Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عالییییییییی بود حرکت 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه می خواید کجا برید صندلی بخریمواسه شوکولاتا من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم...من یه توزیع کننده بودم ..منبعش ممد بود،فکر کنم خودش میدونست اثرات مخربی روی دندون بچه ها داره واسه همین داد من پخش کنم یقه ممدو بچسپیم که دیگه از این حرکات نکنه:vahidrk: گفتم از این بشر آبی گرم نمیشهتمام شهرسازا اینجورین یا فقط ممد اینطوریه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کل انجمن متعلق به منه نشون به اون نشون که عکسمم هستش از امروز چارت مدیریتی جدید توسط جوزف تهیه میشه همه مدیرای قبلی بازنشسته میشن استعدادای اسپم رو توی هر انجمن به من معرفی کنید تا مدیریت رو به اونا محول کنم 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتم از این بشر آبی گرم نمیشهتمام شهرسازا اینجورین یا فقط ممد اینطوریه فقط ممد اینجوریه ممد یه دونه باشه 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میدونم خودکاره دست کیه 10 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قراره خوبی بود با خیلی از دوستان آشنا شدم جای بعضی دوستان مثل فلویدی خالی بود با خیلی ها هم آشنا نشدم - 10 بار از بچه های قدیمی تر خواستم بچه ها رو معرفی کنن ولی هر بار همونهایی که قبلا معرفی میکردن رو دوباره معرفی میکردن روی هم رفته خیلی خوب بود برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم 13 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میدونم خودکاره دست کیه احتمالا الان پیش توهه 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احتمالا الان پیش توهه نه پیش یکی دیگه س 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قراره خوبی بود با خیلی از دوستان آشنا شدم جای بعضی دوستان مثل فلویدی خالی بود با خیلی ها هم آشنا نشدم - 10 بار از بچه های قدیمی تر خواستم بچه ها رو معرفی کنن ولی هر بار همونهایی که قبلا معرفی میکردن رو دوباره معرفی میکردن روی هم رفته خیلی خوب بود برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم برای منم همینطور دیگه منو که معرفی کردن؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میدونم خودکاره دست کیه احتمالا الان پیش توهه منم تا لحظه ای که ساندویچ میخوردیم میدونستم دست کیه 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تا لحظه ای که ساندویچ میخوردیم میدونستم دست کیه منم رو حساب همون ساندویچه گفتم دست کیه الان 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم رو حساب همون ساندویچه گفتم دست کیه الان کدوم ساندویچ؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کدوم ساندویچ؟ همون ساندویچیه خودکار که ارزشی نداره امضاهامون به فنا نره فقط 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای منم همینطوردیگه منو که معرفی کردن؟؟ من شما رو یادم نمی یاد .... لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من شما رو یادم نمی یاد .... خیلی ممنون میخواین تا نمایشگاه تموم نشده یه سر دیگه بریم فردا بلکه یادتون بیاد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستـــان عزیـــز خیلی خوشحال شدم که دوستـان رو ملاقات کردم. متشکر از این قرار و این حضورشون... اول از آقا مهدی و محمد و در ادامه هم به خصوص از این دوستــان عزیــزم: ( به ترتیب حروف الفبا ) آرپاک- احسان - جاوید و همسر عزیزشون مهسای عزیــز ( این زوج بسیار خونگرم و دوست داشتنی ) - جاوید (جوجو) - حامد - حمید سی اف دی - حمید شهرساز - حمید تکرو ( تازه باهاشون آشنا شدم ) - سیندرلا - شاروک و دوست عزیزشون ( بابت اون بخش پانتومیم که خیلی باحال اجراء کرد! ) صبا - فرانه ( می بخشی عزیزم بهت خیلی زحمت دادم و خیلی ممنــون. خیلی زود و راحت رسیدم خونه :flowerysmile: ) مینا ( گلم دلم برات خیلی تنگ شده بود و خیلی ممنــون برای لطفی که کردی.) - متین و علیرضا ( به شما هم زحمت دادم ممنــون.بنزین تموم نشد؟ :persiana__hahaha: ) - یوسفی ( البته اسمشون رو نمی دونم.) می بخشید اگر اسم کسی رو فراموش کردم. با این دوستــان چون هم دوست بودم و هم بیشتر هم کلام شدم،اسمشون یادم بود. پلاریس عزیز مرسی از لطفت شما خودتون خوب هستین خیلی خوشحال شدم که از نزدیک زیاراتتون کردم 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی ممنونمیخواین تا نمایشگاه تموم نشده یه سر دیگه بریم فردا بلکه یادتون بیاد آخه بچه ها زیاد بودن ... بعضی ها رو من کلا فراموش کردم ... لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببشخید با اجازه برو بچ بزرگ و ..... چرا این قدر کج و کوله معرفی کردین .ما که نفمیدیم کی به کیه می شه یکی راس و روستر معرفی کنه برو بچ را... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببشخید با اجازه برو بچ بزرگ و ..... چرا این قدر کج و کوله معرفی کردین .ما که نفمیدیم کی به کیه می شه یکی راس و روستر معرفی کنه برو بچ را... دیر اومدی زودم میخوای برینمشه که:hapydancsmil: دوستان عکس رو بفرستید خصوصی بهتره شاید راضی نباشند خیلیا... اون تصویر جعلی رو هم از پست بردارید خوب میشه 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام دوستان دوستان دوستم رو بهتون معرفی کردم؟!! ما که پنج شنبه رو تحریم کرده بودیم میخواستم لج ممد رو در بیارم نیام خداییشم با زحمت خودمو رسوندم نامردا جا داره همینجا از همه بچهایی که جمعه میتونستن بیان و نتونستن امروز بیان یادی بکنیم و بگم جاشون خیلی خیلی خالی بود یشالا تور ماه دیگه میزاریم آخرم معلوم نشد روزش کی میشه هرکی یه سازی میزد خلاصه من دیر رسیدم ولی به موقع رسیدم اومدم بستنی رو ورداشتم آی بسی حال داد دمه اونی که خریده بود گرم تقریبا همه رو میشناختم و از قبل دیده بودمشون چند نفر از دوستان رو ندیده بودم که دو تاشون جاوید جان و خانمشون مهسا خانم گرامی بودن این دو نازنین فوق العاده بودن و خلاصه با جاوید گل خیلی حال کردم و کلا زوج خوب و بسیار با معرفتی بودن ایشالا سالیان سال کنار هم خوش باشند و بسلامتی برگردن شهرشون این همه راه اومدن که کنار ما باشن ولی یه گلگی دارم اصلا کسی نمیزاشت من حرف بزنم همش هم همه بود همتون حرف زدید الا من از نمایشگاه امروز گروه سنی یه سری افراد دستم اومد از خرید هاشون خیلی راضی بودن یکی حالا اسم نمیبرم رفت سی دی بازی خرید اون یکی بَن بِن بُن خریده بود خلاصه همه چی بود الا خرید کتاب بازهم از خیلی ها نتونستم سوال 6 رو بپرسم از دستم یه سری ها در رفتن آخرین اس ام اس یه شخصی خیلی خوب بود با اینکه امید روح انجمن نبود ولی با اون اس ام اس فهمیدیم امید همیشه هس دیگه که اسم از کسی نبردم چون همتون عالی بودین و گل تبلیغات فراموش نشه به تبلیغات انجمن نگاهی ویژه داشته باشین دوستان دوستان چاکرم علیرضا مرسی از لطفت جیگر در قلب ما جا داری 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده