعادتی نصیبت شدهتوروخدا بگو کی هستی من خمارم بدنم درد میکنه خوب اول برو بدنتو بساز این طوری که نمی شه نعشگیش می پره . 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود متاسفانه من دیشب خیلی خسته بودم و بعد از رسیدن به خونه بیهوش شدم...! و نتونستم زودتر از این بیم ولی در کل خیلی روز خوبی بود در کنار دوستان قدیمی و اونهایی که برای اولین بار میدیدمشون. شاید دیگه نام بردن همه جایز نباشه ولی خصوصا دیدن آقا جاوید عزیز و خانوم محترمشون برام جالب بود. سپاس حامد جان خوریش؟؟؟؟(تیکه کلام تاکسفورد بود) حامد جان منم از دیدنت خوشحال شدم اون خیلی خیلی زیاد امیدوارم بازم ببینمت دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حامد جان خوریش؟؟؟؟(تیکه کلام تاکسفورد بود) حامد جان منم از دیدنت خوشحال شدم اون خیلی خیلی زیاد امیدوارم بازم ببینمت دوست دارم جاوید آخرشم برا من نگفتی چجوری از "کانادا"رسیدی به"وسط جنگل پر از برف":w02: یا از تبدیل به طراحی 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنممن کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد علیرضا نه بخدا بچه به این کم حرفی دیده بودی اصلا صدام درمیومد ؟!!:w58: 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب اول برو بدنتو بساز این طوری که نمی شه نعشگیش می پره . عب نداره بذار حالش برا شما باشه نعشگیش برا ما استغفرا.. هی میخوام هیچی نگما 3 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عب نداره بذار حالش برا شما باشه نعشگیش برا مااستغفرا.. هی میخوام هیچی نگما وااااااااا..... جون من حالا یه چی بگو ..... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیرضا نه بخدا بچه به این کم حرفی دیده بودی اصلا صدام درمیومد ؟!!:w58: نه والله. فقط کفشااااات خیلییییییییی تمیز بووووووووووووودا 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از تو لواشک نگرفتم حتماً JU JU میگی بلـــی منظورم اوشون بود 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید آخرشم برا من نگفتی چجوری از "کانادا"رسیدی به"وسط جنگل پر از برف":w02:یا از تبدیل به طراحی حمید صفدر تو به مخت زیاد فشار نیار فسیل میشی میمونی رو دستمون نه والله. فقط کفشااااات خیلییییییییی تمیز بووووووووووووودا صبا بخدا بابا من کاریش نکرده بودم خیلی وقتم هست دارم میپوشمش...........یهدونه برای تو هم میخرم بلـــی منظورم اوشون بود آفرین اون واقعاً JU JU بود 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید صفدر تو به مخت زیاد فشار نیار فسیل میشی میمونی رو دستمون صبا بخدا بابا من کاریش نکرده بودم خیلی وقتم هست دارم میپوشمش...........یهدونه برای تو هم میخرم آفرین اون واقعاً JU JU بود بگو دیگه جاوییید:hapydancsmil:ازدست میرماااااااا:hapydancsmil: چقدر من لواشک خوردم،اصن ایمان آوردم به اینکه خدا رزوی رسونه:hapydancsmil: فک کنم جاوید لواشکهای شاروک و همه رو داد به من چون بالای 10 تا از اون لقمه ای ها خوردم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم کباب شد چند صفحه رو خوندم :164: 15 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم کباب شد چند صفحه رو خوندم :164: جات بسی خالی 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها به نظرتون این شکلک شبیه کی بود توی میتینگ 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارهههههههههه خب. راز ماشینتم بگو داداشی بخصوص اون قسمتی که باید پرش انجام میدادیم! 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کی امضاهارو میزاری؟ یه مقدار سرم خلوت بشه میزارم. خونه نمیتونم اسکن بگیرم! فردا محل کار از امضاهای یکی از یکی قشنگ تر اسکن بگیرم تا درستش کنم! نه دیگه نمیشه تو باید امضا میکردی! اصن کجا بودی که امضا نکردی! تو همش اون وسط بودی!ها؟ چه سود...:icon_razz: چی چه سود؟ خوبه که! درستش میکنم من! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده