shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود :icon_gol: سعي كردم بهترين آلبوم های مجاز سال 91 رو با توجه به میزان فروش و محبوبیت بالاشون توی لیست 10 تایی زير قرار بدم لطفا توی نظرسنجی شرکت کنید و به آلبوم مورد علاقه تون رای بدید اگر هم آلبوم مد نظرتون جزء آلبومهای زیر نبود اسمش رو توی پستتون بنویسید . نظرسنجی هم قابلیت انتخاب چندگانه رو داره واسه اینکه تاپیک فعال بمونه لطفا بهترین آهنگی هم که سال 91 شنیدین اسم ببرید . ( این آهنگ میتونه از آهنگهای اونور آبی یا غیــرمجاز هم باشه ) ________________________ آلبومها به ترتیب تاریخ انتشار : 1.احتیاط ....مهدی مقدم 2.من و بارون...بابک جهانبخش 3.یکی هست...مرتضی پاشایی 4.عاشقانه ها...احسان خواجه امیری 5.جاده رویاها...سیروان خسروی 6.حباب...محسن یگانه 7.من خود آن سیزده...محسن چاوشی 8.خاطرات مبهم...رضا یزدانی 9.بگو سیب...پویا بیاتی 10.دلت با منه...محمد علیزاده 26 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خودم به آلبوم محسن یگانه و پویا بیاتی رای دادم... بهترین آهنگ سال هم به نظرم آهنگ "انتخاب" شادمهر بود به جز آهنگای شادمهر آهنگ حس مبهم گوگوش ، گاهی وقتها 25 باند ، زخمی امین حبیبی هم آهنگایی بودن که خیلی دوست داشتم 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین آلبوم مجاز به نظرم سیروان و یگانه بود بهترین آهنگم که یاس ترکوند شاهین نجفی چندتا آهنگ خوب داد یکیش با محسن نامجو بود فوق العادس آهنگای شادمهرم دوست داشتم 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین آهنگی که شنیدم آهنگ "بدون تو" از زانیار بود 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین آلبوم مجاز پاپ سال 91 من خود آن سیزدهم حباب یکی هست مرتضی پاشایی به نظرم پدیده سال 91 بود 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین آهنگ : عاشقونه دوست دارم - رامین بی باک به شما هم توصیه میکنم گوش کنید 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین البوم رو من به عاشقانه های خواجه امیری رای دادم آهنگ انتخاب ،اعجاز گوگوش و نمیدونی ، گاهی وقتها 25 باند دوستت دارمِ یگانه هم به نظرم اهنگای خیلی خوبی بودن 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از بین اونایی که گوش دادم رضا یزدانی محسن یگانه هم دو تا از آهنگای البومش خوب بود. 8 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من آلبوم احسان خواجه امیریو انتخاب کردم به عنوان بهترین آهنگم به نظرم انتخاب شادمهر، همه آهنگای شهرام شکوهی و شاه دیوونه های سینا حجازی از همه بهتر بودن 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البوم رضا یزدانی رو خیلی دوست داشتم خواجه امیری هم خوب بود یادم رفت رای بدم بهش ...بعدش حباب بد نبود بعضی از آهنگای جهانبخشم دوست داشتم مثل من و بارونش تو به اصطلاح غیر مجازا هم پرواز قمیشی،حس مبهم گوگوش هم خوب بود 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حواسم به اسم مرتضی پاشایی نبود وگرنه صد در صد بهش رای میدادم چون واقعا عالی بود آلبومش 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خیلی موسیقی ایران رو دنبال نمیکنم ولی بین آلبومایی که گوش کردم رضا یزدانی بهترینه به نظرم، مثل آلبومای قبلیش این آلبومش هم فوق العاده بود. به جرات میتونم بگم موسیقی ای که ارائه میده چندین سال جلوتر از موزیک ایرانه بدلیل تسلطی که رو موزیک داره. بسیار غنی و کامل هست کاراش. از بین آهنگ های امسال هم تا اینجا که یادم میاد آهنگ های نوار، ادامه بده، کجا گمت کردم از آلبوم رضا یزدانی عزیز رو میتونم نام ببرم. :a030: 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من به عاشقانه های احسان خواجه امیری جاده رویاها-سیروان خسروی خاطرات مبهم-رضا یزدانی من عاشق این 3تا خواننده ام و به نظرم بهترین ترک ماله رضا یزدانی ترانه "تهران تهران" بودش اگه عاشقت نبودم پا نمیداد این ترانه بیخیال بدبیاری زنده باد این عاشقانه 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدون شک البوم عاشقانه ها بهترین تک اهنگ هم بدون تو از زنیار خسروی 6 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا رضا یزدانی قابل قیاس با بقیه گزینه ها نیست سلطانه 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احسان خواجه امیری و بابک جهانبخش و محسن چاووشی و رضا یزدان و سیروان خسروییییییییی. از همه بهتر اجسان بود 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من محمد علیزاده رو خعـــــــــلی دوز میدالد بسی متشخص و مهربان است پصدای گرم و تو دل برو ای دارد بسی مثل خودش پیشنهاد میکنم دوزش بدالیـــــــــد(بسی) 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من به هم ولایتیم رای دادم آهنگ های محسن یگانه رو واقعیتی دوس میدارم 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین آلبوم مجاز پاپ سال 91من خود آن سیزدهم حباب یکی هست مرتضی پاشایی به نظرم پدیده سال 91 بود آلبوم عاشقانه ها خواجه امیری و آلبوم دلت با منه محمد علیزاده یادم رفت بگم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده