Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام بر شما دوستان عزیز. از این به بعد شخص دیگری مدیریت تالار عکس رو بر عهده گرفته و اون هم کسی نیس جز Yekta.M امیدوارم توی کارش موفق باشه و بتونه برای تالار مفید باشه.... متاسفانه مدیریت توی بد دوره ای به من خورد و زیاد نتونستم موفق باشم برای همین از تمامی مدیران معذرت خواهی میکنم. باز هم تبریک میگم یکتا خانوم و ایشالا بتونی توی کارت موفق باشی من اول به خودت خسته نباشید میگم دستتم درد نکنه به یکتا هم تبریک میگم و ایشالا که موفق باشه لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم ایشالا موفق باشی آقا حمید خسته نباشی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا جون تبریک میگم حمیدشهرساز خسته نباشی و موفق باشی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسئولیت جدید رو بهت تبریک میگم... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی حمید خسته نباشی شما به زیبایی سازی شهر برس بعد هی بیا مدال عکاسی رو ببر لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اول یه خسته نباشید میگم به آقا حمید بعد هم تبریک عرض میکنم به yekta عزیز برات آرزوی موفقیت میکنم شاد باشید لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مجدداً تبریک عرض مینمایم موفق باشییییی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من بازم تبریک میگم. آقا حمید خسته نباشی. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام،حمید بازهم بهت خسته نباشید میگم............... یکـــــــــتا جان مبارک باشه لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا خانم مبارک باشه موفق و موید باشی:w71: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید دوستان من دیر تاپیک رو دیدم مرسی از همه دوستای خوبم ... ایشالا بتونم با کمک و راهنمایی های مدیر سابق تو تالار عکاسی فعالیت های مفیدی داشته باشم همچنین تشکر از حمید بابت مدیریتش تو این مدت با وجود درگیری هایی که داشت سعی میکرد به تالار هم برسه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده