unstoppable 5989 ارسال شده در 2 مهر، 2013 14 تیرماه بعد یه سؤال دیگه... من که تاحالا پالایشگاه نرفتم چه کنم؟ اصن مگه چنین جاهایی که شبیه هم هستن تو پالایشگاه ها زیاد نسیت؟! 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 2 مهر، 2013 بعد یه سؤال دیگه...من که تاحالا پالایشگاه نرفتم چه کنم؟ اصن مگه چنین جاهایی که شبیه هم هستن تو پالایشگاه ها زیاد نسیت؟! میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 2 مهر، 2013 میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده بلی...بنده نیز چنین راه هایی را آموخته ام...گفتم شاید راه بهتری باشد... 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 4 مهر، 2013 سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده... تا حالا یک پاسخ دریافت شد 3
zibeder 599 ارسال شده در 4 مهر، 2013 لطفا مقداری هم صبر کنین...آخه منه مکانیک از این چیزا چه سردربیارم آخهتا 2 روز دیگه میفرستم جوابو...الحق و ولانصافسخت بود 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده...تا حالا یک پاسخ دریافت شد انجمنه داریم 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 میتونید برید سایت پتروشیمی و پالایشگاه ها و تصاویرشون رو مشاهده کنید عکس های کتاب ها هم مرجع مناسبی هست....تازه گوگل هم عکس بهش بدیم اسم میده نمیشه 15 خط درموردش توضیح بدین 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 سوال آسون میزاریم میگید سطح مسابقه پایینه....سخت تر میزاریم...هیچ کس جواب نمیده...تا حالا یک پاسخ دریافت شد منم جوابو فرستادم. 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 ممنون عزیزم...تا حالا 3 پاسخ دریافت شده خواهش میشه. 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 مهر، 2013 دوستان، چه شد؟ ببخشید چون این هفته خیلی مشغله ذهنی داشتم فرصت نشد پاسخ ها رو قرار بدم..در اولین فرصت پاسخ ها قرار داده می شود. 3
zibeder 599 ارسال شده در 30 بهمن، 2013 سلام به همه :) دوستان من نبودم انگار خیلی اتفاقا افتاده هاااااااا 48 صفحه شده!!حوصلم نکشید بشینم یکی یکیشونو بخونم میشه بگین چه اتفاقا افتاده؟؟ بازم مسابقه ها هس؟ 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 سلام به همه :)دوستان من نبودم انگار خیلی اتفاقا افتاده هاااااااا 48 صفحه شده!!حوصلم نکشید بشینم یکی یکیشونو بخونم میشه بگین چه اتفاقا افتاده؟؟ بازم مسابقه ها هس؟ نه دیگه تموم شد. 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 اه چه بد:( درود...اگر ایده ای برای شروع یک مسابقه جدیدتر دارید بفرمایید...در صورت استقبال دوستان برگزار میکنیم. 3
zibeder 599 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 درود...اگر ایده ای برای شروع یک مسابقه جدیدتر دارید بفرمایید...در صورت استقبال دوستان برگزار میکنیم. یه فکرایی دارم ولی زیاد جالب نیس بزارید فکرمو کامل کنم اگه خوب شد میگم 1
ارسال های توصیه شده