majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ دوستان آشپز شرمنده وسط آموزشا ولی باید میپرسیدم!! این فلافل رو کسی دستور پختش رو بلده؟؟ من خودم تمامی سایت های ایرانی و خارجی رو زیرورو کردم ولی وقتی پختم طعمش اصلا شبیه ساندویچی ها نمیشد ! حالا اگه کسی بلده ممنون میشم آموزش رو اینجا قرار بده:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان آشپز شرمنده وسط آموزشا ولی باید میپرسیدم!!این فلافل رو کسی دستور پختش رو بلده؟؟ من خودم تمامی سایت های ایرانی و خارجی رو زیرورو کردم ولی وقتی پختم طعمش اصلا شبیه ساندویچی ها نمیشد ! حالا اگه کسی بلده ممنون میشم آموزش رو اینجا قرار بده:icon_gol: ساندویچی ها معمولا یه سری چیزای دیگه هم میزنن مثلا جوش شیرین یا یه سری ادویه های خاص اما خب درست کردن فلافل علی رغم آسونیش یه سری مهارت ها میخواد 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان آشپز شرمنده وسط آموزشا ولی باید میپرسیدم!!این فلافل رو کسی دستور پختش رو بلده؟؟ من خودم تمامی سایت های ایرانی و خارجی رو زیرورو کردم ولی وقتی پختم طعمش اصلا شبیه ساندویچی ها نمیشد ! حالا اگه کسی بلده ممنون میشم آموزش رو اینجا قرار بده:icon_gol: من خودم به این شکل درست میکنم طعمش رو خیلی دوست دارم شایدم مثل بیرون بشه خانواده من که خیلی این رو دوست دارن طرز تهیه فلافل خوزستانی مواد لازم: نخود خیس شده =250 گرم پیاز =یك عدد بزرگ سیر= 3 حبه رب گوجه فرنگی =یك قاشق مربا خوری سیب زمینی آب پز =1 عدد كوچك ادویه كار ی=2 قاشق چایخوری فلفل و نمك و زردچوبه= به میزان دلخواه طرز تهیه: ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ كرده (نخود چرخ شده باید كمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداری كمی آب اضافه كرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این كار فلافل ترد خواهد شد. نكات مهم : 1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نكنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند كتلت خواهد شد . 2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود . 3- میتوان بجای رب گوجه از یك عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد . 4- برای سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد . .............................................. طرز تهیه فلافل بندری تخم مرغ 1 عدد- سیب زمینی 1 عدد- نخود یک فنجان- فلفل یک چهارم قاشق سوپخوری- فلفل قرمز قدری 48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید. طرز تهیه فلافل(به صورت دیگر) مواد لازم: نخود ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد گشنیز ۲۵۰ گرم زیره ی كوبیده ۱ قاشق سوپخوری فلفل قرمز كوبیده ۱ قاشق چایخوری آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم نمك به قدر كافی طرز تهیه: نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید. بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود. ..................................... طرز تهیه فلافل لبنانی 380 گرم باقلای خشک ۳۸۰ گرم نخود ۲ حبه درشت سیر کوبیده یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده) یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری آرد یک فنجان جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل طرز تهیه: باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: - باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. - در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. ............................................... فلافل عربی نخود خیس شده ۵۰۰ گرم سیر ۴ حبه آرد نخودچی۲ ق غ نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم دستور پخت من نخود رو ۴۸ ساعت تو آب گذاشتم تا خیس بخوره البته روز دوم گذاشتمش تو یخچال و آبشو هم عوض کردم چون بوی بدی میدهبعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم من ۲ بار چرخش کردم به همراه چند حبه سیر مقدارش به خودتون بستگی داره . آخرشم واسه نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد زدم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید. بعد تو یه ظرف روغن ریختم در حدی که روی فلافلا رو بگیره. وقتی روغن حسابی داغ شد (چون قالب مخصوص فلافل نداشتم) به اندازه ی یه قاشق از مواد برداشتم و یه دایره ی کوچواو ی تخت درست کردم و تو روغن انداختم . 8 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من خودم به این شکل درست میکنم طعمش رو خیلی دوست دارم شایدم مثل بیرون بشه خانواده من که خیلی این رو دوست دارن طرز تهیه فلافل خوزستانی مواد لازم: نخود خیس شده =250 گرم پیاز =یك عدد بزرگ سیر= 3 حبه رب گوجه فرنگی =یك قاشق مربا خوری سیب زمینی آب پز =1 عدد كوچك ادویه كار ی=2 قاشق چایخوری فلفل و نمك و زردچوبه= به میزان دلخواه طرز تهیه: ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ كرده (نخود چرخ شده باید كمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداری كمی آب اضافه كرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این كار فلافل ترد خواهد شد. نكات مهم : 1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نكنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند كتلت خواهد شد . 2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود . 3- میتوان بجای رب گوجه از یك عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد . 4- برای سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد . .............................................. طرز تهیه فلافل بندری تخم مرغ 1 عدد- سیب زمینی 1 عدد- نخود یک فنجان- فلفل یک چهارم قاشق سوپخوری- فلفل قرمز قدری 48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید. طرز تهیه فلافل(به صورت دیگر) مواد لازم: نخود ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد گشنیز ۲۵۰ گرم زیره ی كوبیده ۱ قاشق سوپخوری فلفل قرمز كوبیده ۱ قاشق چایخوری آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم نمك به قدر كافی طرز تهیه: نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید. بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود. ..................................... طرز تهیه فلافل لبنانی 380 گرم باقلای خشک ۳۸۰ گرم نخود ۲ حبه درشت سیر کوبیده یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده) یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری آرد یک فنجان جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل طرز تهیه: باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: - باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. - در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. ............................................... فلافل عربی نخود خیس شده ۵۰۰ گرم سیر ۴ حبه آرد نخودچی۲ ق غ نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم دستور پخت من نخود رو ۴۸ ساعت تو آب گذاشتم تا خیس بخوره البته روز دوم گذاشتمش تو یخچال و آبشو هم عوض کردم چون بوی بدی میدهبعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم من ۲ بار چرخش کردم به همراه چند حبه سیر مقدارش به خودتون بستگی داره . آخرشم واسه نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد زدم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید. بعد تو یه ظرف روغن ریختم در حدی که روی فلافلا رو بگیره. وقتی روغن حسابی داغ شد (چون قالب مخصوص فلافل نداشتم) به اندازه ی یه قاشق از مواد برداشتم و یه دایره ی کوچواو ی تخت درست کردم و تو روغن انداختم . آقا اینا رو خودت 100در100 تست کردی دیگه ؟؟؟ چون من قبلا هرچی از نت پختم یه غذای عجیبی شده!!.. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ آقا اینا رو خودت 100در100 تست کردی دیگه ؟؟؟ چون من قبلا هرچی از نت پختم یه غذای عجیبی شده!!.. تست کن بیا خراب شد کد کارتت رو بده جریمشو بدم ولی خداییش خوب دراومد من کد کارتم میفرستم ها 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من دستپختم و دیزاینم عالیه.. یه روزی غذا درست میکنم.. و براتون میزارم... 5 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ کی برای فلافل رب گوجه میزنه؟؟؟!!!! من چند وقت پیش درست کردم موادشم ساده ترین نوع بود: نخود که از شب قبل خیس شده و 2 ، 3 بار آبش رو عوض کرده باشید کمی سیر تازه یا پودر سیر برای طعمش پیاز رنده شده (کم نباشه) زردچوبه نمک کنجد بگین پودر که پف کنه و یک سری چیزها دلخواهه مثل : جعفری خرد شده باقلا سبز سیاه دونه ادویه یک دونه گوجه نخود رو 2 بار چرخ میکنید و با همه ی مواد حتی کنجد مخلوط کنید ، در روغن زیاد و بسیار بسیار داغ سرخ کنید و خیلی سریع پخته میشه طلایی که شد کافیه. از بین دلخواه ها با توجه به علاقه تون اضافه کنید جعفری و کنجد بهترین گزینه هستند. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ بچه های شیرازی میشه کلم پلو رو هم آموزش بدین؟ من ی بار تو خابگاه کلم پلو خوردم...بااین که با حداقل امکانات ممکن درس شده بود اما فوق العادهههه بود و چشمم دنبالش موند 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ بچه های شیرازی میشه کلم پلو رو هم آموزش بدین؟من ی بار تو خابگاه کلم پلو خوردم...بااین که با حداقل امکانات ممکن درس شده بود اما فوق العادهههه بود و چشمم دنبالش موند میگم سالاد شیرازی که میدونی چطور درست میشه کلم پلو هم همونطور نمی دونین خیار با گوجه با پیاز و سس تو دیس بعد گاز میزنن راحت حالا شما بگو کلم پولو چطور در ست میشه کلم پلو شیرازی کلم قمری 500 گرم . گوشت چرخ کرده 150 گرم . پیاز 2 عدد . تخم مرغ 1 عددبرنج 3 لیوان . آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری . سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم طرز تهیه : داخل کاسه ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ). با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ). داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان اب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را روی برنج قرار دهید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی تزئین و سرو کنید. نکته ها : میتوانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ دست شما درد نکنه اما دوس دارم شهدخت آموزش بده اخه این اموزشای اینترنتی خیلی باهم فرق دارن و بدلم نمیشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ دست شما درد نکنه اما دوس دارم شهدخت آموزش بده اخه این اموزشای اینترنتی خیلی باهم فرق دارن و بدلم نمیشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام عزیزم قربونت برم:aghosh: باور کن از وقتی آموزششو خواستی میخواستم بیام برات آموزششو بذارم ولی خب یهویی از صبح خروس خون تا عصر گیر و گرفتار شدم.:w554: شرمنده که دیر شد. از اونجایی که تو خونه اندازه نمیگیریم اندازه ها قابل تغییر هست . مهم موادش و طرز پختش هست اصولا . کلم پلو شیرازی بعد عکسشو میذارم الان ندارم مواد لازم : کلم (سر یا قمری )چون یکم ضخیم میشه ما نمی ریزیم. کلم پیچ (رومی) : 1 پیمانه خرد شده ( تقریبا نصف یک کلم کوچک یا متوسط ) بسته به ذائقه خودتون میتونید کم یا زیاد بریزید. سبزی کلم پلو ( تره , ترخون , ریحون , جعفری , اگه خواستید شوید ) : نیم کیلو خرد شده برنج خیس شده : دو لیوان یا 1.5 پیمانه یا( هرچقدر معمولا برای برنج مخلوط خیس میکنید مثل باقله پلو) گوشت چرخ کرده : 250 گرم آرد نخودچی : به میزان لازم پیاز : 1 عدد متوسط ادویه : نمک , زردچوبه , فلفل آبلیمو : به میزان لازم روغن : مقداری طرز تهیه : کوفته ریزه گوشت چرخ کرده رو میزانش به خودتون بستگی داره کمتر با بیشترش . با یک پیاز رنده شده مخلوط کنید. (از نظر ما لازم نیست آب پیاز گرفته بشه چون این کوفته خودش یکم حالت خشک داره ), و بهش ادویه بزنید : نمک و فلفل و زردچوبه و ورزش بدهید . اندازه ادویه ها معمولا نسبی هست نسبت به ذائقتون. بعد بهش آرد نخودچی اضافه کنید البته نه خیلی زیاد به حدی که با کل مواد مخلوط بشه شاید در حد یک استکان بخواد این اندازه گوشت یا کمی بیشتر . در این مرحله یکم مواد سفت میشه و ممکنه درست مخلوط نشوند که اندازه چند قاشق آب گرم بهش اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا یک مخلوط یکدست بهتون بده که یکم رنگش به کرم میزنه و بعد کوفته های کوچولو باهش درست کنید اگر شل بود بهش یکم دیگه آرد نخودچی درست کنید اگر سفت بود و خوب گرد نمیشد یکم آب جوش ( این چیزیها باید انجام بدهید تا دستتون بیاد) مقداری از مواد رو کف دستتون میذارید و گردش میکنید به همین راحتی اندازه یه فندق کوچولو زیاد بزرگ بشه خوب نمیشه. بعد ماهی تابه رو گرم میکنید و با روغن نه خیلی زیاد که غوطه ور بشه نه خیلی کم که بسوزه سرخشون میکنید. میذارید کنار طرز تهیه کلم پلو شیرازی: کلم ها رو به اندازه مربعهای تقریبا 2*2 خرد میکنیم . یعنی نه خیلی ریز نه خیلی درشت تقریبا متوسط . کلم های خرد شده رو با کمی روغن تفت میدیم و وقتی یکم جمع شد چون زیاد تغییر حالت نمیده و یکم سرخ بشه کافیه تقریبا شفاف میشه و یکمی نرم واز حالت خشکیش در میاد خودتون متوجه میشید ,تقریبا اگر بهش سرنزنید دورش میسوزه وقتی تفتش دادید بهش زردچوبه و فلفل و در آخر سر هم اندازه چند قاشق آبلیمو اضافه میکند. و بعد خاموشش میکنید و میذارید کمی کنار آبی که قراره توش برنج روبجوشونیم وقتی جوش اومد توش اندازه یه قاشق زردچوبه میریزیم و نمک هم که باید بریزیم بعد برنج رو میریزم و میذاریم تا بجوشه و آماده بشه. برنج رو آبکش میکنیم این برنج در این مرحله یک رنج طلایی یا زرد بخودش گرفته میتونید یکم سفت تر برش دارید. سبزی کلم پلو رو که حتما حتما باید توش ترخون و ریحون باشه اگر نبود جفتش یکیش هم میشه کل طعم این غذا دست این سبزیهای خوشبو و عطر و تندو تیزه! بعد از پاک کردن و شستنشون بصورت ریز خردشون میکنیم. ( بعضی از چیزیها درآشپزی باید ریز خرد بشوند تو طعم غذا تأثیر داره.) حالا میتونید به دو صورت این برنج و دم کنید: 1: لایه به لایه 2: مخلوط از اول 1: در این مرحله باید برنج رو با سبزی خرد شده مخلوط کنید مثل سبزی پلو بعد یه لایه مخلوط برنج و سبزی , یک لایه کلم , برنج و سبزی , یه لایه کوفته ریزه , باز برنج و سبزی و ... تا آخر که مواد تموم بشه . بعد برنج و دم میکنید. 2: در این روش میتونید از همون اول برنج و با سبزی و بعد کلم های سرخ شده بعد کوفته قاطی کنید و بعد بریزید داخل قابلمه و دمش کنید. یا کوفته ها رو وسط برنج بریزد و موقع سرو دمش کنید. نوش جان این غذا رنگش سبزو زرد هست مثل اغلب غذاهای شیرازی نکات : 1- اگر مثل من کلم نمیخورید میتونید خیلی تفت بدهید کلم ها رو که تقریبا فقط عطرشونو تو غذا بره ولی موقع خوردن خیلی اذیتتون نکنه و یجورهایی محو بشه 2- کوفته هاتون بهتره ریز به متوسط باشه چون اگر متوسط به درشت باشه طعم خوبی به غذاتون نمیده . 3- استفاده از آبلیمو در مرحله آخر سرخ کردن کلم باعث میشه طعم خاص و خوشمزه ای به غذا بده , فراموش نشه .زیاد هم نریزید باید یجورهایی جذب کلمها بشه نه اینکه آب بندازه و ببینیدش ممکنه غذاتون تلخ و ترش زیادی بشه. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ فلافل عکسشو سری بعد که درست کردیم میذارم فعلا عکس ندارم مواد لازم برای 60 عدد: نخود زرد : 2 لیوان پیاز : 2 تا 3 عدد متوسط یا بزرگ سیب زمینی : 1 عدد متوسط ادویه : نمک , زردچوبه , فلفل : به میزان لازم پودر سیر : به میزان لازم یا سیر : چند حبه رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری روغن سرخ کردنی : به میزان لازم قالب مخصوص فلافل : یک عدد طرز تهیه : نخود ها رو به مدت تقریبا دو روز میذاریم خیس بخوره با آب سرد . و در این دو روزه هروقت دیدم روی آبش یکم حالت کف شد و داره بو میگیره آبشو عوض میکنیم. این خیس خوردن نخود باعث میشه بقولی نفخش گرفته بشه و باعث دل درد نشه . ولی بهرحال چون نخود خشک هست این کار باعث میشه حالت تازه پیدا کنه . بعد در آخر سر آب رو خالی میکنیم و نخود رو به همراه سیب زمینی (که بهتره یکم نیم پز شده باشه البته خام هم باشه عیبی نداره ) و پیاز و سیر چرخ میکنیم البته بهتره میکس نشه و یکم دونه داشته باشه. دوبار چرخش میکنیم تا مواد کاملا مخلو بشوند. بعد بهش ادویه ها رو اضافه میکنیم . و یک قاشق رب گوجه فرنگی اگر سیر نداشتید توی این مرحله بهش میتونید پودر سیر بزنید . و وقتی مخلوط شد ( نمک معمولا یکم بیشتر از باقیه مخلوطهای این مدلی میخواد چون نخود یکم نمک خورش بالاش نسبت به مثلا سیب زمینی پخته ..) یک ظرف گود رو مثل یک قابلمه کوچک یا شیرجوش میذاریم داغ بشه و روغن سرخ کردنی توش میریزم باید تقریبا فلافل غوطه ور بشه یعنی روغن حداقل 2تا 3 سانت ارتفاع داشته باشه. بعد از مواد برمیداریم و روی قالب میذاریم و سطحشو صاف میکنیم و داخل روغن میندازیم . وقتی روغن داغ باشه و سطح مواد هم فشرده سریع سرخ میشه. وقتی رنگش عوض شد و تقریبا طلایی پررنگ یا قهوه ای شد از روغن درش میاریم و میچینیم داخل ظرف و سرویش میکنیم. نوش جان عکسهای وسایل و مراحل از نت هستند. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ وااااااااای مرسی شهدخت جووووووووووووووووووووووون:aghosh:خیلی آموزش خوبی بود :flowerysmile: اونی که من خوردم اصن گوشت نداشتا....غذای دانشجویی بود....فقط ی برنج سبز و خوشمزهههههههههههههه بود....ولی خب با گوشت مسلما بهتر میشه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ دارییی نابودم میکنییییییییییی اخه ماکارانییییییییییی میخوااااااااااااااااااامممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ دارییی نابودم میکنیییییییییییاخه ماکارانییییییییییی میخوااااااااااااااااااامممممممممممم تو که میدونی دستپخت من چقد بده ... الکی ظاهرش خوبه... دلت نخواد :| 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اینم همون زرشک پلو هست منتها با کمی تغییرات مرغش ریش ریش شده با پیاز داغ و زرشک تفت داده شده اگر خواستید میتونید از گردو و کشمش هم استفاده کنید توی این مخلوط و همچنین قارچ 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ تو که میدونی دستپخت من چقد بده ...الکی ظاهرش خوبه... دلت نخواد :| هنوزم طعم الویه هه زیر زبونمه میخاااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده