M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ و علیکم الدرود...تا کی مهلت پاسخ دادن هست؟ 14 تیرماه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ 14 تیرماه بعد یه سؤال دیگه... من که تاحالا پالایشگاه نرفتم چه کنم؟ اصن مگه چنین جاهایی که شبیه هم هستن تو پالایشگاه ها زیاد نسیت؟! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بعد یه سؤال دیگه...من که تاحالا پالایشگاه نرفتم چه کنم؟ اصن مگه چنین جاهایی که شبیه هم هستن تو پالایشگاه ها زیاد نسیت؟! میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده بلی...بنده نیز چنین راه هایی را آموخته ام...گفتم شاید راه بهتری باشد... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده... تا حالا یک پاسخ دریافت شد 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ لطفا مقداری هم صبر کنین...آخه منه مکانیک از این چیزا چه سردربیارم آخهتا 2 روز دیگه میفرستم جوابو...الحق و ولانصافسخت بود 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده...تا حالا یک پاسخ دریافت شد انجمنه داریم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده نمیشه 15 خط درموردش توضیح بدین 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده...تا حالا یک پاسخ دریافت شد منم جوابو فرستادم. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ منم جوابو فرستادم. ممنون عزیزم...تا حالا 3 پاسخ دریافت شده 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ ممنون عزیزم...تا حالا 3 پاسخ دریافت شده خواهش میشه. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دوستان، چه شد؟ ببخشید چون این هفته خیلی مشغله ذهنی داشتم فرصت نشد پاسخ ها رو قرار بدم..در اولین فرصت پاسخ ها قرار داده می شود. 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه :) دوستان من نبودم انگار خیلی اتفاقا افتاده هاااااااا 48 صفحه شده!!حوصلم نکشید بشینم یکی یکیشونو بخونم میشه بگین چه اتفاقا افتاده؟؟ بازم مسابقه ها هس؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه :)دوستان من نبودم انگار خیلی اتفاقا افتاده هاااااااا 48 صفحه شده!!حوصلم نکشید بشینم یکی یکیشونو بخونم میشه بگین چه اتفاقا افتاده؟؟ بازم مسابقه ها هس؟ نه دیگه تموم شد. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ اه چه بد:( درود...اگر ایده ای برای شروع یک مسابقه جدیدتر دارید بفرمایید...در صورت استقبال دوستان برگزار میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ درود...اگر ایده ای برای شروع یک مسابقه جدیدتر دارید بفرمایید...در صورت استقبال دوستان برگزار میکنیم. یه فکرایی دارم ولی زیاد جالب نیس بزارید فکرمو کامل کنم اگه خوب شد میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده