boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی راحت هستش یک مقدار توجه کنید دقت کنید نگاه کنید ... 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید شاهدخت اگه من صد امتیارز گرفتم چرا صد امتیاز بهم اضافه نشده... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید شاهدخت اگه من صد امتیارز گرفتم چرا صد امتیاز بهم اضافه نشده... شهدخت البته مگه امتیازت چقدر بوده قبلا ؟ boyeee barann کاربر انجمن تاریخ عضویت27-02-2013نوشته ها136مهندسی شهرسازی تشکرها 139 293 تشکر در 119 پست امتياز:423 293 تشکر (امتیاز عادی که میگیری از تشکرهای کاربرها در 119 پست ) امتیاز کلیت 423 امتیاز از هم که کم کنی میبینی 130 امتیاز رو هوا داری که 130 تاش رو از این مسابقه گرفتی .. اون مسابقه حدس عکس ی که شرکت میکنی کلا امتیاز نداره و جایز ه نداره.. حالا متوجه شدی اون 100 تا کجا اضافه شده یا نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ بلیییییییییییییییییییییی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ خامه دوزی .. فرش 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام معلومه الکی میاین جوابو میدین خوب خامه دوزی رو که بچه ها گذاشته بودن منم جواب درستشو دادم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ من تو این مسابقه دیگه شرکت نمیکنم.. 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خوب راهنمایی کنم که خیلی تابلو هستش ... برنجا رو تو یک کیسه هایی میریزن اسم این هنر هم از اون کیسه ها نشات میگیره...دیگه از این تابلوتر راهنمایی تو عمرم ندیدم..:w13: 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اره درسته گونی دوزیییییییییییییی :hapydancsmil:بالاخره طلسم این هنر شکسته شد...:smiley-gen165:خداروشکر... 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ لطفا اگه خدا بخواد عکس بعدی وتوضیح رو بذارید... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ گلم اصلا توضیح راجع بهش پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ من اولش بنظرم اومد که گونی دوزی باشه ولی بهش نمیخورد .. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ پس شهدخت بزار توضیح و عکس بعدی رو:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ پس شهدخت بزار توضیح و عکس بعدی رو:hapydancsmil:منکه نگفتم .. زحمتشو خودت کشیدی .. عکس بعدی هم بذار .. منم چند روز نیستم حواستون باشه .. برگشتم میخوام هوارتا هنر جدید معرفی شده اینجا ببینما.. ببینم چکار میکنیدها 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ هنر بیست و پنجم : ملیله کاری شیشه #200 [h=3]معرفی: ظریف کاری نقره با استفاده از هنر ملیله[/h] سایه سپید 5 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اگر اشتباه نکنم....هنر ملیله کاری شیشه باشه. که خاستگاهش احتمالا زنجان هست. این همه یک تصویر دیگه و معرفی ازش . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده