Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما تو گروه ترجمه زبان سایت بهنویس هستین :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کجاش جالب بود ؟خو الان تو کدوم گروهم؟ پست اولو بخون. هنوز گروه بندی نشدیم. 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گروهتو خودتون مشخص کنین بد اطلاع بده 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پست اولو بخون. هنوز گروه بندی نشدیم. پس من گروه اولم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گروه بندی رو صبر کنین تا فردا اطلاع بدم، چیکار کنین 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس من گروه اولم عزیزم خودت تنها که نمیشه گروه باشی... اینا درس اول رهنمیییمون بودا..... بعد میخوای مسابقه هم بعدی آیا؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیزم خودت تنها که نمیشه گروه باشی... اینا درس اول رهنمیییمون بودا..... بعد میخوای مسابقه هم بعدی آیا؟؟؟؟؟؟ من گروه اولم هرکی میخواد بیاد گروه من فرنوشی بدو بیا گروه من:دی 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گروه بندی رو صبر کنین تا فردا اطلاع بدم، چیکار کنین چشم فقط... پارتی بازی هم داره آیا؟ گردن کلفتی چطور؟ شما به روح اعتقاد داری؟! 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشمفقط... پارتی بازی هم داره آیا؟ گردن کلفتی چطور؟ شما به روح اعتقاد داری؟! این سوالا به مسابقه ربطی داره آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این سوالا به مسابقه ربطی داره آیا؟ بله... اگر پارتی بازی و گردن کلفتی باشه که معلومه ربطش چیه... اگر هم میم-شیمی به روح اعتقاد داشته باشه تو معنویات مسابقه تأثیر داره... بله...یه همچین سؤالایی میپرسیم ما... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_pf (10): اسپم نکنین دیگه. 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من گروه اولم هرکی میخواد بیاد گروه منفرنوشی بدو بیا گروه من:دی باوشه. ببینید چه بچه های زرنگی هستیم. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باوشه. ببینید چه بچه های زرنگی هستیم. بدو بریم درس بخونیم تا اول شیم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ميگم الان 5 به 3 هستيمميخواين يكي از يارامونو بديم به مكانيكا؟ طفليا كمبود نيرو دارن من میترسم شماها کم بیارید ما از سه نفر یکی رو به شما قرض میدیم تا کم نیارید 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میترسم شماها کم بیارید ما از سه نفر یکی رو به شما قرض میدیم تا کم نیارید اعتماد به سقفتون منو کشته 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میم شیمیا برید ببینم چ میکنیداااااااااااااااااااااااااااااااااا از دور هواتونو دارم.............:lol: 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اعتماد به سقفتون منو کشته خب بروبچ شیمی به فکر جایگزین باشید چون فعلاً یکی رو با حرف به هلاکت رسوندم 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبل از مسابقه که انقدر کل کله ببینید بعدش چی میشه! 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بروبچ شیمی به فکر جایگزین باشید چون فعلاً یکی رو با حرف به هلاکت رسوندم بچه های مکانیک بفکر یار باشین این یکی که به جرم قتل عمد فعلا زندونه.حکم اعدامشم در اومده. 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبل از مسابقه که انقدر کل کله ببینید بعدش چی میشه! اصلا من نمیدونم حالا چه وقت کل کله یه سریتون با هم همگروهین 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده