Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه گلم..چون یک گروه سه نفره داریم....از بین آنها و آقا مانی قرعه کشی میکنیم... باشه مرسی. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه مرسی. البته اگر دوستان با هم تیمی خود هماهنگ نبودن و یا هم تیمی کم کاری کرد...بصورت خصوصی به ما اطلاع رسانی کنند تا پنج شنبه اگر تغییری لازمی است در گروه ها داده شود. 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش من پنجشنبه میدونمو تو کم کاری از من نیست من ترم پاییینیم خلاصه اگه گزارش بعدی دیگه نه من نه او 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش من پنجشنبه میدونمو تو کم کاری از من نیست من ترم پاییینیم خلاصه اگه گزارش بعدی دیگه نه من نه او من که چیزی نگفتم به خودت شک داری کوشولو 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش منم هستم می خوای هم تیمی تو تعویض کنی من بیام تو میدون من تو شرایط مسابقه ام ها 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش منم هستم می خوای هم تیمی تو تعویض کنی من بیام تو میدون من تو شرایط مسابقه ام ها هم گروهم بشه ی خوبیه. از سری بعدی تو هم شرکت میکنی. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هم گروهم بشه ی خوبیه. از سری بعدی تو هم شرکت میکنی. نه بابا شوخی کردم اشکان از منم باهوش تر وزرنگ تر می دونم گروه خوبی هستید 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا شوخی کردم اشکان از منم باهوش تر وزرنگ تر می دونم گروه خوبی هستید بچه های نو اندیش همه باهوشن. حتما همینطوره. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ il 'v,id lk 4 v,ci kdsja onh ;ki fdhnای بابا باز اینجوری نوشتمااااااااا:icon_pf (34): هم گروهی من 4 روزه نیستش خدا کنه بیاد 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش دیگه میشی فرنوش که هوای ما کوشولوها رو داشته بودی 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز شرکت کننده تا ساعت 12 امشب برای ارسال پاسخ های خود به میم شیمی فرصت دارید، اگر هم گروهیتون هم نیومد، خودتون پاسخ رو ارسال کنید و به ما اعلام کنید، تا ایشون رو از دور مسابقه حذف و برای تعیین هم گروهی جدیدتان دوباره قرعه کشی رو انجام بدیم...همگی مو فق باشید... لطفا پیشنهاد و یا انتقادی هم در مورد این سری داشتید بفرمایید. 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مریم، کدوم سوال و جواب؟ من هنوز هیچ هم گروهیم رو ندیدم :دی فکر کردم از نو هماهنگ میکنین 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من صفحه قبل دیدم، کووو سوال ؟ 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما هنوز تو بدنسازی هستیم منتظریم در اوج امادگی تا بیایم داخل زمین مریم خانم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مریم، کدوم سوال و جواب؟ من هنوز هیچ هم گروهیم رو ندیدم :دی فکر کردم از نو هماهنگ میکنین شما تاپیک رو دنبال نمیکنید دیگه....جمعه قرار بود سوال گذاشته باشه...گذاشته شدسوالات مسابقه میان رشته ای شیمی- مکانیک ما هنوز تو بدنسازی هستیم منتظریم در اوج امادگی تا بیایم داخل زمین مریم خانم بسیار عالی...ما هم منتظر ورود شماییم 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب نشد دنبال کنم یعنی از جمعه تا الان، من باید همین روز آخر متوجه بشم ؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب نشد دنبال کنمیعنی از جمعه تا الان، من باید همین روز آخر متوجه بشم ؟ الانش م دیر نشده شما می توانید .................. 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الانش م دیر نشده شما می توانید .................. اتفاقن سوال خوبی هست منم یه آموزش کلی ازش دارم الان به اون یکی جاوید هماهنگی نمودم 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...فرصت ارسال پاسخ های مسابقه سری اول تا دیروز بود..ولی از انجاییکه خیلی از بچه ها دقیقه نودی هستن، با مسئولیت خودم تا اخر امشب فرصت ارسال مطالب رو تمدید میکنم...پس از آن تمام گروه هایی که پاسخ رو ارسال نکردن حذف میشن البته این تاخیر در امتیاز دهی لحاظ می شود. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب نشد دنبال کنمیعنی از جمعه تا الان، من باید همین روز آخر متوجه بشم ؟ دیگه به ما ربطی نداره این جاوید رو حذف کنید.رقیب کمتر زندگی بهتر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده