shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 درود :icon_gol: سعي كردم بهترين آلبوم های مجاز سال 91 رو با توجه به میزان فروش و محبوبیت بالاشون توی لیست 10 تایی زير قرار بدم لطفا توی نظرسنجی شرکت کنید و به آلبوم مورد علاقه تون رای بدید اگر هم آلبوم مد نظرتون جزء آلبومهای زیر نبود اسمش رو توی پستتون بنویسید . نظرسنجی هم قابلیت انتخاب چندگانه رو داره واسه اینکه تاپیک فعال بمونه لطفا بهترین آهنگی هم که سال 91 شنیدین اسم ببرید . ( این آهنگ میتونه از آهنگهای اونور آبی یا غیــرمجاز هم باشه ) ________________________ آلبومها به ترتیب تاریخ انتشار : 1.احتیاط ....مهدی مقدم 2.من و بارون...بابک جهانبخش 3.یکی هست...مرتضی پاشایی 4.عاشقانه ها...احسان خواجه امیری 5.جاده رویاها...سیروان خسروی 6.حباب...محسن یگانه 7.من خود آن سیزده...محسن چاوشی 8.خاطرات مبهم...رضا یزدانی 9.بگو سیب...پویا بیاتی 10.دلت با منه...محمد علیزاده 26
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 من خودم به آلبوم محسن یگانه و پویا بیاتی رای دادم... بهترین آهنگ سال هم به نظرم آهنگ "انتخاب" شادمهر بود به جز آهنگای شادمهر آهنگ حس مبهم گوگوش ، گاهی وقتها 25 باند ، زخمی امین حبیبی هم آهنگایی بودن که خیلی دوست داشتم 10
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بهترین آلبوم مجاز به نظرم سیروان و یگانه بود بهترین آهنگم که یاس ترکوند شاهین نجفی چندتا آهنگ خوب داد یکیش با محسن نامجو بود فوق العادس آهنگای شادمهرم دوست داشتم 6
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بهترین آلبوم مجاز پاپ سال 91 من خود آن سیزدهم حباب یکی هست مرتضی پاشایی به نظرم پدیده سال 91 بود 6
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بهترین آهنگ : عاشقونه دوست دارم - رامین بی باک به شما هم توصیه میکنم گوش کنید 6
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بهترین البوم رو من به عاشقانه های خواجه امیری رای دادم آهنگ انتخاب ،اعجاز گوگوش و نمیدونی ، گاهی وقتها 25 باند دوستت دارمِ یگانه هم به نظرم اهنگای خیلی خوبی بودن 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 از بین اونایی که گوش دادم رضا یزدانی محسن یگانه هم دو تا از آهنگای البومش خوب بود. 8
faaarnaz 5345 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 من آلبوم احسان خواجه امیریو انتخاب کردم به عنوان بهترین آهنگم به نظرم انتخاب شادمهر، همه آهنگای شهرام شکوهی و شاه دیوونه های سینا حجازی از همه بهتر بودن 6
ooraman 22216 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 البوم رضا یزدانی رو خیلی دوست داشتم خواجه امیری هم خوب بود یادم رفت رای بدم بهش ...بعدش حباب بد نبود بعضی از آهنگای جهانبخشم دوست داشتم مثل من و بارونش تو به اصطلاح غیر مجازا هم پرواز قمیشی،حس مبهم گوگوش هم خوب بود 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 حواسم به اسم مرتضی پاشایی نبود وگرنه صد در صد بهش رای میدادم چون واقعا عالی بود آلبومش 5
Shiva-M 8295 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 من خیلی موسیقی ایران رو دنبال نمیکنم ولی بین آلبومایی که گوش کردم رضا یزدانی بهترینه به نظرم، مثل آلبومای قبلیش این آلبومش هم فوق العاده بود. به جرات میتونم بگم موسیقی ای که ارائه میده چندین سال جلوتر از موزیک ایرانه بدلیل تسلطی که رو موزیک داره. بسیار غنی و کامل هست کاراش. از بین آهنگ های امسال هم تا اینجا که یادم میاد آهنگ های نوار، ادامه بده، کجا گمت کردم از آلبوم رضا یزدانی عزیز رو میتونم نام ببرم. :a030: 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 من به عاشقانه های احسان خواجه امیری جاده رویاها-سیروان خسروی خاطرات مبهم-رضا یزدانی من عاشق این 3تا خواننده ام و به نظرم بهترین ترک ماله رضا یزدانی ترانه "تهران تهران" بودش اگه عاشقت نبودم پا نمیداد این ترانه بیخیال بدبیاری زنده باد این عاشقانه 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بدون شک البوم عاشقانه ها بهترین تک اهنگ هم بدون تو از زنیار خسروی 6
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 احسان خواجه امیری و بابک جهانبخش و محسن چاووشی و رضا یزدان و سیروان خسروییییییییی. از همه بهتر اجسان بود 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 من محمد علیزاده رو خعـــــــــلی دوز میدالد بسی متشخص و مهربان است پصدای گرم و تو دل برو ای دارد بسی مثل خودش پیشنهاد میکنم دوزش بدالیـــــــــد(بسی) 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 من به هم ولایتیم رای دادم آهنگ های محسن یگانه رو واقعیتی دوس میدارم 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 بهترین آلبوم مجاز پاپ سال 91من خود آن سیزدهم حباب یکی هست مرتضی پاشایی به نظرم پدیده سال 91 بود آلبوم عاشقانه ها خواجه امیری و آلبوم دلت با منه محمد علیزاده یادم رفت بگم 3
ارسال های توصیه شده