rahaneh-p 491 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 دیر اومدی زودم میخوای برینمشه که:hapydancsmil:دوستان عکس رو بفرستید خصوصی بهتره شاید راضی نباشند خیلیا... اون تصویر جعلی رو هم از پست بردارید خوب میشه :ws28:مطمعنی من دیر اومدم . خیلی از شما آق پسر زودتر اومده بودما.... 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 :ws28:مطمعنی من دیر اومدم . خیلی از شما آق پسر زودتر اومده بودما.... آره میگم چقدآشناییامیدوارم زودتر از من نری فقط 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 مگه جاوید بهت نداد لواشک رو ؟؟؟ همه رو اون ازم گرفت .......... 10 تا لواشک بود !!!:icon_pf (34): جاوید بیا توضیح بده لواشکارو چیکار کردی توووووووووووووووو من از تو لواشک نگرفتم حتماً JU JU میگی 5
rahaneh-p 491 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 آره میگم چقدآشناییامیدوارم زودتر از من نری فقط ببین صفدر جان حالش به اینه که تو نمی شناسی منو .حالا هر چی دوس داری بسووووووز 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ببین صفدر جان حالش به اینه که تو نمی شناسی منو .حالا هر چی دوس داری بسووووووز واااااااااااااه چه سعادتی رو ازدست دادم و شما چه سعادتی نصیبت شده توروخدا بگو کی هستی من خمارم بدنم درد میکنه 3
rahaneh-p 491 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 واااااااااااااه چه سعادتی رو ازدست دادم و شما چه سعادتی نصیبت شدهتوروخدا بگو کی هستی من خمارم بدنم درد میکنه خوب اول برو بدنتو بساز این طوری که نمی شه نعشگیش می پره . 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 درود متاسفانه من دیشب خیلی خسته بودم و بعد از رسیدن به خونه بیهوش شدم...! و نتونستم زودتر از این بیم ولی در کل خیلی روز خوبی بود در کنار دوستان قدیمی و اونهایی که برای اولین بار میدیدمشون. شاید دیگه نام بردن همه جایز نباشه ولی خصوصا دیدن آقا جاوید عزیز و خانوم محترمشون برام جالب بود. سپاس حامد جان خوریش؟؟؟؟(تیکه کلام تاکسفورد بود) حامد جان منم از دیدنت خوشحال شدم اون خیلی خیلی زیاد امیدوارم بازم ببینمت دوست دارم 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حامد جان خوریش؟؟؟؟(تیکه کلام تاکسفورد بود) حامد جان منم از دیدنت خوشحال شدم اون خیلی خیلی زیاد امیدوارم بازم ببینمت دوست دارم جاوید آخرشم برا من نگفتی چجوری از "کانادا"رسیدی به"وسط جنگل پر از برف":w02: یا از تبدیل به طراحی 6
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنممن کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد علیرضا نه بخدا بچه به این کم حرفی دیده بودی اصلا صدام درمیومد ؟!!:w58: 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خوب اول برو بدنتو بساز این طوری که نمی شه نعشگیش می پره . عب نداره بذار حالش برا شما باشه نعشگیش برا ما استغفرا.. هی میخوام هیچی نگما 3
rahaneh-p 491 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 عب نداره بذار حالش برا شما باشه نعشگیش برا مااستغفرا.. هی میخوام هیچی نگما وااااااااا..... جون من حالا یه چی بگو ..... 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 علیرضا نه بخدا بچه به این کم حرفی دیده بودی اصلا صدام درمیومد ؟!!:w58: نه والله. فقط کفشااااات خیلییییییییی تمیز بووووووووووووودا 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 من از تو لواشک نگرفتم حتماً JU JU میگی بلـــی منظورم اوشون بود 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 جاوید آخرشم برا من نگفتی چجوری از "کانادا"رسیدی به"وسط جنگل پر از برف":w02:یا از تبدیل به طراحی حمید صفدر تو به مخت زیاد فشار نیار فسیل میشی میمونی رو دستمون نه والله. فقط کفشااااات خیلییییییییی تمیز بووووووووووووودا صبا بخدا بابا من کاریش نکرده بودم خیلی وقتم هست دارم میپوشمش...........یهدونه برای تو هم میخرم بلـــی منظورم اوشون بود آفرین اون واقعاً JU JU بود 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حمید صفدر تو به مخت زیاد فشار نیار فسیل میشی میمونی رو دستمون صبا بخدا بابا من کاریش نکرده بودم خیلی وقتم هست دارم میپوشمش...........یهدونه برای تو هم میخرم آفرین اون واقعاً JU JU بود بگو دیگه جاوییید:hapydancsmil:ازدست میرماااااااا:hapydancsmil: چقدر من لواشک خوردم،اصن ایمان آوردم به اینکه خدا رزوی رسونه:hapydancsmil: فک کنم جاوید لواشکهای شاروک و همه رو داد به من چون بالای 10 تا از اون لقمه ای ها خوردم 4
*Polaris* 19606 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ارهههههههههه خب. راز ماشینتم بگو داداشی بخصوص اون قسمتی که باید پرش انجام میدادیم! 5
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 کی امضاهارو میزاری؟ یه مقدار سرم خلوت بشه میزارم. خونه نمیتونم اسکن بگیرم! فردا محل کار از امضاهای یکی از یکی قشنگ تر اسکن بگیرم تا درستش کنم! نه دیگه نمیشه تو باید امضا میکردی! اصن کجا بودی که امضا نکردی! تو همش اون وسط بودی!ها؟ چه سود...:icon_razz: چی چه سود؟ خوبه که! درستش میکنم من! 4
ارسال های توصیه شده