mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی مطمئنا زدن یه تاپیک و دادن حتی هزاران پست تو این تاپیک، هیچوقت بیانگر ارزش تلاش و فعالیت آقا اسماعیل نیس ایشون برای تالار مکانیک خیلی زحمت کشیدن و مطئنا از این به بعد هم میکشن(یعنی بدفرم انداختمون تو رودرواسی) به هر حال من به عنوان یکی از همکاران ایشون، بسیار ازشون تشکر میکنم آخرشین 31 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون از دوستان همیشگی خودم. بهترین دوستان مجازی من در این انجمن هستند. و تشکر ویژه از استارتر که به من لطف دارند و یه معذرت خواهی هم از کسانی که خواسته یا ناخواسته از رفتارهای خاص من رنجیدند. موفق باشید لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اس خان منم از تمامی زحماتت تشکر میکنم و یه خسته نباشید از ته دل بهتون میگم براتون زندگی شاد و موفق در کنار خانواده محترمتان آرزو میکنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جا داره یه خسته نباشید حسابی به اسماعیل بگم. جدا از مدیریت بخش تأسیسات که قبلاً داشت. مدیریت خود تالار مکانیک رو تو سخت ترین شرایط دست گرفت و موفقم بود تو این زمینه (مکانیکیایی که اون موقع بودن قطعاً بهتر میدونن) که ایشالا همیشه بتونه همینطور موفق باشه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا شما دیگه چرا پر انرژی باشی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهتون خسته نباشید میگم و امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهتون خسته نباشید میگم ولی دوست داریم باز هم شاهد فعالیت خوب شما در انجمن و بالاخص تالار مکانیک باشیم.... همیشه شادی و موفقیت رو براتون آرزومندم.... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون از همه دوستان عزیزم. لطفاً بخونید http://www.noandishaan.com/forums/thread75906-20.html#post1224465 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود بر مدیر پرتلاش و مهربان تالار مکانیک یک سالی که مدیریت تالار بر عهده شما بود، آثارش رو بخوبی داریم میبینیم... تکریم کاربران، جذب کاربران فعال، متخصصان و تلاش برای افزایش سطح علمی تالار و چاپ اولین نشریه تالار از فعالیت های خوب زمان شماست... خیلی برای من که همیشه، شاهد تلاش ها و زحمات شما بودم، رفتنتون سخته...خودتون هم میدونید... امیدوارم که لااقل ارتباطتون رو با تالار قطع نکنید برایتون بهترین بهترین ها رو در زندگی آرزو دارم... همیشه شاد و سلامت باشید لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تازه واردم و زیاد بچه ها رو نمیشناسم ولی با این همه از این که رفتین ناراحت شدم امیدوارم باز هم شاهد حضور فعالتون باشیم و کمرنگ نشین آرزوی موفقیت میکنم براتون لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید ....اما نمیدونم چرا اینهمه دلم گرفته با گفتن این جمله ؟ لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی ایشالا هرجا هستی موفق باشی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا که اسم آقای خاص برآزنده ی شماست.مدیریت تون بی نظیر بود. من که شخصا خیلی چیزا رو از شما یاد گرفتم. از اینکه اینجوری دارین اینجا رو ترک میکنین واقعا ناراحتم. ولی مثل اینکه چاره ای نیس.براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هیچ وقت انجمن و فراموش نکنین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده