boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ چرا کسی پاسخگو نیست؟من تصویر بعدیو میذارم اگر مشکلی داشت اصلاح میکنم . با سلام نه جوابتون صحیح نیست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ #283 چاپ کلاقه ای ( چاپ باتیک ) که فکر میکنم اگه درست دقت کرده باشید سپیده عزیز جواب درست دادند..#285 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ دوستمون (بوی بارون) گفتند که اون هنری که گذاشتند درست حدس زده نشده به همین دلیل من یه هنری که فکر میکردم درست باشه ، حدس زدم ولی ایشون بازم توی پستای قبلی فرمودند که باز هم درست نبوده پس چطور میگید که (سایه سپید) درست حدس زدند ؟! دوست عزیز بنا به این منبع جواب من صحیح بوده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من معذرت میخوام ولی من وقتی مس گریو حدس زدم سایه سپید با پیام خصوصی از من پرسیدند که حدسم چی بوده به علت اینکه نتونستن این تاپیکو باز کنند به دلایلی بعد ایشون گفتند که جوابم درسته وتوضیحاتشو بذارم و همچنین تصویر بعدیو شما میتونید از خودشون بپرسید (ببخشید که پرحرفی کردم) بله شاهدخت عزیز....متاسفانه به دلیل فنی قادر به دیدن پست ایشون نبودم و نمیشد جواب بررسی نشه ازشون خواستم تا جواب رو برام بفرستن تا اگه درسته روال طی بشه 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ #283 چاپ کلاقه ای ( چاپ باتیک ) که فکر میکنم اگه درست دقت کرده باشید سپیده عزیز جواب درست دادند..#285 با سلام درسته هنر کلاقه ایی متاسفانه من این هنر رو فقط با اسم کلاقه ایی میشناختم نه چاپ باتیک پس اگه این طور هست همون سپیده عزیز جواب درست رو دادند... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چوغا یا چوقا لباس مردانه بختیاری 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ چاپ کَلاقهای یا باتیک یکی از روشهای چاپ بر روی پارچه است که در کشورهایی مانند اندونزی، تایلند، سریلانکا و هند و ایران از قدیم کاربرد داشته استاین روش در ایران بیشتر در تبریز و اسکو رواج دارد و کَلاقهای نامیده میشود. واژه باتیک ریشه اندونزیایی دارد.در چاپ کلاقهای، کلیه طرحها و رنگها را با استفاده از واکس و عملیات رنگرزی بر روی پارچه منتقل میکنند.برای این کار بیشتر از پارچه ابریشم استفاده میشود. تاروپود پارچه از واکس پوشیده میشود و هر دو روی پارچه یکسان نقش میشود.رنگهای به کار رفته برای چاپ بیشتر از دسته رنگهای گیاهی مانند روناس ، اسپرک، پوست انار و زردچوبه است. یکی از ویژگیهای چاپ کلاقهای ایجاد رگههای رنگی است که در اثر شکستن واکس و نفوذ رنگ از میان این شکستها به پارچه در حین عملیات رنگرزی برروی پارچه پدید میآید. ابزار کار چاپ باتیک "تیان" نام دارد که وسیلهای فلزی شبیه به قیف نازک است. همچنین قلممو ، مهر و کارگاه چوبی (برای مهار کردن پارچه) نیز استفاده میشود.روشهای چاپ باتیک عبارتند از چاپ مستقیم، چاپ برداشت، چاپ با شابلون، نقاشی باتیک روی پارچه ابریشمی، تار عنکبوتی، قلممویی، بدون رنگرزی و باندا (پیچشی). استاد حسین گنجینه از استادان معروف این سبک در ایران است. انواع روسری، رومیزی، شال، شال گردن و پارچه ابریشمی از جمله تولیدات هنرمندان باتیک کار است.در حال حاضر تولیدات باتیک به کشور های آلمان، آمریکا، آذربایجان، ترکیه و ترکمنستان صادر می شود. [h=3]آموزش: هنر چاپ باتیک (کلاقه ای )[/h] :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ چوغا یا چوقا لباس مردانه بختیاری بله درسته توضیحاتشو خودم باید بدم ؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بله درسته توضیحاتشو خودم باید بدم ؟ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [TR] [TD=class: Level4Header, width: 100%, align: right] چوخابافى، استان چهارمحال وبختيارى [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 40][/TD] [TD=class: Level4, width: 100%] چوخا که چغا و چوغا نيز خوانده مىشود نوعى بالاپوش محلى و لباس ويژهٔ بختيارىهاست که معمولاً به رنگ تقريباً سفيد با نقوشى به رنگهاى سياه يا آبى بافته مىشود که نوع مرغوب آن از پشم است. [/TD] [TD=width: 20] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 40][/TD] [TD=class: Level4Paragraph, width: 100%] بالاپوش لباسى است که در تمام فصول بهار و تابستان، پائيز و زمستان مورد استفاده مردان عشاير قرار مىگيرد. چوخا را زنان بر روى دستگاههاى سادهاى که ۷۰ سانتىمتر عرض دارند، مىبافند. تکنيک بافت بسيار ابتدايى و وقتگير است. معمولاً بافت چوخا ۱۰ تا ۱۵ روز طول مىکشد و بهترين نمونهٔ آن در قريهاى به نام کارس بافته و دوخته مىشود که به چوخاى کارسى شهرت دارد [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] فقط یکی دیگه عکس بعدی رو بذاره چون من نیستم چند روز نمیتونم جوابگو باشم 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ با اجازه دوستان عزیز..........:ws37: خیلی آسونه:a030:[CENTER]هنر چهل و یکم : [IMG]http://iranebozorg.com/files/News/1728.jpg[/IMG] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [URL="http://www.noandishaan.com/forums/thread112578-31.html#post1274278"]#310 [/URL][B]گیوه بافی[/B][URL="http://www.noandishaan.com/forums/thread112578-31.html#post1274278"] [/URL] [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=233390"][B][SIZE=3]Z@lal[/SIZE][/B][/URL]:icon_gol: [/CENTER] 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ گیوه بافی برای کرمانشاه . کفشیه که هیچوقت بوی پا نمیگیره و همیشه پارو خنک نگه میداره و هوا بخاطر بافتش راحت درونش جریان داره ... نوعی پاپوش تابستانی، سبك، بادوام و مناسب برای راهپیماییهای طولانی، ویژه مردان روستایی و از جمله صنایع دستی مناطقی از ایران است. در استان فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه تولید گیوه رواج دارد همچنین تولید گیوه در استان مرکزی نیز وجود داشته که به مرور زمان بسیار کم شده. همه مراحل تولید این پاپوش، دستی است و عموما از نخ قالی، نخ ابریشم و کف آن از پارچه، چرم یا لاستیک است. 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ گیوه بافی برای کرمانشاه .کفشیه که هیچوقت بوی پا نمیگیره و همیشه پارو خنک نگه میداره و هوا بخاطر بافتش راحت درونش جریان داره ... نوعی پاپوش تابستانی، سبك، بادوام و مناسب برای راهپیماییهای طولانی، ویژه مردان روستایی و از جمله صنایع دستی مناطقی از ایران است. در استان فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه تولید گیوه رواج دارد همچنین تولید گیوه در استان مرکزی نیز وجود داشته که به مرور زمان بسیار کم شده. همه مراحل تولید این پاپوش، دستی است و عموما از نخ قالی، نخ ابریشم و کف آن از پارچه، چرم یا لاستیک است. بله دوست عزیز کاملا درسته لطفا تصویر بعدی رو قرار بدید.... _______________ پ.ن:دوست خوبم لطفا تا تایید شدن جواب توضیحات رو نگذارید...سپاس.... 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ با سلام شال بافی نیستش نه عزیز شال بافی نیست... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ پارچه بافی نیست؟ یک عکس واضح تر بذاری خیلی بهتر میشه جواب داد عزیزم... 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ پارچه بافی نیست؟یک عکس واضح تر بذاری خیلی بهتر میشه جواب داد عزیزم... پارچه بافی هست ولی جواب این نیست . مشکل از تصویر نیست عزیزم در واقع طرح پارچه اش همین شکلیه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا خیلی وقته مسکوت مونده.. بهتره جواب رو بذارید تا تصویر بعدی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها عکس بعدی لطفا یه مدت نبودم اینجا داره گرد و خاک میخوره انگاری؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ میگم نقاشی روی پارچه نیس احیانا؟ 2 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ جواب دارایی بافی بود از صنایع دستی یزد حالا یکی توضیحات بیشتر بذاره و عکس بعدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده