hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام بر شما دوستان عزیز. از این به بعد شخص دیگری مدیریت تالار عکس رو بر عهده گرفته و اون هم کسی نیس جز Yekta.M امیدوارم توی کارش موفق باشه و بتونه برای تالار مفید باشه.... متاسفانه مدیریت توی بد دوره ای به من خورد و زیاد نتونستم موفق باشم برای همین از تمامی مدیران معذرت خواهی میکنم. باز هم تبریک میگم یکتا خانوم و ایشالا بتونی توی کارت موفق باشی 26 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بنده هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای ایشون دارم چرا؟؟؟!! اتفاقا خیلی هم خوب بود دستت هم درد نکنه برای شما هم آرزوی موفقیت دارم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم تبریک میگم موفق باشین 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شلام مامی جونم بهت تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اااااااا تبرییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککک 1تااااااااااااااااااا ایشاا.... همیشه موفق باشیییییییییییییییییییییییییییی:love070::(87): شما هم که خوب بود مدیریتتون خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود خدا قوت حمیدجان تبریک یکتا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک یکتا جون :) خسته نباشی مستر حمید :) 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید خسته نباشی یکتا جان بهت تبریک میگم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست خوبم تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارام همچنین از زحمات حمید عزیز توی این مدت تشکر کرده و خسته نباشید میگم بهش 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم با آرزوی موفقیت و پیشرفت 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم یکتا جان موفق باشی همیشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک یکتا جان.موفق باشی و خسته نباشی حمید 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید تو کی بازنشسته شدی؟؟؟ یکتا جان تبریک میگم آفا حمید شما هم خسته نباشید 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید تو کی بازنشسته شدی؟؟؟ یکتا جان تبریک میگم آفا حمید شما هم خسته نباشید فکر میکنم دیشب.ساعت دقیق ندارم 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم یکتا جان امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جا داره از حمید گل تشکر ویژه ای بکنیم و با وجود مشغله های خودش باز هم تالار عکاسی رو جمع و جور کرد تو این چند وقته مسابقات خوبی برگزار کرد و از بهترین مدیران با اخلاق ما بوده و هست یه تبریکم دوباره به یکتا خانم عزیز بگم و میدونم که این تالار رو با خبرهای جدید به اوج میببره 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک یکتا جونم خسته نباشی حمید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده