Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 کلاه قرمزی یه ساعته در حال مشاهده است! خب بیا تو دم در بده. 10
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سلام سلام روز خعلــــــی خوبی بود از دوستانی هم که شیرینی شکلات لواشک پاستیل بستنی اورده بودن جمال تشکر رو دارم 22
Valentina 13664 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سلام سلام روز خعلــــــی خوبی بود از دوستانی هم که شیرینی شکلات لواشک پاستیل بستنی اورده بودن جمال تشکر رو دارم حیــــــــــــــــف..نشد همه رو ببینیم.. 8
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 محمد عجب حافظه ای داری تو! :jawdrop: به من میگن حافظه برتر دست کم گرفتی ولی باز یه نفرو جا انداختم :icon_pf (34): sahar91 الان برم پستمو ویرایش کنم اضافه کنم ای درد بی درمون بگیری تو با اون گفتنت:vahidrk:کوفت بخوری شما بهت 11کیلو لواشک و شکلات دادمباور میکنی من نصف لیستتو اصن نشناختم؟داشتانی بود این سری تو که 4تا دونه شکلات آوردی باید با کاغذشون میخورد یه چیزی آوردی کسی نخوره :vahidrk: 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دوست منه همش با من داشت میحرفید من چرا ندیدمش؟؟ شایدم دیدم .... اصن یادم نمیاد چرا !! حمید تو که پشتتو کرده بودی به بقیه ..... من از کجا باید میفهمیدم تو با کی داشتی حرف میزدی؟؟؟؟ 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 به من میگن حافظه برتر دست کم گرفتی ولی باز یه نفرو جا انداختم :icon_pf (34): sahar91 الان برم پستمو ویرایش کنم اضافه کنم تو که 4تا دونه شکلات آوردی باید با کاغذشون میخورد یه چیزی آوردی کسی نخوره :vahidrk: به من چه خو آب شده بودن،تازه یه دونشم نمونده بود همه رو خوردید عاقای حافظه برتر اون آدم خوار بود آرخوا بود چی بود اونم اضافه کن ذهن برتر من 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من چرا ندیدمش؟؟ شایدم دیدم .... اصن یادم نمیاد چرا !! حمید تو که پشتتو کرده بودی به بقیه ..... من از کجا باید میفهمیدم تو با کی داشتی حرف میزدی؟؟؟؟ من نشستم بودم رو در روی اون ادمینی که تو ازش میترسیدی که تو ترست بریزه نینی کوچولو 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من نشستم بودم رو در روی اون ادمینی که تو ازش میترسیدی که تو ترست بریزه نینی کوچولو الـــکی جو نده .... من از هیچ بشری نمیترسم :| 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 الـــکی جو نده .... من از هیچ بشری نمیترسم :| دوساعت تمام از من میپرسیدی اگه برادرن ادمین نیستن من بیامای یوزر بیچاره ترسویوزری که به ادمین خود سلام نکند از ما نیست 7
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 به من چه خو آب شده بودن،تازه یه دونشم نمونده بود همه رو خوردیدعاقای حافظه برتر اون آدم خوار بود آرخوا بود چی بود اونم اضافه کن ذهن برتر من ااا. راست میگی من چند نفرو اون وسط جا انداختم ببینم بقیه حواس و حافظشون چطوریه 9
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (8 کاربران و 0 مهمان ها) pesare irani, Ebrahim Heidari, elahe.elahe2, hamid takro, Mohammad.A, yosefi+, آریودخت+, شاروک+ [h=4][/h] 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 ااا. راست میگی من چند نفرو اون وسط جا انداختم ببینم بقیه حواس و حافظشون چطوریه بله بله عاقای حافظه کلا یه سری اومده بودن برا یه سری دیگه،شایدم میخواسن مارو ضایع کنن نمیدونم ملیحه رو هم اضاقه کن هوش برتر من چقدر ما به این دوست آتروس سلام کردیم بنده خدا قرمز شده بود دیگه(آقا محسن) 8
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سلام سلام دوستان دوستان دوستم رو بهتون معرفی کردم؟!! ما که پنج شنبه رو تحریم کرده بودیم میخواستم لج ممد رو در بیارم نیام خداییشم با زحمت خودمو رسوندم نامردا جا داره همینجا از همه بچهایی که جمعه میتونستن بیان و نتونستن امروز بیان یادی بکنیم و بگم جاشون خیلی خیلی خالی بود یشالا تور ماه دیگه میزاریم آخرم معلوم نشد روزش کی میشه هرکی یه سازی میزد خلاصه من دیر رسیدم ولی به موقع رسیدم اومدم بستنی رو ورداشتم آی بسی حال داد دمه اونی که خریده بود گرم تقریبا همه رو میشناختم و از قبل دیده بودمشون چند نفر از دوستان رو ندیده بودم که دو تاشون جاوید جان و خانمشون مهسا خانم گرامی بودن این دو نازنین فوق العاده بودن و خلاصه با جاوید گل خیلی حال کردم و کلا زوج خوب و بسیار با معرفتی بودن ایشالا سالیان سال کنار هم خوش باشند و بسلامتی برگردن شهرشون این همه راه اومدن که کنار ما باشن ولی یه گلگی دارم اصلا کسی نمیزاشت من حرف بزنم همش هم همه بود همتون حرف زدید الا من از نمایشگاه امروز گروه سنی یه سری افراد دستم اومد از خرید هاشون خیلی راضی بودن یکی حالا اسم نمیبرم رفت سی دی بازی خرید اون یکی بَن بِن بُن خریده بود خلاصه همه چی بود الا خرید کتاب بازهم از خیلی ها نتونستم سوال 6 رو بپرسم از دستم یه سری ها در رفتن آخرین اس ام اس یه شخصی خیلی خوب بود با اینکه امید روح انجمن نبود ولی با اون اس ام اس فهمیدیم امید همیشه هس دیگه که اسم از کسی نبردم چون همتون عالی بودین و گل تبلیغات فراموش نشه به تبلیغات انجمن نگاهی ویژه داشته باشین دوستان دوستان چاکرم 29
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 جای ِ بعضی از دوستان هم خالی بود مثه خانوم ِ اقا ابراهیم. مریم فلوئید .. سارا . هادی ناصح .. ......... راستی صفدر هوچی شیرینی نداد... بوخودا .. من هر دفعه دیدمش در حال خوردن بود .. به همین لب تاپ قسم 22
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 مرداد، 2013 جای ِ بعضی از دوستان هم خالی بود مثه خانوم ِ اقا ابراهیم. مریم فلوئید .. سارا . هادی ناصح .. .........:banel_smiley_4::banel_smiley_4: راستی صفدر هوچی شیرینی نداد... بوخودا .. من هر دفعه دیدمش در حال خوردن بود .. به همین لب تاپ قسم امروز خیلی خوب بود ... و بسی خوشحال شدم از دیدن دوستان /....
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 جای ِ بعضی از دوستان هم خالی بود مثه خانوم ِ اقا ابراهیم. مریم فلوئید .. سارا . هادی ناصح .. ......... راستی صفدر هوچی شیرینی نداد... بوخودا .. من هر دفعه دیدمش در حال خوردن بود .. به همین لب تاپ قسم دیر رسیدی شیرینیا رو خوردیمقسم دروغ میخوری پس فردا لپ تاپت میره زیر تریلی میگی از کجا خوردم 10
ارسال های توصیه شده