Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اربابی شمـــــــــــا داداش گلــــــــــم دوتایی؟ زیاد باشیم ا 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "پس زحمتشو بکش عزیزم :ws3:" رو فاطمه ویرایش کرد، شما ازش نقل قول گرفتین؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به محمد میگم بیاد همه اسپماتونو پاک کنه.. دو کلوم خاطره نگفتین.. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه اسپما که پاک شه تاپیک به دو صفحه هم نمیرسه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به محمد میگم بیاد همه اسپماتونو پاک کنه.. دو کلوم خاطره نگفتین.. حسوداش:2525s: اگه اسپما که پاک شه تاپیک به دو صفحه هم نمیرسه حسوداش "پس زحمتشو بکش عزیزم :ws3:" رو فاطمه ویرایش کرد، شما ازش نقل قول گرفتین؟ یه چی دیگه رو ویرایش کرد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رفتم دیگه :yawn: شب همگی بخیــــر :bigbed: ساعت از 9 خیلی وقته گذشتهمامیت بهت یاد نداده کی باید بخوابی؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ساعت از 9 خیلی وقته گذشتهمامیت بهت یاد نداده کی باید بخوابی؟ حسوداش:2525s: حسوداش یه چی دیگه رو ویرایش کرد پس کو این پستش؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس کو این پستش؟ دیگه دیگه 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم تو هفته کسی نمیاد بریم؟فاطمه، همچین آدمی نیستی تو هفته بیای؟ با خودتون لواشک، شیرینی، و از اینجور چیزا بیارین، یه کتاب هم هدیه بخرین، من حتمن میام 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با خودتون لواشک، شیرینی، و از اینجور چیزا بیارین، یه کتاب هم هدیه بخرین، من حتمن میام یه وقت بدنگذره بهتون 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه وقت بدنگذره بهتون حالا همون فقط لواشک قبول 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز توصیه اکید میکنم اتفاقات بسیار زیادی افتاد اونجا حرفای زیادی زده شد مخصوصن شاروک باید چیزی رو بشنوه هر فروختنی، و هر داستان تعریف کردنی، برابر با یک دونه لواشک، فقط حضوری شاروک،داستان تو خیلی فرق میکنه، با یه لواشک نمیشه فروخت چون حتم دارم بعد شنیدنش، امید رو میکشم حداقل تعداد لواشکا + شکلاتا به حدی باشه که ارزش داشته باشه که بخوام امید رو به روح تبدیل کنم درصد تلخی شکلات هم 76 ٪ باشه کاپوچینو مارک گود دی هم به تعداد مورد نیاز قبوله 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نامردا تهنا رفتم امروز دوسِتون ندارم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا همون فقط لواشکقبول خیر تا سرکوچتون برین از بقالی محلتون لواشک بخریناین که دیگه نمایشگاه کتاب نمیخواد 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیرتا سرکوچتون برین از بقالی محلتون لواشک بخریناین که دیگه نمایشگاه کتاب نمیخواد حالا دیدین خودم میرم لواشک میخرم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی رو دیدم؟ اینکه لواشک نمیخرین بداخلاقین این ننه بلقیس بیاد، بهت لواشکم نمیده، به ما هم نداد 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استغفرا... به من میگن" میم شیمی اخلاق ":w02: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیزتوصیه اکید میکنم اتفاقات بسیار زیادی افتاد اونجا حرفای زیادی زده شد مخصوصن شاروک باید چیزی رو بشنوه هر فروختنی، و هر داستان تعریف کردنی، برابر با یک دونه لواشک، فقط حضوری شاروک،داستان تو خیلی فرق میکنه، با یه لواشک نمیشه فروخت چون حتم دارم بعد شنیدنش، امید رو میکشم حداقل تعداد لواشکا + شکلاتا به حدی باشه که ارزش داشته باشه که بخوام امید رو به روح تبدیل کنم درصد تلخی شکلات هم 76 ٪ باشه کاپوچینو مارک گود دی هم به تعداد مورد نیاز قبوله دیگه چی؟ مطمئنی همیناس فقط؟:دیــــــــــــــــــی 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ...... ! اینجا چی نوشته شده بوده؟ یه دقیقه رفتیم بخوابیما... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده