شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=2]طبیعت - کوسهنهنگ، بزرگترین ماهی جهان است که علیرغم طول نزدیک به 10 متریاش کاری به انسان ندارد. این شکارچی عظیمالجثه برای سیرکردن شکم بزرگش روش ساده و پربازدهی را پیدا کرده و آن چیزی نیست جز کمک گرفتن از انسان! [/h] [h=4]این ماهی عظیمالجثه در نزدیکی قایقها و کشتیهای ماهیگیری میپلکد و وقتی ماهیگیران در حال جمعآوری تور ماهیگیری هستند، به آن حمله میکند و در یک حرکت، تعداد زیادی ماهی بادآورده را روانه شکم خود میکند. شایان ذکر است که والها از کوسهنهنگها بزرگترند، ولی والها پستاندارند نه ماهی و به همین دلیل کوسهنهنگ را بزرگترین ماهی جهان لقب دادهاند[/h] 23 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فری ایز بِتر ای مفت خور نوش جونش 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فک کنم ماهی برای اونه ما داریم ماهیاشو میدزدیم این همه ماهی رو ورمیداریم میبریم از تو دریا بعد توقع داریم بشینه ما رو نگاه کنه بره علف بوخوره؟ یا پاشه راه بیوفته بیاد تو خشکی دنبال غذا؟ خدایی انسان ها زورگو هستن غذای بابا رو میدزدن طرف از غذای خودشم میخواد بوخوره بهش میگن مفت خور:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فک کنم ماهی برای اونه ما داریم ماهیاشو میدزدیم این همه ماهی رو ورمیداریم میبریم از تو دریا بعد توقع داریم بشینه ما رو نگاه کنه بره علف بوخوره؟ یا پاشه راه بیوفته بیاد تو خشکی دنبال غذا؟خدایی انسان ها زورگو هستن غذای بابا رو میدزدن طرف از غذای خودشم میخواد بوخوره بهش میگن مفت خور:icon_pf (34): فری ایز بِتر ای مفت خور نوش جونش مفت باشه کوفت باشه کارشناسان بزرگ محیط زیست راستش من چون از این رشته سر در نمیارم و اکولوژی رو هم با نمره 11.5 پاس کردم اظهار نظر نمیکنم و به همتون حق میدم 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خعلـــــــی هم عالـــــــی شایان ذکر است که والها از کوسهنهنگها بزرگترند، ولی والها پستاندارند نه ماهی و به همین دلیل کوسهنهنگ را بزرگترین ماهی جهان لقب دادهاند :w58: یعنی چی اونوخ؟ ماهی نیست پَ چیه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خعلـــــــی هم عالـــــــی :w58: یعنی چی اونوخ؟ ماهی نیست پَ چیه پستاندار دیگه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پستاندار دیگه خب پس با این حساب چون ما انسانها پستانداریم پس تو گروه ماهی ها طبقه بندی نمیشم ... برادرم دلیل علمی بیار دلیل نمیشه چون پستانداره ماهی نباشه 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوش جونش زحمت بکشه بره این همه ماهی رو بخوره به کجا حساب میشه.. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب پس با این حساب چون ما انسانها پستانداریم پس تو گروه ماهی ها طبقه بندی نمیشم ... برادرم دلیل علمی بیار دلیل نمیشه چون پستانداره ماهی نباشه چون گفتی برادر !! من دیگه پامو از این قضیه میکشم بیرون راستش منم سردرنیوردم اما گفتم شاید چون درسشو نخوندم برام انقدر عجیب و ناشناسه یه چیزایی تو ذهنم هست اما خیلی ضایع و غیر علمیه 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوش جونش زحمت بکشه بره این همه ماهی رو بخوره به کجا حساب میشه.. همونو بوگو چون گفتی برادر !! من دیگه پامو از این قضیه میکشم بیرون راستش منم سردرنیوردم اما گفتم شاید چون درسشو نخوندم برام انقدر عجیب و ناشناسه یه چیزایی تو ذهنم هست اما خیلی ضایع و غیر علمیه نه خواهرم دلایلاتو بوگو شاید درست باشه.. خوشمان امد از این بحث.. شاید خیلی ساده باشه اما کلی مفهوم درش هست 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همونو بوگو حالت خوبه دلنواز جان؟ منم همین رو گفتم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همونو بوگو نه خواهرم دلایلاتو بوگو شاید درست باشه.. خوشمان امد از این بحث.. شاید خیلی ساده باشه اما کلی مفهوم درش هست راستش من فک کنم از لحاظ تولید مثل و به دنیا آوردن بچه باشه این دسته بندیشون واسه همین به وال نمیگن ماهی ..... شایدم الان دارم هذیون میگم ولی این بود تراوشات ذهنی من 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالت خوبه دلنواز جان؟ منم همین رو گفتم یس بابابزرگ همونو بوگو یعنی تایید حرف شوما... الان شما خوبی؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یس بابابزرگ همونو بوگو یعنی تایید حرف شوما... الان شما خوبی؟ آره کوچولو خوبم بله میدونم ولی چون تو رو گذاشتم سر کار خندم میگیره 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستش من فک کنم از لحاظ تولید مثل و به دنیا آوردن بچه باشه این دسته بندیشون واسه همین به وال نمیگن ماهی ..... شایدم الان دارم هذیون میگم ولی این بود تراوشات ذهنی من الان کوسه زنده زا هس اما بهش میگن کوسه ماهی یا مثلا ماهی هایی مثله ماهی مولا مولا تخم گذاره بهش میگن ماهی کلا به جانور آبزی ،مهره دار و خونسرد میگن ماهی .. پس وال یه ماهی پستاندار هس 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره کوچولو خوبم بله میدونم ولی چون تو رو گذاشتم سر کار خندم میگیره ما ازاون خونواده هاش نیستیم بابابزرگومونو سر کار بزاریم .. قشنگ محترمانه واضح با ادب اصن یه وضعی جوابگوشون هستیم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان کوسه زنده زا هس اما بهش میگن کوسه ماهی یا مثلا ماهی هایی مثله ماهی مولا مولا تخم گذاره بهش میگن ماهی کلا به جانور آبزی ،مهره دار و خونسرد میگن ماهی .. پس وال یه ماهی پستاندار هس آره ... راس میگی میگم به نظرم غیر منطقی بود تراوشات ذهنیم من دیگه حرفی ندارم ..... اصن هرچی متین بگه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما ازاون خونواده هاش نیستیم بابابزرگومونو سر کار بزاریم .. قشنگ محترمانه واضح با ادب اصن یه وضعی جوابگوشون هستیم آره دارم از این حرکتت میبینم چطور به پدر بزرگ احترام میذارین؟ 4 لینک به دیدگاه
sajad rezaie 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انسان های مفت خور هم پیدا میشه[ht 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده