GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله در بطن حرف من هم حرف شما نهفته بود! اگه مکانیکی ها و شیمی ها هرکدوم یک طرف بودن باز یک بهانه ای بود!! 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های مکانیک بفکر یار باشیناین یکی که به جرم قتل عمد فعلا زندونه.حکم اعدامشم در اومده. بابا مگه تو فوت نکردی؟ هنوز زنده ای که اصلا من نمیدونم حالا چه وقت کل کلهیه سریتون با هم همگروهین 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیاااااااااااااااااااااااام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیااااااااااااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟ مسئله این استمن با هرکی هم گروه شم بدبخته اگه بیام 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانوما و عاقایون مهندس منم اظافه شدم......................... فاتحه ی هم گروهیم خونده اس:icon_pf (34): میم شیمی مارو هم ببر تو بلک لیست 6 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رفقا من هم هستم ایشالله مسابقه بعدی گل کوچیک باشه 8 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خبره ! مسابقه آآغاز شده آیا؟! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه هنوز شروع نشده بدو برو ثبت نام:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نمیدونم این همه کل کل بخاطر چیه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانوما و عاقایون مهندس منم اظافه شدم......................... فاتحه ی هم گروهیم خونده اس:icon_pf (34): میم شیمی مارو هم ببر تو بلک لیست این حرفا چیه که میزنی؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نمیدونم این همه کل کل بخاطر چیه کدوم کل کل...........دارن جو رو متشنج میکنن این حرفا چیه که میزنی؟؟:vahidrk: حقیقت محظه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کدوم کل کل...........دارن جو رو متشنج میکنن حقیقت محظه:icon_pf (34): دخملم محض شکسته نفسی میفرمایید. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا من نمیدونم حالا چه وقت کل کلهیه سریتون با هم همگروهین من نمیدونم این همه کل کل بخاطر چیه بعد از مسابقه که دوستی ها تحکیم شد، به نتایج معنوی مسابقه پی میبریم 8 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد از مسابقه که دوستی ها تحکیم شد، به نتایج معنوی مسابقه پی میبریم اصلا زنده بد معنویات 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسابقه کوو؟ مسابقه رفت کجا؟ چرا کسی دیگه پیامی نامهای پستی چیزی نمیذاره؟ گروه رو مشخص کنید لا اقل دوستان 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان بندرو از این مسابقه عفو کنید ایشالا ترمای آینده میم شرکت میکنم آخه من ترم ۲ هستم و هنوز تخصصی چیزی بلد نیستم که.... 6 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان گلبرآن شدیم(داشتین جمله رو) که یه مسابقه هماهنگ بین دو رشته برگزار کنیم فعلا کسانی که مایلن شرکت کنن، یه هم تیمی از اون یکی رشته باید انتخاب کنن و بیان اینجا اعلام کنن تا گروهشون ثبت بشه بعد، از همه گروه ها سوال پرسیده میشه(مثه مسابقه "از کی بپرسم" تالار مکانیک نیس) براساس میزان کامل بودن جواب گروه ها، امتیاز هم تعلق میگیره پیشاپیش از همکاریتون متشکرم بچه هایی که تا الان اعلام حضور کردن: مهندسی شیمی: amirof unstoppable فرنوش خادمی JU JU ardeshir2012 F SH.67 مهندسی مکانیک: Mr.101 بابک گلکار ...Javid... Ashkan_ad72 just mechanic ask_bl با سلام : ممنون از برگزاري مسابقه و ممنون از دعوت شما همنطور كه مستحضر هستيد مكانيك گرايش هاي مختلفي داره - در بخش مكانيك بيشتر سوالات شما از كدوم گرايش مكانيك و زمينه كاري مي باشد ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام :ممنون از برگزاري مسابقه و ممنون از دعوت شما همنطور كه مستحضر هستيد مكانيك گرايش هاي مختلفي داره - در بخش مكانيك بيشتر سوالات شما از كدوم گرايش مكانيك و زمينه كاري مي باشد ؟؟ سلام خواهش میکنم سوالایی که مطرح میشن، سعی میشه از مباحث مشترک دو رشته باشه که هر دو عضو گروه بتونن به هم کمک کنن 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماهم از مکانیک هستیم البته من هیچی بلد نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط رو کار گروهم نظارت میکنم شما قصد ندارید دست از این رئیس بازی هاتون بردارین 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده