mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نه سوتفاهمی نشد فقط چون دیشب خیلی عجله داشتم فرصت نشد توضیح بدم..و اینکه تا پنج شنبه نام نویسی داریم و بعد قرعه کشی و جمعه شب و نهایتا شنبه سوال مطرح میشود اینم پست مریم که توضیح داده راجع به روند مسابقه ایشالا دیگه جمعه آخر شب، سوال مطرح میشه جزئیاتش هم همون موقع اعلام میشه 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 درود قرعه کشی کی انجام میشه خواهرن و برادران گل من آیا؟؟ تا آخر همین هفته 3
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سر مریم داد زدم این میگه سر مرمیم داد زدم فرنوشم بدو بدو اومده تشکر میذاره اگه دم دستتون بودیم ما مکانیکیها میکشتینمونا 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سر مریم داد زدم وای وای چه کار بدی کردی.:icon_pf (34): 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 این میگه سر مرمیم داد زدم فرنوشم بدو بدو اومده تشکر میذاره اگه دم دستتون بودیم ما مکانیکیها میکشتینمونا با ملایمت رفتار کردم که یه وقت نره معتاد شه. الان دهواش کردم. اختیار دارین.شوما مکانیکیااااااااااا دوست مایین. 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 فکرتون منحرفه ها خواستم اگه بشه یک نمونخ از خوش شانسی رو رصد کنم... (فکر خودتون منحرفه....) 5
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 با ملایمت رفتار کردم که یه وقت نره معتاد شه. الان دهواش کردم. اختیار دارین.شوما مکانیکیااااااااااا دوست مایین. بله ملایمتتون واقعا قدر شناسی داره و ما از همینجا از ملایمتی که به خرج میدید تشکر میکنیم اصلا زنده باد ملایمت 4
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 با اجازه بزرگترها منم هستم... البته اگه باشم. به به سلام آرا جون مرسی که هستی:hapydancsmil: باید باشی که به همگروهیت کمک کنی 4
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 دوستان بیچاره شدم انقد کارم سرم ریزوندن بچه ها بر داشتن دبیر انجمن مکانیکم کردن حالا همه کارا ریخته سرم میخوام کلیپ درس کنم از کارمون برنامه ندارم با چی باید کلیپ درس کنم؟ اصلا زود برگزار کنید مسابقه را بریم به عنوانه دبیر انجمن مطرحش کنیم با شیمیهی دانشگا همون مطرح کنیم 4
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 همينطور تعداد مهندساي شيمي داره روز به روز زياد ميشه من موندم اين مكانيكا چرا ميترسن؟ بابا ترس نداره كه. ميبازين ميرين خونتون ديگه. اين كه چيز خاصي نيست. 5
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 از ترس نیس که ما کلی سرمون شلوغ دادا تازه گروه یکی مکانیک یکی شیمی هستا اگه گروهی ببازه هم شیمی هم مکانیک میبازه اگه گروهی هم اول بشه هم شیمی هم مکانیک اول میشه 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دوستان تا ساعت 12 امشب برای ثبت نام فرصت هست...فردا گروه ها اعلام میشه و فردا شب هم سوال...اما در مورد بیشتر بودن گروه شیمی....دو گروه کاملا شیمی خواهیم داشت....پس آماده باشید 4
zibeder 599 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 دوستان تا ساعت 12 امشب برای ثبت نام فرصت هست...فردا گروه ها اعلام میشه و فردا شب هم سوال...اما در مورد بیشتر بودن گروه شیمی....دو گروه کاملا شیمی خواهیم داشت....پس آماده باشید دارین تو حق ما مکانیکا اچحاف میکنیناااااااااااا.....:icon_pf (10): از الان دارین رسما میگین که شیمیا برندن 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 نتایج قرعه کشی: گروه اول : شماره 5 در لیست مهندسی شیمی و شماره 7 در گروه مکانیک: ardeshir2012 و mortaza_sakht گروه دوم :شماره 7در لیست مهندسی شیمی و شماره 6در گروه مکانیک: ms_petro83 و ask_bl گروه سوم :شماره 9در لیست مهندسی شیمی و شماره 1در گروه مکانیک: amirs1987وMr.101 گروه چهارم :شماره 2درلیست مهندسی شیمی و شماره 8در گروه مکانیک: unstoppable و zibeder گروه پنجم :شماره 8در لیست مهندسی شیمی و شماره 2در گروه مکانیک: dac_ali و بابک گلکار گروه ششم :شماره 4 در لیست مهندسی شیمی و شماره 3در گروه مکانیک: JU JU و ...Javid... گروه هفتم :شماره 3در لیست مهندسی شیمی و شماره 4در گروه مکانیک: فرنوش خادمی وAshkan_ad72 گروه هشتم :شماره 1در لیست مهندسی شیمی و شماره 5در گروه مکانیک: amirof و just mechanic و اما گروه نهم که هر سه نفر مهندسی شیمی هستن: شماره های 6و11و 12: F SH.67 و mohamad_tanhaو ara engineer 7
ارسال های توصیه شده