Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 اربابی شمـــــــــــا داداش گلــــــــــم دوتایی؟ زیاد باشیم ا 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 "پس زحمتشو بکش عزیزم :ws3:" رو فاطمه ویرایش کرد، شما ازش نقل قول گرفتین؟ 2
Valentina 13664 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 به محمد میگم بیاد همه اسپماتونو پاک کنه.. دو کلوم خاطره نگفتین.. 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 به محمد میگم بیاد همه اسپماتونو پاک کنه.. دو کلوم خاطره نگفتین.. حسوداش:2525s: اگه اسپما که پاک شه تاپیک به دو صفحه هم نمیرسه حسوداش "پس زحمتشو بکش عزیزم :ws3:" رو فاطمه ویرایش کرد، شما ازش نقل قول گرفتین؟ یه چی دیگه رو ویرایش کرد 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 من رفتم دیگه :yawn: شب همگی بخیــــر :bigbed: ساعت از 9 خیلی وقته گذشتهمامیت بهت یاد نداده کی باید بخوابی؟ 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 ساعت از 9 خیلی وقته گذشتهمامیت بهت یاد نداده کی باید بخوابی؟ حسوداش:2525s: حسوداش یه چی دیگه رو ویرایش کرد پس کو این پستش؟ 2
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 میگم تو هفته کسی نمیاد بریم؟فاطمه، همچین آدمی نیستی تو هفته بیای؟ با خودتون لواشک، شیرینی، و از اینجور چیزا بیارین، یه کتاب هم هدیه بخرین، من حتمن میام 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 با خودتون لواشک، شیرینی، و از اینجور چیزا بیارین، یه کتاب هم هدیه بخرین، من حتمن میام یه وقت بدنگذره بهتون 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 دوستان عزیز توصیه اکید میکنم اتفاقات بسیار زیادی افتاد اونجا حرفای زیادی زده شد مخصوصن شاروک باید چیزی رو بشنوه هر فروختنی، و هر داستان تعریف کردنی، برابر با یک دونه لواشک، فقط حضوری شاروک،داستان تو خیلی فرق میکنه، با یه لواشک نمیشه فروخت چون حتم دارم بعد شنیدنش، امید رو میکشم حداقل تعداد لواشکا + شکلاتا به حدی باشه که ارزش داشته باشه که بخوام امید رو به روح تبدیل کنم درصد تلخی شکلات هم 76 ٪ باشه کاپوچینو مارک گود دی هم به تعداد مورد نیاز قبوله 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 حالا همون فقط لواشکقبول خیر تا سرکوچتون برین از بقالی محلتون لواشک بخریناین که دیگه نمایشگاه کتاب نمیخواد 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 خیرتا سرکوچتون برین از بقالی محلتون لواشک بخریناین که دیگه نمایشگاه کتاب نمیخواد حالا دیدین خودم میرم لواشک میخرم 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 چی رو دیدم؟ اینکه لواشک نمیخرین بداخلاقین این ننه بلقیس بیاد، بهت لواشکم نمیده، به ما هم نداد 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 دوستان عزیزتوصیه اکید میکنم اتفاقات بسیار زیادی افتاد اونجا حرفای زیادی زده شد مخصوصن شاروک باید چیزی رو بشنوه هر فروختنی، و هر داستان تعریف کردنی، برابر با یک دونه لواشک، فقط حضوری شاروک،داستان تو خیلی فرق میکنه، با یه لواشک نمیشه فروخت چون حتم دارم بعد شنیدنش، امید رو میکشم حداقل تعداد لواشکا + شکلاتا به حدی باشه که ارزش داشته باشه که بخوام امید رو به روح تبدیل کنم درصد تلخی شکلات هم 76 ٪ باشه کاپوچینو مارک گود دی هم به تعداد مورد نیاز قبوله دیگه چی؟ مطمئنی همیناس فقط؟:دیــــــــــــــــــی 3
ارسال های توصیه شده