Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جوووون همزاد منه انوشه خانوم. همزاد در روز و ماه تولد و هم رشته:hapydancsmil: خسته نباشید عرض شد خدمتِ انوشه ی گلم:heartshape2: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انوشه عزیزم....خسته نباشی...خیلی خیلی زحمت کشیدی همیشه و همه جا موفق باشی لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فسیل خودتی این تاپیک چیه آبرو واسه آدم نمیذاری انگار 90 سالمه مرسی همگی که خسته نباشید گفتن و با گل و محبت پست گذاشتن:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فسیل خودتیاین تاپیک چیه آبرو واسه آدم نمیذاری انگار 90 سالمه مرسی همگی که خسته نباشید گفتن و با گل و محبت پست گذاشتن:icon_gol: مگه 90 سالت نیست؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه 90 سالت نیست؟ مدیر مثل اینکه در جریان نیستی که سن خانومها بالا تر از 18 سال نمیره. الان انوشه هم 18 سال و چندین ماهشه لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی انوشه جان منتظریم برگردیااا لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه 90 سالت نیست؟ خوبیش اینه که 1000 سالمم بشه باز تو بزرگتری میشی فسیلِ ِ فسیل ها:biggrin::2525s: مدیر مثل اینکه در جریان نیستی که سن خانومها بالا تر از 18 سال نمیره. الان انوشه هم 18 سال و چندین ماهشه دقیقا 18 سال و چندین ماهمه:w12: دوسِت دارم عزیزم که انقدر متوجهی:aghosh: اونم محمدِ دیگه ازش انتظاری نمیشه داشت سر پیریشه کلا بی حافظه شده لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی انوشه جانمنتظریم برگردیااا چشم ایشاا...:flowerysmile: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانومی خسته نباشی...............امیدوارم زودی برگردی پیشاپیش تولدت هم مبارک باشه لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید چیه اصلا........؟؟؟!!! مگه انوشه خسته ام میشه؟ فقط دستت درد نــــــــکنه......... ( میدونم جمله کوتاهیه،اما توش حرف هستش عزیزم ) جیـــــــــــــــگر بهمون سر بزن ، یکم فقط فعالیت کن، حضورت خوشحالمون میکنه (حتی اگر 1ساعت باشه) فـــــــــــــدات، باآرزوی موفقیت واسه کسی که سنگ صبور و دوست خوبیه لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این تاپیک رو چند روز بود که من و محمد درگیری که کی این تاپیکو بزنه . هرطور بود با یک سری توجیهات انداختمش گردن محمد خیلی سخت بود زدن این تاپیک انوشه واقعا یکی از بهترینهای ما بوده هم از جهت اخلاق هم از جهت مدیریت کسی که از روز اول همیشه همراه ما بود و هیچوقت تنها نذاشت مارو . تو فرومهای مختلف با اون دردسرهاش بازم تنهامون نذاشت تا این نواندیشان که بناش رو ریختیم کنار ما بوده و هست. بهش خسته نباشید نمیگم چون میدونم اینقدر پرانرژی هست که نیاز بهش نداره و مسلما برنامه هایی که داره خیلی خوب به نتیجه برسونه . فقط ازش یک تشکر جانانه میکنم و برات همیشه آرزوی موفقیت و شادی میکنم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انوش میخوای شیرینیه بازنشتگی بدی؟ کی ایشالا؟ من هروقت شیرینی خوردم تبریک میگم تو چرا بازنشسته شدی شونصد ستاره شدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی انوشه خانوم گُل لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام - منم خسته نباشید میگم ماشالله همه جا حضور داشتید - انشالله در زندگی هم همینطور موفق باشید لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانومی خسته نباشی...............امیدوارم زودی برگردی پیشاپیش تولدت هم مبارک باشه مرسی عزیزم مرسی خانومی قربونت برم مرسی عزیزه دلم که یاد تولدمم بودی:aghosh: خسته نباشید چیه اصلا........؟؟؟!!! مگه انوشه خسته ام میشه؟ فقط دستت درد نــــــــکنه......... ( میدونم جمله کوتاهیه،اما توش حرف هستش عزیزم ) جیـــــــــــــــگر بهمون سر بزن ، یکم فقط فعالیت کن، حضورت خوشحالمون میکنه (حتی اگر 1ساعت باشه) فـــــــــــــدات، باآرزوی موفقیت واسه کسی که سنگ صبور و دوست خوبیه همینو بگو اونی که خستس دشمنه من نیستم که... اصلا کی گفته که من قراره سر نزنم؟ عزیزه دلمی ستاره ی خوشگلم که همیشه دوست خوبی هستی واسم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده