Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهبه منو فرنوش خانوم افتادیم با هم فرنوش خودتو آماده کن که بری جواب سوأل گیر بیاری که بیچاره شودی 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی صبر میکنید اعلام امادگی کنیم بعد میدین سوال ها رو؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی صبر میکنید اعلام امادگی کنیم بعد میدین سوال ها رو؟ اعلام آمادگی برای چی؟ ایشالا امشب میذاریم سوالو و مهلت پاسخگویی رو هم تعیین میکنیم 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که آمدهام همین امشب سوال رو مطرح کنید تا همون موقع جواب رو بدم بهتوون جون هفتمین جدم.... 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اعلام آمادگی برای چی؟ ایشالا امشب میذاریم سوالو و مهلت پاسخگویی رو هم تعیین میکنیم :banel_smiley_52: لااقل مهلت میدادین با هم گروهیمون آشنا شیم...!!! 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب برین آشنا شین من چشم انتظارم on بشه!!! 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من و جاوید همدیگه رو جذب نمودیم، هر دوتا جاوید افتادن 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و اما گروه نهم که هر سه نفر مهندسی شیمی هستن: شماره های 6و11و 12: F SH.67 و mohamad_tanhaو ara engineer هممون شیمیخب عالیهبرم ببینمشون.........مطمئنم از من ک خیلی واردترن 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همتیمی من کجاست آیا؟ هم تیمی کیا میای من بهات بیشتر آشنا بشم؟:hapydancsmil: دوستان اگه پستام زیاد مورد دارن تقصیر بهنویس ها 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب داریم به پایان شب جمع نزدیک میشیم ولی خبری از سوال نیست الان من از سر شب تاحالا این شکلی :yawn:نشستم پای تاپیک 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب داریم به پایان شب جمع نزدیک میشیم ولی خبری از سوال نیست الان من از سر شب تاحالا این شکلی :yawn:نشستم پای تاپیک آخی سوال رو قرار دادم..و اینکه تاپیک قفل میشه....پاسخ ها رو هم آپلود کنید و برای میم شیمی پیغام خصوصی کنید. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوالات مسابقه میان رشته ای شیمی- مکانیک 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :gnugghender:ایول ! هم تیمی عزیزم هم بیاد میترکونیم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهبه منو فرنوش خانوم افتادیم با هم فرنوش خودتو آماده کن که بری جواب سوأل گیر بیاری که بیچاره شودی جواب سوالارو با کمک هم پیدا میکنیم هاااااااااااا.گفته باشم. من که آمدهام همین امشب سوال رو مطرح کنید تا همون موقع جواب رو بدم بهتوون جون هفتمین جدم.... همتیمی من کجاست آیا؟ هم تیمی کیا میای من بهات بیشتر آشنا بشم؟:hapydancsmil: دوستان اگه پستام زیاد مورد دارن تقصیر بهنویس ها من معمولا هستم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم هستم .............. سوال این سری مطرح شده، شما در صورت تمایل از هفته دیگه میتونید، پس از قرعه کشی و انتخاب هم گروهی براتون در مسابقه شرکت کنید. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوال این سری مطرح شده، شما در صورت تمایل از هفته دیگه میتونید، پس از قرعه کشی و انتخاب هم گروهی براتون در مسابقه شرکت کنید. باشه چشم ............. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوال این سری مطرح شده، شما در صورت تمایل از هفته دیگه میتونید، پس از قرعه کشی و انتخاب هم گروهی براتون در مسابقه شرکت کنید. یعنی برای انتخاب همگروه هر هفته قرعه کشی میکنین ایا؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی برای انتخاب همگروه هر هفته قرعه کشی میکنین ایا؟؟؟ نه گلم..چون یک گروه سه نفره داریم....از بین آنها و آقا مانی قرعه کشی میکنیم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده