pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام انگار کسی دست به کار نمیشه و یه حرکتی از خودش نشون نمیده بزار الان یکی صدا میکنم بیاد همه زبونشون باز بشه:girl_angel: ننه بلقیس :crystalball: اهای ننه ننه کجایی:cryingf: بیا اینجا بگو ببینم دیروز چی شد خوش گذشت هوراااااااااااااااااااااااااااا ننه بلقیس اومد سلام ننه خوبی بیا که دلمون برات تنگ شده بود:w31: یالا همه بیان بگن ببینم دیروز چه خبر بود:banel_smiley_90: 18 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این چیه امید؟؟ نتونستی از عروسکت دل بکنی؟؟ با خودت برده بودی؟؟ 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اول خودم توضیحات اولیه رو بگم این ننه بلقیس مادر بزرگ از پدر جدا از مادر صبا شاروک هستش برداشته بود اورده بود نمایشگاه ه ه براش کتاب بخره با شاروک میره تو رخت خواب براش کتاب بخونه اینم لیست تمامی کسانی که بودن نن قرار بود از یکی خون بگیرم جا امضا حیف نشد 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکس ناموسی چرا گذاشتی امید؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها یه سوال یکی از خانوما مانتوش سبز نبود؟ آخه من هم نمایشگاه بودم ولی با یکی از آشناهام بودم .نشد بیام سر قرار بچه ها بعد یه خانمه که مانتوش سبز بود و نزدیک محل قرار بود همش آدرس میپرسید گفتم نکنه از بچه های انجمنه 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دمِ منو مینا گرم که تنها بچه هایی بودیم که به 5 شنبه رای دادیم ولی جمعه رفتیم نفرات اول و دومم امضا کردیم 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکس ناموسی چرا گذاشتی امید؟؟؟ حالا کی به این ننه بزرگ پیر تو نگاه میکنه حالا انگار دختر 14 ساله اس یالا خاطراتت رو بگو ببینم:vahidrk: 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها یه سوال یکی از خانوما مانتوش سبز نبود؟ آخه من هم نمایشگاه بودم ولی با یکی از آشناهام بودم .نشد بیام سر قرار بچه ها بعد یه خانمه که مانتوش سبز بود و نزدیک محل قرار بود همش آدرس میپرسید گفتم نکنه از بچه های انجمنه نخییر ما پیش سالن 6c دانشگاهی بودیم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا کی به این ننه بزرگ پیر تو نگاه میکنه حالا انگار دختر 14 ساله اس یالا خاطراتت رو بگو ببینم:vahidrk: از اول بگم ؟؟؟ مثلا از مترو آزادی ؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخییر ما پیش سالن 6c دانشگاهی بودیم اه حیف شد گفتم لااقل یکیتونو دیده ام 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دمِ منو مینا گرم که تنها بچه هایی بودیم که به 5 شنبه رای دادیم ولی 5 شنبه رفتیم نفرات اول و دومم امضا کردیم دم خودم گرم که انقد دست خط ام بده که جرئت نکردم و اخرین نفر امضا کردم اون شماره 4 هم یه نفر بود خودش میاد میگه کی بود:whistle: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اول بگم ؟؟؟ مثلا از مترو آزادی ؟؟؟ نع از روزی بگو که کارت عروسی فامیل دور رو اوردن 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اه حیف شد گفتم لااقل یکیتونو دیده ام اتفاقا یادت کردیم ولی نیومدی که نع از روزی بگو که کارت عروسی فامیل دور رو اوردن مـــــرض 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امید آقا به شوما مثل اینکه بیشتر خوش گذشت 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امید آقا به شوما مثل اینکه بیشتر خوش گذشت 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره والا با چه رویی اومده تاپیک زده من موندم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره والا با چه رویی اومده تاپیک زده من موندم خو من چون ننه بلقیس رو بردم دیگه پای موندنش نبود دل در گرو ننه داشت واسه همین رفت یه گوشه کز کردو معتاد شد 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو من چون ننه بلقیس رو بردم دیگه پای موندنش نبود دل در گرو ننه داشت واسه همین رفت یه گوشه کز کردو معتاد شد نه باو رفت اون گوشه هاااااا............. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی نفرتون از اول تعریف نکنه هااا.. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی نفرتون از اول تعریف نکنه هااا.. باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده