hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 با سلام بر شما دوستان عزیز. از این به بعد شخص دیگری مدیریت تالار عکس رو بر عهده گرفته و اون هم کسی نیس جز Yekta.M امیدوارم توی کارش موفق باشه و بتونه برای تالار مفید باشه.... متاسفانه مدیریت توی بد دوره ای به من خورد و زیاد نتونستم موفق باشم برای همین از تمامی مدیران معذرت خواهی میکنم. باز هم تبریک میگم یکتا خانوم و ایشالا بتونی توی کارت موفق باشی 26
mvakili 2726 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 سلام بنده هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای ایشون دارم چرا؟؟؟!! اتفاقا خیلی هم خوب بود دستت هم درد نکنه برای شما هم آرزوی موفقیت دارم 5
memmar 6829 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 اااااااا تبرییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککک 1تااااااااااااااااااا ایشاا.... همیشه موفق باشیییییییییییییییییییییییییییی:love070::(87): شما هم که خوب بود مدیریتتون خسته نباشید 2
Valentina 13665 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 تبریک یکتا جون :) خسته نباشی مستر حمید :) 1
vahid88 9652 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 دوست خوبم تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارام همچنین از زحمات حمید عزیز توی این مدت تشکر کرده و خسته نباشید میگم بهش 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 حمید تو کی بازنشسته شدی؟؟؟ یکتا جان تبریک میگم آفا حمید شما هم خسته نباشید 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 3 مرداد، 2013 حمید تو کی بازنشسته شدی؟؟؟ یکتا جان تبریک میگم آفا حمید شما هم خسته نباشید فکر میکنم دیشب.ساعت دقیق ندارم 1
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 جا داره از حمید گل تشکر ویژه ای بکنیم و با وجود مشغله های خودش باز هم تالار عکاسی رو جمع و جور کرد تو این چند وقته مسابقات خوبی برگزار کرد و از بهترین مدیران با اخلاق ما بوده و هست یه تبریکم دوباره به یکتا خانم عزیز بگم و میدونم که این تالار رو با خبرهای جدید به اوج میببره 1
ارسالهای توصیه شده