GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بهااااااااااا! آخر شدم که! مگه قرار نبود هرکی خلاصه تر و جامعتر بگه امتیاز حساب شه! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام در مورد این سری یه سوالاتی داشتم میشه این سوالارو جواب بدید تا بشه در مورد پالایشگاه مورد نظر تحقیق و بررسی کرد هدفت از طراحی پالایشگاه چیه؟ خوراکت چیه؟ مطلوبت بدست آوردن چیه؟ فکر کنم اول باید جواب این سوالا رو بدی تا ببینیم واسه پالایششگاه چی میخوایم. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سلام در مورد این سری یه سوالاتی داشتم میشه این سوالارو جواب بدید تا بشه در مورد پالایشگاه مورد نظر تحقیق و بررسی کرد هدفت از طراحی پالایشگاه چیه؟ خوراکت چیه؟ مطلوبت بدست آوردن چیه؟ فکر کنم اول باید جواب این سوالا رو بدی تا ببینیم واسه پالایششگاه چی میخوایم. درود...بدلیل گستردگی دانش بچه ها نمیشد مطلب رو محدود کرد، بنابراین شما با هر واحد که آشنایی بیشتری دارید در مورد همون ریزتر بشید...یعنی با توجه به واحدی که به اون مسلط تر هستید فرضیات رو در نظر بگیرید . 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نذارین دقیقه 90:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان تا ساعت 12 فردا شب(جمعه شب) فرصت دارین 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه تا شنبه شب تمدید بشه؟ خیر قرار به دوشنبه شب بود(یا سه شنبه) که گفتن تاجمعه فکر کنم 10 روز شد حداقل 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من تازه فهمیدم، تازه امتحانام تموم شده این یکی هم سخته، یعنی باید خلاصه نویسی شه، چطور به جاست مکانیک کمک کنم خوب؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من تازه فهمیدم، تازه امتحانام تموم شدهاین یکی هم سخته، یعنی باید خلاصه نویسی شه، چطور به جاست مکانیک کمک کنم خوب؟ دو روز پیش امتحاناتون تموم شد یعنی چی چه جوری؟باهاشون در ارتباط نیستین مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر عوامل مسابقه، من میخوام از ادامه این مسابقه به دلیل فشردگی برنامم (کنکور و پایان نامم و کارآموزیم) انصراف بدم، 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر عوامل مسابقه، من میخوام از ادامه این مسابقه به دلیل فشردگی برنامم (کنکور و پایان نامم و کارآموزیم) انصراف بدم، سلام خیلی وقتتون رو نمیگیره ها بازم هرطور خودتون صلاح میدونین دوستان سری سوم مسابقه تا فردا ظهر ساعت 12 تمدید شد 5 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مسابقه سوم کی اول شد؟؟بعدی کِیه؟؟ اینجا چرا سوت و کوره؟؟/:sigh: 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مسابقه سوم کی اول شد؟؟بعدی کِیه؟؟اینجا چرا سوت و کوره؟؟/:sigh: سلام اعلام میکنم امشب منتظرم تاپیک باز بشه مسابقه بعدی کی شروع میشه؟ سلام ایشالا تو همین یکی دو روز 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ درود...دوستان سوالات سری چهارم که متفاوت با سری های قبل هست پنج شنبه قرار داده میشه و این دوره تمامی کاربرها بصورت تک نفره باید پاسخ رو ارسال کنند...پیشاپیش از همکاری شما متشکریم 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ درود...دوستان سوالات سری چهارم که متفاوت با سری های قبل هست پنج شنبه قرار داده میشه و این دوره تمامی کاربرها بصورت تک نفره باید پاسخ رو ارسال کنند...پیشاپیش از همکاری شما متشکریم خدا کنه منظورتان پینج شنبه سیزدهم تیر ماه باشد... (این پنج شنبه دیگه تموم شد...) اگر میشه 13 تیر دور چهارم شروع شه....منم میخوام برسم به مسابقه... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خدا کنه منظورتان پینج شنبه سیزدهم تیر ماه باشد...(این پنج شنبه دیگه تموم شد...) اگر میشه 13 تیر دور چهارم شروع شه....منم میخوام برسم به مسابقه... سوال این سری طرح شده ، فقط منتظر تایید نهایی مدیریت تالار شیمی هستم.. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سوال این سری طرح شده ، فقط منتظر تایید نهایی مدیریت تالار شیمی هستم.. اصن مگه شما قرار نیست فردا صبح زود بیدار شی که بریم شورمست؟! خوب برید استراحت کنید دیگه...!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ درود...سوال سری چهارم در این سری دیگه گروه بندی نداریم و پاسخ خود رو بصورت تک نفره بفرستید.متشکرم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ درود...سوال سری چهارمدر این سری دیگه گروه بندی نداریم و پاسخ خود رو بصورت تک نفره بفرستید.متشکرم و علیکم الدرود... تا کی مهلت پاسخ دادن هست؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده