رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

درود ...

در این تاپیک قصد داریم تا آرشیوی از دستپخت همه دوستان نواندیش به همراه لینک آموزش دستپخت و عکس های مربوطه داشته باشیم ....

هر نوع گفت و گو در این تاپیک ممنوع بوده و برای پرسش و پاسخ درباره مطالب این تاپیک میتوانید از تاپیک "پرسش و پاسش دستپخت من " استفاده کنید.

خب منتظر دستپخت خوشمزه ی شما هستیم....:icon_gol::ws37::icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

دلمه برگ انگور:

lf9yz3kfkpsgyb71c6.jpg

 

مواد لازم :

برگ انگور جوان به میزان لازم ( مثلا 40 عدد)

برنج یک پیمانه

لپه نصفه پیمانه

گوشت چرخ کرده صدگرم

قارچ صد گرم ( چندتا دونه )

پیاز 1 بزرگ

فلفل دلمه ای یک عدد متوسط

گوجه فرنگی 1 متوسط (برای طعم دهنده )

ادویه به میزان لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه

زرشک مقداری

رب انار به میزان دلخواه

آبغوره یک لیوان

آب نصف لیوان

..............

میتونید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید

مثل ریحون . مرزه ...

 

طرز تهیه :

برنج رو هم بصورت خیس کرده .هم بصورت دم کشیده هم بصورت جوشیده میتونید استفاده کنید.

پیاز رو با فلفل دلمه ای تفت دادیم بعد بهش گوشت رو اضافه کردیم و ادویه زدیم بعد قارچ رو اضافه کردیم

لپه یا نخود پخته شده رو هم اضافه نمودیم.بعد

گوجه فرنگی رو بخاطر اینکه طعم خوبی به غذاهای خصوصا گوشتی میده اضاف نمودیم

زرشک اضافه کردیم.. بعد برنج رو به مخلوط اضافه کردیم و در آخر رب انار رو بهش اضافه نمودیم

یکمی هم آب در حد چند قاشق که در طعم تأثیر داره بهش اضافه کردیم و گذاشتیم تا آبش تبخیر بشه.

برگهای انگور رو قبلش با کمی آب جوشونده بودیم و گذاشتیم سرد بشه

اینکار باعث میشه که اگر برگها هم ضخیم باشند نرمتر بشوند و راحت تر پیچیده بشوند.

بعد این مخلوط رو درون برگها اندازه یک قاشق گذاشتیم و پیچیدیم.

و در ته قابلمه تفلون چیدیم.

در کنار هم و فشرده که تکون نخورند.

وقتی تمام شد آب و آبغوره رو روی تمام دلمه ها ریختیم و با شعله متوسط گذاشتیم بپزه .

البته یک ظرف فلزی رو روی تمام دلمه ها گذاشتیم و روشو سنگین کردیم.

بعد که تمام آب و آبغوره جذب و تموم شد خاموشش کردیم.

البته چون تمام مخلوط ما قبلا پخته شده بود همین مقدار آب براش کفایت میکرد.

و این شد دلمه دومزه ترش خوشمزه ما ( دستپخت من و آبجیم بود من در پیچشش حضور فعال داشتم:whistle:)

 

نوش جان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

csgf79d5b241b1gsaitr.jpg

این پیتزا رو چند روز پیش درست کردم ،خمیر این پیتزا خیلی راحت هست و خیلی زود هم آماده میشه....:ws37:

مقدارش تقریبا بیشتر از نصف یه سینی بزرگ فر و بعبارتی فله ای هست ....:w58:

 

 

مواد لازم:

 

شیر ۱ فنجان

 

آرد ۳ فنجان

 

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سر پر

 

روغن زیتون نصفه فنجان

 

نمک یک ق م

 

طرز تهیه:

 

- همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم (از دور کند همزن هم میتونید استفاده کنید) اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و ورز میدهیم تا خمیر کاملا" یکدست بشه . نیم ساعت خمیر رو تو یخچال می ذاریم و بعد خمیر آماده استفاده است. اين خمير در عين حال كه خيلي سريع و راحت آماده ميشه بافت بسيار نرم ولطيفي هم داره.

 

+ اگه یه موقع روغن زیتونتون کم بود یا نداشتید از روغن مایع دیگه استفاده کنید یا از مخلوط هر دوشون. من ترکیبی استفاده کردم و خیلی خوشمزه شده بود.

 

برای پیتزا هم مواد انتخابی من شامل :گوشت چرخ کرده +سوسیس +ژامبون +قارچ +فلفل دلمه ای بود که در این نیم ساعت آماده شدند و سرخ کردنی ها سرخ شدند.

کف سینی رو که چرب کردین ،خمیر رو باز میکنید ،بعد روی خمیر سس گوجه فرنگی میمالیم بعد پنیر پیتزا و بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم .پودر آویشن هم روی پیتزا میپاشیم و لایه آخر رو با پنیر پیتزا میپوشونیم و میگذاریم درون فر تا بپزه....

نوش جان....:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

امروز یک غذای کره ای به اسم بولگوگی درست کردم....:ws3:

 

70w0vorszs7ypi6mnvt.jpg

 

و اما مواد لازم و دستور پخت :

گوشت گوساله بدون استخوان: 250 گرم

شکر: 1.5 قاشق غذاخوری

سویا سس: 3 ق غ

پیاز خلالی: 1 عدد کوچک

سیر خرد شده: 2 عدد

روغن کنجد: 1 ق غ (من از روغن هسته انگور استفاده کردم ،از روغن زیتون هم میتونید استفاده کنید)

فلفل سیاه : کمی

سرکه یا آب 1 ق غ

نمک مقداری

دانه کنجد مقداری

زنجبیل مقداری

عسل 1/2 ق.چ

 

 

اول گوشت را بسیار بسیار باریک برش دهید .

سپس شکر را با یک قاشق آب یا در هر نوع سرکه سفید حل کنید و به گوشتها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

 

 

حالا بقیه مواد بجز نمک را به گوشت ها اضافه کنید و بگذارید 1.5 تا 2 ساعت بماند. بعد نمک را اضافه و مخلوط کنید.

حالا در کباب پز یا فر یا ماهیتابه با حرارت ملایم آن را قرار دهید کمی هم آب اضافه کنید تا مغز پخت و کمی بریان شود.

10 دقیقه بعد آماده است . این غذا باید آبدار باشد آن را خشک نکنید .

 

 

بولگوگی به معنی گوشت (gogi) کمی بریان(bul ) بولگوگی (bulgogi) یکی از غذاهای خیییلی معروف، محبوب و خوشمزه کره ایست که هم با نان و هم برنج میشه سرو کرد که من با نون سرو کردم....:w16:

 

 

 

به نظر من هم غذای خوشمزه ای بود و هم با توجه به موادی که تشکیل دهنده اون هست یه غذای مقوی به حساب میاد. درمورد مواد مورد نیاز من چند دستور غذایی متفاوت رو خوندم و چیزی رو که احساس میکردم مزه بهتری رو میده بعنوان مواد اولیه انتخاب کردم و نتیجه هم خوب بود...پیشنهاد من این هست که یکبار امتحان کنید.:ws37:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

امروز میخوام اسنک درست کنم برا شام:ws3:

 

راستش دو سه روزیه که تنها هستم و غذامو خودم درست میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

تو ادامه طرز تهیه ی اسنک رو برای 12 نفر میگم (شاید یکم کمشون باشه اما خب چه خبره میترکن:w000:!!! اسنک خب به عنوان یه وعده ی غذا نیست)

 

مواد لازم:

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی 2 عدد بزرگ

گوشت حدودا 300 گرم

سوسیس نیم کیلو

قارچ نیم کیلو (هم زیاده:ws3:)

فلفل دلمه ای 2 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک هم همینطور:pot:

 

 

 

پیاز رو خرد میکنین و سرخ میکنین و بعدش گوشت چرخ کرده رو توش میریزین تا خوب سرخ بشن البته نسوزن و برشته هم نشن چون بعد قراره تو اسنکر دوباره پخته بشن

وقتس سرخ شد، میریزین تو یه قابلمه

 

سیب زمینی رو به صورت حبه های کوچیک سرخ میکنین... سیب زمینی لازم نیست زیاد سرخ بشه و همین که پخته بشه کافیه

فلفل دلمه ای هم به صورت حبه ای سرخ کنین

 

سوسیس هم میتونین برا اینکه روغن نکشه بعد از اینکه حبه کردین بذارین تو یخچال بمونه تا روش یکم خشک بشه تا روغن کمتر بکشه... اما خب پیشنهاد نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

برا سرخ کردن قارچ یه مشکلی که هست اینه که میگن چرا قارچ آب میندازه و بعدش هم له و په میشه

برای جلوگیری از این کار، مقدار های کم توی ماهی تابه بریزین و زیرش رو زیاد کنین تا فرصت آب انداخت رو پیدا نکنه:w16:

گر چه میتونین برای اینکه سوسیس ها از بدنتون زیاد آب نکشن و کمتر بعد خوردن این غذا احساس تشنگی کنین، اگه قارچ هاتون آب افتادن، آب قارچ ها رو روی سوسیس های سرخ شده بریزین:gnugghender:

 

 

نمک هم میتونین قدری که لازمه بریزین

 

 

در پایان همه رو با هم قاطی میکنین و لای نون تست قرار میدین و پنیر پیتزا رو هم روش میریزین و نون دوم رو هم قرار میدین و در اسنکر رو میبندین تا بپزه:ws3:

 

حالا میتونین با سس کچاپ میل بفرمایینbiggrin.gif

 

اینم عکسش:

 

u42yfi61kwkynych9zb.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

qn0hpcdyt0ajcz65w8s3.jpg

 

 

غذای یک ماه پیشمون :5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

مرغ رو برای ساندویچی نازک برش زده بودیم که نظرمون عوض شد برای ساندویچ درست کردن :ws3:

 

مرغ رو با نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، آبلیمو دو ساعتی مزده دار کردم.

 

به سیخ های چوبی روغن زیتون زدم که مرغ راحت جدا بشه.

 

مرغها رو رول کردم و با روغن کم سرخ کردم.

 

کالباس ها رول کردم و به سیخ هایی که روغن زیتون زده بودم زدم و سرخ کردم.

 

به برنج هم یکم شوید خشک زدم.

 

به همین راحتی به همین خوشمزگی :ws3:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خلاقیت دوم رو میذارم اینجا...

قابل توجه خانوم ها که بازم فکر نکنن فقط خودشون آشپزی بلدناwhistle.gif

 

اول عکساش:

مواد لازم:

 

vc92e5lo5encu27y.jpg

 

و غذای پخته شده:

 

qzcusmu4ix58waolhypw.jpg

 

quy6krsvpwqwmuvy42.jpg

 

حالا طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و هویج رو داخل ماهی تابه میریزیم تا آروم سرخ بشن

w16.gif

 

 

وقتی پیاز ها طلایی شدن، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا اونم سرخ بشه

ws37.gif

 

 

بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و بعدش بهشون زرچوبه میزنیم

hanghead.gif

 

 

 

 

 

دقت کنین نکته مهم اینه که زرچوبه و ادویه جات حتما باید سرخ بشن تا عطرشون دربیاد و الا طعم بدی به غذا میدن

5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

 

 

حالا مقداری نمک، فلفل، ادویه و دارچین اضافه میکنیم

pot.gif

 

 

 

 

 

در مرحله بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم

دلیلشم اینه که اولا نخود فرنگی زیاد پختن نمیخواد، ثانیا موقع هم زدن مخلوط روی ماکارونی له نشن

w16.gif

 

 

حالا رب گوجه رو هم میزنیم و یه هم کوچیک میزنیم تا توی مخلوط پخش بشه

در قسمت آخر روش مقداری آب میریزیم تا مخلوط یا همون سس ماکارونیمون بپزه

spiteful.gif

 

 

برای پختن خود ماکارونی، یه قابلمه متوسط رو تا مقداری پر میکنیم که ماکارونی ها بتونن توش غرق بشن

میذاریم رو گاز تا به جوش بیاد

مقداری نمک و روغن بهش میزنیم

biggrin.gif

 

 

حالا ماکارونی ها رو توش میریزیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم تا یه جورایی نیم پز بشه

تو این مدت دو سه بار ماکارونی ها رو زیر و رو کنین تا یه جور حرارت به همشون برسه

حالا از آب میکشیمشون یعنی دیگ رو خالی میکنیم تو آشپالون و بعد ته دیگ روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن ها داغ بشن و بعدش سیب زمینی رو ته دیگ میچینیم

یه مدت کوچیک صبر میکنیم تا سیب زمینی ها مقداری سرخ بشن

4chsmu1.gif

 

 

حالا ماکارونی های نیم پز شده رو میریزیم ته دیگ و لایه لایه روش مخلوط ماکارونی که قبلا درست کرده بودیم رو میریزیم

بعد دیگ رو دم میندازیم تا ماکارونی آماده بشه

در مرحله ی آخر به ماکارونی حمله میکنیم

gnugghender.gif

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

امروز دلم برای آشپزی تنگ شده بود،این بود که تصمیم گرفتم برای شام یه غذای سبک با سبزیجات درست کنم....:ws37:

 

و نتیجه شد :

 

 

xnt75ldhrkab78p4izll.jpg

 

مواد لازم و طرز تهیه:

مواد اصلی :گل کلم ،قارچ ،کلم بروکلی

مواد کمکی :آرد ،پودر سوخاری ،تخم مرغ ،نمک،فلفل،زردچوبه ،آویشن،شیر

مواد جهت تزیین :لیمو ،خیارشور،سس گوجه فرنگی و خردل جهت سرو

 

من دو نوع گل کلم ها رو سوخاری کردم برای نوع اول در یک ظرف آرد رو ریختم +کمی نمک /در یک ظرف پودر نان و پودر سوخاری / و در یک ظرف 2 عدد تخم مرغ رو شکوندم و با ادویه جات مخلوط کردم تا یکدست شد...گل کلم ها رو اول در مایه تخم مرغ بعد آرد سفید بعد دوباره تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری غلتوندم و تو روغن سرخ کردم ....

نوع دوم هم به مایه تخم مرغ مقداری شیر به اندازه یک فنجان اضافه کردم و کمی از آرد و پودر سوخاری رو بهش اضافه کردم تا مایه ای با غلظت متوسط بدست بیاد و گل کلم ها رو در مایه غلتوندم و سرخ کردم.....برای قارچ هم از همین مایه استفاده کردم.....

و در نهایت کلم بروکلی رو با کمی نمک آبپز کردم و بعد از تزیینات سرو کردم.....

 

 

 

به نظر خودم و خانواده ،غذای خوشمزه و البته سبکی بود که مزه گل کلم ها مثل مرغ سوخاری هم بود،پیشنهادم به شما امتحان این غذای سبزیجاتی ساده و خوشمزه هست....:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بازم اومدم با یغذای قدیمی ولی با شیوه پخت جدید که باعث میشه شیک و مجلسی بشه ..

البته عکس غذا رو ساده میذارم چون قصد این نبوده اینجا بذارمش ولی ازش عکس تکنفره گرفته بودم ..:whistle:

 

کوکوی سبزی با نون باگت

 

nrst55nygz5x527vaijz.jpg

 

مواد لازم :

سبزی کوکو : نیم کیلو

((شوید + تره +جعفری ++ کاهو (اگه چیز دیگه ای هم باشه فعلا یادم نمیاد:icon_pf (34):)))

 

پیاز خردشده : یک عدد کوچک

 

تخم مرغ : 4 تا5 عدد

(بسته به مواد و سفتی اون )

 

مغر گردو خرد شده : مقداری

 

زرشک : مقداری

 

ادویه : نمک + فلفل

به میزان لازم

 

نون باگت : 4 تا5 عدد

 

روغن سرخ کردنی : یه میزان لازم

..................

 

طرز تهیه مواد:

اول سبزیها رو پاک میکنیم و میشوریم ضدعفونی میکنیم و بعد میذاریم تا آبش بره و خشک بشه بعد خردش میکنیم .

کاهو رو هم به همین شکل خرد میکنیم به قطعات ریز .

پیاز رو هم ریز خرد میکنیم نگینی .

همه این سبزیجات رو توی تابه تفت میدیم و میذاریم توی یه کاسه تا خنک بشه .

گردو خرد شده رو هم یکم تفت میدیم و داخل سبزجات میریزم .

بعد که خنک شد تخم مرغها رو یکی یکی بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم اگر موادمون سفت بود و هنوز جا داشت یه تخم مرغ دیگه هم میتونیم بهش اضافه کنیم.

بعد ادویه رو اضافه میکنیم.

 

نون باگت ها رو بصورت برشهای نازک 1.5 سانتی و مثل رولت برش میزنیم بعد خمیر داخلش و در می آوریم .

حالا تابه رو روی شعله متوسط میذاریم و صبر میکنیم تا گرم بشه

روغن سرخ کردنی رو میریزم داخلش نه خیلی چون نون روغن رو سریعا جذب میکنه.

 

روش سرخ کردن :

 

نون ها رو میذاریم درون تابه داغ بعد مواد رو میریزم داخلش تا نصفه بعد چند دانه زرشک روی هر کدوم از نونها میریزم و دوباره با کمی مواد پرش میکنیم .

یک سمتش که سرخ شده وارونش میکنیم و سمت دیگهش هم سرخ میکنیم

در مدت سرخ شدن درب تابه رو میتونید بذارید تا بهتر بپزه.

زمان سرخ شدنش زیاد نیست.

و در آخر توی ظرف که کاغذ روغنی داره میتونید بچنید که روغنش رو بگیرید.

بعد با هر شکلی که دوست دارید تزئینش کنید و سرو کنید.

 

این روش دیگه نیازی به نون نداره که در کنارش سرو بشه.

 

نوش جان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این غذا اسم نداشتیم براش ولی بعد از چند مدل درست کردن فهمیدم کراکر سیب زمینی هست.:ws37:

 

این سیب زمینیش رو به چند مدل درست کردیم و این روش بهترین و راحت ترین و خوشمزهترینش بود .

 

 

کراکر سیب زمینی (کوفته سیب زمینی)

 

k2v8mos405iumfwdg5t.jpg

 

مواد لازم داخل کراکر:

گوشت چرخ کرده: 450 گرم

پیاز خرد شده : 1 متوسط

فلفل دلمه ای : یک عدد متوسط

ادویه : زردچوبه + نمک + فلفل : به میزان لازم

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی : یک دونه متوسط

رب گوجه فرنگی : چندقاشق

آب : نصف استکان

روغن : به میزان لازم

مواد خمیر کراکر :

سیب زمینی آبپز بزرگ : 1 عدد

یا متوسط 2 یا 3 عدد

تخم مرغ : یک عدد

ادویه : نمک و کمی فلفل

 

آرد :خمیر نون باگت یا آرد گندم + پفک نمکی پودر شده:w16:

سس :

مایونز + کمی آبلیمو + نمک و فلفل + شوید یا جعفری ریز شده

 

طرز تهیه مواد داخل کوفته :

پیاز خرد شده رو داخل تابه ریخته تفت میدیم کمی که آبش گرفته شده بهش روغن اضافه میکنیم و بعد گوشت رو اضافه میکنیم و تفتش میدیم تا رنگش عوض شده و از خامی در بیاد بعد بهش ادویه رو اضافه میکنیم و میذاریم بازم سرخ بشه روغنش نباید خیلی باشه بعد فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و باز تفت میدیم تا سرخ بشه و سبک بشه البته میتونید فلفل رو همراه پیاز هم همون اول کار تفت بدهید چون یکم سفته زودتر میپزه

بعد رب رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفتش میدیم تا سرخ بشه بعد گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم . مزه گوشت رو خوشمزه تر میکنه و آب رو بهش اضافه میکنیم و

میذاریم بپزه تا آبش جمع بشه مداوم هز ار چند دقیقه همزش میزنیم تا نچسبه و در آخر بهش آبلیمو رو اضافه میکنیم .

بعد از چند دقیقه خاموش میکنیم و میریم سراغ ادامه کار...

 

طرز تهیه خمیر :

 

سیب زمینی آبپز رو رنده میکنیم با ادویه و تخم مرغ ورز میدیم میذاریم چند دقیقه مثلا 15 دقیقه بمونه تا حالت چسبندگی پیدا کنه.

 

 

اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر برمیداریم روی مخلوطی از آرد و پفکمون میذاریم البته فقط یک سمتشو که به دست نچسبه بعد از سمت آردی میذاریم کف دستمون و وسطشو یکم گود میکنیم و اندازه یه قاشق مرباخوری داخل خمیر مواد میذاریم و با دست خمیر رو می بندیم و توی آرد میغلطونیم بعد در روغن داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم.

اول یک سمتش یعد سمت دیگهش

البته اگر بتونید توی رو روغن شناور سرخ کنید بهتره چون روغن کمتری میبره.

بعد توی ظرف روی کاغذ پوستی قرار بدهید تا روغنش بره.

 

بعد با سس نوش جان کنید .

این غذا هم نیازی به نون نداره چون خودش کامله..

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با سلام

بازم اومدم با چندتا غذای راحت و خوشمزه

 

بعضیهاش دستپخت من نیست ولی خب بالاخره من و آبجیم نداره یا مامانم:whistle:

 

اول یه غذای ساده مناسب برای شام (آبجی پزه :w02:)

 

اشکنه

(شیرازی)

ypuzlktrh25mhl1g3.jpg

 

مواد لازم :

پیاز متوسط یا بزرگ : 1 عدد

شنبلیله (شملیز) خشک : یک مشت (زیاد بشه تلخ میشه غذا )

سیب زمینی : یک عدد بزرگ یا چندتا متوسط

تخم مرغ : یا به تعداد افراد یا دوتا سه تا

آب : به میزان دلخواه

ادویه : نمک , زردچوبه , فلفل : به میزان لازم

رب انار یا ماست برای وقت سرو

 

 

طرز تهیه :

 

پیازها رو خلال یا ریز کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی بشه و بعد شنبلیله خشک رو توی دستمون آسیاب میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدهیم و بهش ادویه اضافه میکنیم. باید حواسمون باشه زیاد سرخ نشه چون تلخ میشه!

سیب زمینی ها رو که خرد کردیم بصورت مکعبهای سه یا 4 سانتی رو میریزم رو مواد و یکم تفت میدهیم بعد آب رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم بپزه

وقتی سیب زمینی ها پخته شد و براحتی با قاشق یا چنگال بریده شد و اب غذا هم به حالت قوام رسید یعنی خیلی قیافش مثل آب نباشه طعم داشته باشه !

تخم مرغها رو توش میشکنیم و اجازه میدهیم خودشو بگیره .

وقتی تخم مرغها پخته شد غذا آماده هست.

این غذا رو با رب انار یا ماست میتونید بخورید.

 

نوش جان:ws37:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ناگت مرغ

 

vj9jugj2qgpstrk17t5z.jpg

 

مواد لازم :

سینه مرغ : یک یا دوعدد خام

سیب زمینی : 1 عدد متوسط

پیاز : 1 عدد بزرگ

پنیر پیتزا : 100 گرم ( پنیر کاله رنده شده اگر بود نصف بیشترش بسته 180 گرمی)

ادویه : نمک , زردچوبه , فلفل : به میزان لازم

 

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم برای سرخ کردن

مواد آردی :

پودر خمیر نون باگت

پودر پفک نمکی

 

طرز تهیه :

 

سینه مرغ و پیاز و سیب زمینی و پنیر پیتزا رو باهم چرخ یا میکس میکنیم . و بهش ادویه رو اضافه میکنیم و ورزش میدهیم.

میذاریم حدود نیم ساعتی بمونه.

بعد به اندازه یک گلوله کوچک از مواد رو برمیداریم و در مخلوط آرد خمیر نون باگت و پفک میذاریم و بهش شکل میدهیم .

( من از قالب برای شکل دادن استفاده کردم البته اینجوری بیشتر آرد برد)

و در تابه با روغن که از قبل داغ شده با شعله متوسط سرخش میکنیم.

 

این یک مدل ناگت خونگی هست میشه جای سیب زمینی از پودر تخم مرغ هم استفاده کرد چون جفتش برای چسبندگی مواد استفاده میشه.

 

نوش جان :ws37:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کتلت گوشت

(به روش مامانم:whistle:)

xlw8wd7y9rju8bi9ze.jpg

مواد لازم :

گوشت چرخی : 450 گرم

پیاز : 1 عدد متوسط

(گوشت مرغ پخته هم میشه استفاده کرد : سینه مرغ : 1 عدد)

سیب زمینی آبپز : 1 کیلو یا 750 گرم

تخم مرغ : 2 عدد یا 3 عدد

ادویه : نمک و فلفل به میزان لازم

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

آرد : گندم با مخلوطی از آرد خمیر نون باگت : به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت چرخی رو با یک عددد پیاز رنده شده (رنده ریز) و ادویه مخلوط میکنیم.

سیب زمینی های آبپز رو پوست کنده و رنده میکنیم. و به مواد فوق اضافه میکنیم.

مواد رو باهم مخلوط میکنیم و دوتا تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یک مخلوط یکدست بهمون بده نه خیلی شل نه خیلی سفت اگر گوشت گوشفند یا گوساله باشه یکم مخلوطمون شل تر به نظر میاد و اگر با گوشت مرغ باشه این شلی رو نداره.

میذاریم حدود نیم ساعت بمونه تا حالت چسبندگی خوبی پیدا کنه!

بعد تابه رو روی شعله میذاریم متوسط به بالا نباید کم باشه چون کتلت ها روغنو جذب میکنند و طعم روغن میگیره ولی وقتی داغ باشه کمتر روغن میکشه!

 

حالا در یک بشقاب یا ظرف صاف مقداری آرد گندم میریزم و اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط رو برمیداریم و توی آرد میغلطونیم و کف دستمون شکلش میدهیم

بعد میذاریمش تو تابه و سرخش میکنیم.

برای برگرداندن کتلت ها چندتا نشونه داره : دورش رنگش عوض میشه . یک حالت سفت به خودش میگیره که راحت میشه برش گردون و اون طرفشو سرخ کرد! اگر اون حالت رو بخودش نگرفته یعنی هنوز سرخ نشده.

بعد که دوسمتش سرخ شد درون ظرف میچینید و با مخلفات میل میکند.

 

نوش جان:ws37:

 

 

چند نکته :

این کتلت میزان سیب زمینیش نسبت به گوشتش اگر 2/3 باشه 1/3 گوشت هست . بسته به تعداد افراد میتونید این میزان رو تغییر بدهید اگر برای 2 یا 3 نفر قراره درست کنید اول از 1 تخم مرغ استفاده کنید اگر حس کردید بازم نیاز داره و نمیچسبه یکی دیگه هم اضافه کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کشک بادمجان

(آبجی پز:w02:)

 

thffqfgf3ud5reuzh1m.jpg

 

مواد لازم :

بادمجان : 3 یا 4 عدد متوسط

کشک : 250 گرم

پیاز : 2 عدد متوسط یا بزرگ

نعناعی خشک : مقداری

روغن : به میزان لازم

گردوی خرد شده : مقداری

 

طرز تهیه :

بادمجان ها رو یا میتونید تنوری کنید یا برش زده و کمی سرخ کنید.

اگر سرخ کردید بعد بذارید با تقریبا یک لیوان آب بپزه

پیاز داغ بگیرید و گردوهای رو توش تفت بدهیدو نعناع رو بهش اضافه کنید و بذارید کنار

کشک رو با کمی آب رقیق کنید میتونید از آبی که توش بادمجون ها پخته استفاده کنید به غذاتون طعم هم میده.

بادمجونها که نرم شدند از روی شعله بردارید و بدون آبش له کنید بعد بهش کشک رقیق شده رو اضافه کنید و بذارید رو شعله متوسط بپزه و به خورد هم بره بعد کمی از مخلوط پیاز و نعناع و گردو رو بهش اضافه کنید وقتی آب کشک جمع شد درون ظرف بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ و گردو تزئین کنید و نوش جان کنید.

:ws37:

 

میزان کشک و بادمجان به خودتون بستگی داره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

چیز برگر با چیپس و پنیر

 

08zxdjyzyntqo5sj7vuv.jpg

 

مواد لازم چیز برگر :

گوشت چرخی گوساله : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد بزرگ

تخم مرغ : 1 عدد

سیر : 1 حبه

ادویه : نمک , فلفل , زردچوبه : به میزان لازم

پنیر پیتزا یا چدار : به میزان لازم

 

مواد لازم چیپس و پنیر :

سیب زمینی : 3 عدد بزرگ

پنیر پیتزا : 1 بسته متوسط

روغن سرخ کردنی : مقداری

 

طرز تهیه چیز برگر:

گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده (رنده ریز بشه پیاز) و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم.

میذاریم کم بمونه . بعد تابه رو داغ میکنیم و مقداری از مخلوط گوشت رو برمیداریم و توی دستمون پهنش میکنیم و وسطشو یکم گود میکنیم و مقداری پنیر رو داخلش میریزم و داخل روغن سرخ مکنیم یا میتونید توی باربیکیو کبابش کنید.( چون گوشت خودش کمی چربی داره از دو روش میشه استفاده کرد. در روش گریل میشه از کمی کره آب شده یا روغن روش بزنید تا خشک نشه)

وقتی سرخ شد روش لیمو بدهید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه چیپس و پنیر

 

سیب زمینی رو شسته پوست کنده و خلال درشت بزنید کمی تو روغن تفتش بدهید و سرخش کنید وقتی نرم شده درش بیارید روی ظرف بریزد و روش رو پنیر پیتزا بریزد و برای حدودی یک ربع داخل فر با دمای 180 درجه بذارید تا پنیرش آب بشه.

حال نوش جان کنید.

میتونید از قارچ و حتی گوجه فرنگی هم استفاده کنید طعم خوبی به غذاتون میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این غذاها برای 4 تا 5 نفر هست

 

 

کشمش پلو

( به روش نو)

 

f59pwlwbv9ebpvikjvc.jpg

 

مواد لازم :

برنج : به تعداد هرفرد یک پیمانه

مرغ پخته : یک سینه . ران

 

کشمش : یک استکان

گردوی خرد شده : مقداری

پیاز : 1 عدد متوسط یا بزرگ

 

طرز تهیه :

برنج رو که خیس کردید توی آب جوش ریخته و به روش ساده دم میکنید.

مرغ رو که آبپز کردید بصورت ریش ریش در می آورید.

پیاز داغ میگیرید و وقتی طلایی شد مرغ رو بهش اضافه میکنید و تفت میدهید تا سرخ بشه بعد بهش ادویه رو اضافه میکنید و گردو ها رو یکم که تفت دادید بهش کشمش رو که از قبل خیس کردید اضافه میکنید و کم تفت میدهید.

بعد همراه با پلو سرو میکنید.

نوش جون:ws37:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

رولت گوشت و قارچ

 

 

3rlwktrap1m9bxu8dhi2.jpg

 

 

مواد لازم :

گوشت چرخی : ربع کیلو ( هر چقدر دلتون خواست مردم از بس اندازه گفتم:4564:)

پیاز : 1 متوسط

قارچ : 4 یا 5 عدد

رب گوجه فرنگی : یک یا دو قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی : 1 عدد

روغن : برای سرخ کردن

پنیر پیتزا : مقداری

نون لواش : 5 عدد

 

طرز تهیه :

پیاز رو خلال میکنید رو تفت میدهیم و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کمی که طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی سرخ شد بهش ادویه رو اضافه میکنیم و بعد قارچ رو بهش اضافه میکنم ( خردشده البته ) بعد که سرخ شد بهش گوجه رو اضافه میکنیم و بعد رب رو و کمی که سرخ شده مقداری آب که رب باز بشه و وقتی آبش کشیده شد خاموشش میکنیم.

نون ها رو بصورت یک مستطیل 10 در 15 میبریم و از مواد داخلش میذاریم و پنیر پیتزا رو هم میریزم و میپیچیم و در روغن سرخش میکنیم.

 

نوش جان:ws37:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

امروز تصمیم گرفتم اول یه کوبیده مشتی بزنم جیگرمون حال بیاد

اما خب به دلایلی (دستم پنچر شد:sad0:) مجبور شدم یه غذای ساده تر بپزم:ws37:

این شما و این هم کوکو سبزی:

 

5javurx4yf6x1ttjcmxy.jpg

 

و اما دستور پخت:

 

برای درست کردن کوکو سبزی مواد زیر لازمه134919_meditationf.gif

1- سبزی کوکو

2- تخم مرغ یا مرغانه یا توغوداغ یا هرچی که بهش میگین463819_meltsmile.gif

3- زرشک

بوخشید قصد توهین نبوداااا869919_leer.gif

خود زرشک!!! البته بعضیا نمیریزن ولی پیشنهاد میکنم حداقل یه بار امتحان کنین

طعم عالی ای میده313119_ok.gif

4- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

سبزی کوکوی شما میتونه حدودا 200 گرم باشه و تعداد تخم مرغ ها 3 تا کافیه!

 

طرز تهیه اشم اینکه اول سبزی کوکویی که فیریز شده داشتین رو (اگه دوست دارین کوکوتون زیباتر و پختش راحت تر باشه) میریزین تو مولینکس تا چرخ بشه بعد توی ظرف میریزین و سه تا تخم مرغ رو توش میشکونین589119_mpr.gif

 

از طرف دیگه زرشک رو باید خوب شست چون اگه خوب شسته نشه بوی خاک میگیره

پس ربع ساعت زرشک رو بخیسونین و تا جایی که خاک داره و رنگ آبی که زرشک رو توش ریختین کدره، اونو بشورین

بعد زرشک رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم

 

از طرف دیگه ماهی تابمونو میذاریم داغ بشه و بعد از ریختن روغن و داغ شدنش، مخلوط رو میریزیم توش و در ماهی تابه رو میذاریم تا کوکو کفش ببنده

بستن در ماهی تابه خوبه و باعث میشه هم کوکو بپزه هم زودتر ببنده

 

بعد از بستن کف کوکو اون رو زیر و رو میکنیم که اون طرفشم بپزه

 

حالا نوش جان مینماییم یا به قول خودمون میزنیم تو رگ618319_lotussmiley.gif

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کوفته سبزی (یک غذای اصیل شیرازی)

:whistle:

 

3g1agvgt0rwt7d8camd.jpg

 

امروز براتون طرز تهیه این غذای زمانبر و فوق العاده خوشمزه رو میذارم.

جزو تنها کوفته و آشهایی هست که من خودم عاشقشم ولی سالی یه بار بیشتر درست نمیکنیم آخه خیلی سخته.:sad0:

 

کوفته سبزی

مواد لازم برای خود کوفته:تعداد35 تا40 عدد

سبزی کوفته : ترخون. شوید. جعفری .تره ( 1 کیلو )

ترخون عضو اصلی این غذا هست چون تمام عطر و بو ومزه غذا به ترخون نازنین بستگی داره.

 

خرده برنج : ترجیحا کامفیروزی (بخاطر عطر و طعمش) (1 کیلو)

 

گوشت چرخ کرده : گوساله یا گوسفند. یکبار چرخ شده باشه یا حتی نشده باشه هم مشکلی نداره (500 گرم یانیم کیلو)

 

نخود لپه شده : بهتره از نخود خیس شده استفاده بشه تا لپه ( نیم کیلو )

پیاز متوسط

ادویه جات : نمک و فلفل و زردچوبه ( به میزان لازم .. در حدود یک قاشق ق.غ نمک .. یک ق.م زردچوبه و فلفل )

 

مواد لازم داخل خود کوفته :

 

کششمش پلویی ( ربع کیلو)

گردو ریز شده (ربع کیلو )

پیاز داغ

ادویه : زرد چوبه و نمک

 

مواد لازم آش کوفته سبزی :

 

سبزی کوفته : خرد شده (از همون سبزی خود کوفته میذاریم کنار) (ربع کیلو )

نخود لپه شده ( یک لیوان )

پیاز

خرده برنج (یک تا 1/2 لیوان )

روغن : برای تفت دادن مواد

ادویه : نمک و فلفل و زردچوبه

آب

 

وسایل لازم ::w02:

 

چرخ گوشت با (سری )دندونه سبزی خوردکن ( شکلش فرق داره و گرد نیست مثلثی هست )

چاقو

قابلمه

ماهی تابه

اَسم :whistle:

 

طرز تهیه کوفته :

 

اول سبزی ها رو پاک میکنیم و میشوریم و میذاریم آبش بره و تقریبا خشک بشه.

مقداری که برای آش میخواهیم و ازش جدا میکنیم و با دست خورد میکنیم چون نباید خیلی ریز بشه.

برنج هم میذاریم خیس بخوره حداقل 3 ساعت قبلش

نخود هامون هم که بهتره از یکی دو روز قبلش بذاریم خیس بخوره و هی آبشو عوض کنیم تا نفخش گرفته بشه. بصورت لپه در می اوریم.

نخود برای آش هم میذاریم کنار

پیاز رو هم پوست میکنیم و میشوریم و چندتا قاش بزرگ میزنیم

گوشت رو می آوریم.

بعد به کمک چرخ گوشت عزیز تمام مواد رو دوبار چرخ میکنیم.

mvqq8n5bn7i6dtkcy3.jpg

اگر گوشتموم چرخ کرده بود میتونیم بار دوم به مواد اضافه کنیم و چرخش کنیم.

fd8bc3xo77mjhisvdw2d.jpg

 

در این مرحله فشار زیادی معمولا به چرخ میاد. هروقت احساس کردید داره خفه میشه بهش سبزی اضافه کنید .چون وقتی برنج یا گوشت یا پیازو داخل چرخ گوشت میریزید

تقریبا صداش خفه میشه و تنها راه باز کردنش فرستادن سبزی پشت این مواد هست.(فوت و فن کار هست)

ljjuhc5wwmya7vx0jva.jpg

 

وقتی مواد دوبار چرخ شد بهش ادویه اضافه میکنیم.

و بهم میزنیم تا یک دست شوند.

di6fc5vevl792ivrc8hc.jpg

 

بهتره از 4 ساعت تا یک شبانه روز داخل یخچال بمونه این استراحت باعث میشه کوفته بهتر بهم بچسبه.

 

طرز تهیه مواد داخل کوفته :

 

پیاز ها رو به شکل خلال برش میدهیم و پیاز داغ میگیرم بعد که طلایی شد بهش کشمشهایی رو قبلا خیس کردیم اضافه میکنیم و در آخر گردو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیهم و زرد چوبه رو اضافه میکنیم.

و شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم یکم از دماش کم بشه.

ckh196xt9v6el7cn4sne.jpg

 

حالا به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد کوفته برمیداریم و تو دستمون پهنش میکنیم و اندازه یک قاشق مربا خوری یا نصف قاشق غذا خوری از مواد رو داخلش میذاریم و کوفتهمونو میبندیم و گرد میکنیم.

w9pxky9dm6ezx5fipgx.jpg

 

به این شکل زیبا و میذاریم کنار.

 

دیگه این قسمت رو من نبودم نفهمیدم آشش چطوری درست میشه:whistle:

 

طرز تهیه آش :

اول پیاز رو خلال میکنیم و تفت میدهیم و بعد بهش سبزی رو اضافه میکنیم و بعد لپه و برنج رو هم اضافه میکنیم و در آخر آب رو اضافه میکنیم و میذاریم تا مواد بپزند.

ومداوم همزش میزنی تا ته نیگیره!!

وقتی شروع کرد به زدن قلهای ریز و مواد مثل نخود و برنج پخته شد اون وقت کوفته ها رو می آوریم.

اول رو میندازیم و صبر میکنیم ببینیم وا میره یا نه ! بعد که مطمئن شدیم وانمیره . یکی یکی کوفته ها رو اضافه میکنیم . اصلا همش نمیزنیم.

صبر میکنیم تا همه کوفته ها خودشونو بگیرند ( رسم بر اینه هنگام انداختن کوفته اسم دختر میارند تا سنگ بشه و وا نره:w58:)

و میذاریم تا بپزند و وقتی کوفته خودشونو گرفتند خیلی آروم و با احجتیاط همش میزنیم تا ته نگیره.

نشان آماده شدندش هم همون قل های ریزی هست که روی سطح آش میزنه.

 

و در نتیجه این میشه

qq79ane9g6x4j0n3lmzz.jpg

 

نوش جان

 

اندازه مواد داده شده تقریبا 40 تا کوفته میده :w02:

 

برای تعداد کمتر میتونید اندازه مواد رو نصف کنید.

البته نسبت لپه به برنجش نصف هست.

سبزی برابر با برنج هست

اگر میخواهد سبزتر بشه میتونید میزان سبزیشو بیشتر کنید. (البته این میزان سبزی پاک نشده هست )

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

8tbzek99o6xapt3mon.jpg

 

سالاد الویه :hapydancsmil:

 

سیب زمینی ,مرغ , نخودسبز, کنسرو ذرت, هویج, خیارشور, سس مایونز, سرکه, لیمو تازه, روغن زیتون, نمک, فلفل

 

طرز تهیه اش هم که همه بلد هستن دیگه :w02:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...