رفتن به مطلب

فراخوان مسابقه هماهنگ بین رشته ای (مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک)

ارسال های توصیه شده

نه سوتفاهمی نشد:icon_gol: فقط چون دیشب خیلی عجله داشتم فرصت نشد توضیح بدم..و اینکه تا پنج شنبه نام نویسی داریم و بعد قرعه کشی و جمعه شب و نهایتا شنبه سوال مطرح میشود

اینم پست مریم که توضیح داده راجع به روند مسابقه

ایشالا دیگه جمعه آخر شب، سوال مطرح میشه

جزئیاتش هم همون موقع اعلام میشه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 477
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این میگه سر مرمیم داد زدم فرنوشم بدو بدو اومده تشکر میذاره:w000:

اگه دم دستتون بودیم ما مکانیکیها میکشتینمونا:ws28:

با ملایمت رفتار کردم که یه وقت نره معتاد شه.:ws3:

الان دهواش کردم.

اختیار دارین.شوما مکانیکیااااااااااا دوست مایین.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با ملایمت رفتار کردم که یه وقت نره معتاد شه.:ws3:

الان دهواش کردم.

اختیار دارین.شوما مکانیکیااااااااااا دوست مایین.

بله ملایمتتون واقعا قدر شناسی‌ داره و ما از همینجا از ملایمتی که به خرج میدید تشکر می‌کنیم:w16:

اصلا زنده باد ملایمت:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان بی‌چاره شدم

انقد کارم سرم ریزوندن بچه ها:ws28:

بر داشتن دبیر انجمن مکانیکم کردن حالا همه کارا ریخته سرم

می‌خوام کلیپ درس کنم از کارمون برنامه ندارم با چی‌ باید کلیپ درس کنم؟

اصلا زود برگزار کنید مسابقه را بریم به عنوانه دبیر انجمن مطرحش کنیم با شیمیهی دانشگا همون مطرح کنیم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

همينطور تعداد مهندساي شيمي داره روز به روز زياد ميشه

من موندم اين مكانيكا چرا ميترسن؟ بابا ترس نداره كه. ميبازين ميرين خونتون ديگه. اين كه چيز خاصي نيست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

از ترس نیس که

ما کلی‌ سرمون شلوغ دادا

تازه گروه یکی‌ مکانیک یکی‌ شیمی‌ هستا

اگه گروهی ببازه هم شیمی‌ هم مکانیک میبازه

اگه گروهی هم اول بشه هم شیمی‌ هم مکانیک اول می‌شه

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان تا ساعت 12 امشب برای ثبت نام فرصت هست...فردا گروه ها اعلام میشه و فردا شب هم سوال...اما در مورد بیشتر بودن گروه شیمی....دو گروه کاملا شیمی خواهیم داشت....پس آماده باشید:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان تا ساعت 12 امشب برای ثبت نام فرصت هست...فردا گروه ها اعلام میشه و فردا شب هم سوال...اما در مورد بیشتر بودن گروه شیمی....دو گروه کاملا شیمی خواهیم داشت....پس آماده باشید:w02:

دارین تو حق ما مکانیکا اچحاف میکنیناااااااااااا.....:ws46::icon_pf (10): از الان دارین رسما میگین که شیمیا برندن

:4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نتایج قرعه کشی:

گروه اول : شماره 5 در لیست مهندسی شیمی و شماره 7 در گروه مکانیک: ardeshir2012 و mortaza_sakht

گروه دوم :شماره 7در لیست مهندسی شیمی و شماره 6در گروه مکانیک: ms_petro83 و ask_bl

گروه سوم :شماره 9در لیست مهندسی شیمی و شماره 1در گروه مکانیک: amirs1987وMr.101

گروه چهارم :شماره 2درلیست مهندسی شیمی و شماره 8در گروه مکانیک: unstoppable و zibeder

گروه پنجم :شماره 8در لیست مهندسی شیمی و شماره 2در گروه مکانیک: dac_ali و بابک گلکار

گروه ششم :شماره 4 در لیست مهندسی شیمی و شماره 3در گروه مکانیک: JU JU و ...Javid...

گروه هفتم :شماره 3در لیست مهندسی شیمی و شماره 4در گروه مکانیک: فرنوش خادمی وAshkan_ad72

گروه هشتم :شماره 1در لیست مهندسی شیمی و شماره 5در گروه مکانیک: amirof و just mechanic

و اما گروه نهم که هر سه نفر مهندسی شیمی هستن: شماره های 6و11و 12: F SH.67 و mohamad_tanhaو ara engineer

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...