pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حیف که شبیه پسر عمم هستی و خیلی وقته ندیدمش و دلم واسش تنگ شده! ر استی پسر دایی خبر نداری دیروز کی رفته بود ما رو فروخته بود به کسی که نیم ساعته اومد و رفت 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی قضیه سلول بنیادی چی شد؟ پول کتابهای ارشدم ازش در میاد یا نه؟ سلول بنیادی که نه ولی پلاسما هرسری 20 تومن میدن ..... حساب کن چندبار باید بری تا پولش در بیاد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه پنجشنبه 2/19 قرار نشد بریم؟؟ اون روز هم میرن بروبچ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیت چه با جزئیات تعریف میکنه 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی پسر دایی خبر نداری دیروز کی رفته بود ما رو فروخته بود به کسی که نیم ساعته اومد و رفت ها...؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی قضیه سلول بنیادی چی شد؟ پول کتابهای ارشدم ازش در میاد یا نه؟ اخر با 100 تومان چیکار تونستی بکنی 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلول بنیادی که نه ولی پلاسما هرسری 20 تومن میدن ..... حساب کن چندبار باید بری تا پولش در بیاد بعد پلاسما بگیرن آدم بی حال میشه؟ یا اون پلاکت بود؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ها...؟ یکی رفته بود ما رو فروخته بود خودش بخونه میفهمه من چی میگم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیت چه با جزئیات تعریف میکنه اصل جریان این بود که 6 بار من و حمید و مینا رو یه نفر فرستاد تو گور و در اورد:icon_pf (34): حالا میرسیم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد پلاسما بگیرن آدم بی حال میشه؟ یا اون پلاکت بود؟ یه کمی آره البته همون موقع فقط اونم به خاطر از دست دادن آب بدن و غلظت خونه ولی به خوردن مایعات 1 یا 2 روز بعد جبران میشه 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من با 100 تومن موفق شدم مکانیک سیالات و ترمودینامیک و انتقال حرارت و مقاومت مصالح و استاتیک و یک مناجات نامه و رباعیات خیام جیبی بگیرم! (مناجات نامه و رباعیات روهم شد 5 تومن! که از باقی مانده کارتم دادم!) 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چرا شما 7 نفر اینقدر یواشکی رفتین؟؟ راستی عروسکتون چه ناززززه.... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من با 100 تومن موفق شدم مکانیک سیالات و ترمودینامیک و انتقال حرارت و مقاومت مصالح و استاتیک و یک مناجات نامه و رباعیات خیام جیبی بگیرم! (مناجات نامه و رباعیات روهم شد 5 تومن! که از باقی مانده کارتم دادم!) شما میگفتین به من، بهتون سیالات و ترمو و حرارت رو میدادم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چرا شما 7 نفر اینقدر یواشکی رفتین؟؟راستی عروسکتون چه ناززززه.... گلو من بدبخت گرفت انقد داد زدم ای ملت جمعه داریم میریم بیاین اما کو گوش شنوا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کی مارو فروخته؟ ما نه من 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما میگفتین به من، بهتون سیالات و ترمو و حرارت رو میدادم شما که دار قربون دستت اون گوشه موشه ها رو نگاه کن ی یه کتاب اموزش سیم پیچی موتور هم به ما بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما که دار قربون دستت اون گوشه موشه ها رو نگاه کن ی یه کتاب اموزش سیم پیچی موتور هم به ما بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نداریم تو انبارم نبود لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما میگفتین به من، بهتون سیالات و ترمو و حرارت رو میدادم ای بابا! کاش بلندتر اعلام میکردم چیا میخوام! یه جا فکر کنم نوشتم ولی انقدر تراکم پست بود محو شد! پس نمیگیرن کتابهارو نه؟ البته حالا هم چندتا کتاب دیگه مونده که میخوام نخرمشون! ارتعاشات - کنترل - ریاضی 1 و 2 - معادلات دیفرانسیل - ریاضی مهندسی! از این 4 تای آخری دارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده