Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی بمونم بد شما به عنوانه دوستم کمکم میکنی آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی بمونم بد شما به عنوانه دوستم کمکم میکنی آیا؟ مثلا تو چه زمینه ای؟ 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ تو زمینهٔ دادن جواب سپس ویرایش جواب سپاس داوری جواب سپس اول شدن 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ تو زمینهٔ دادن جواب سپس ویرایش جواب سپاس داوری جواب سپس اول شدن 2 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ احمدرضا جان چطوری؟؟؟ اول ما شدیم هاااااااااااا میگم لطفا شعار ندین دوستان عمل کنین 4 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یه سوال از دوستان: میگم من بیشتر از 2ساله که عضو انجمن هستم خیلی هم پیگیر این انجمن هستم ولی نمیدونم چرا هنوز منو مینویسه عضو جدید :| چرا؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یه سوال از دوستان:میگم من بیشتر از 2ساله که عضو انجمن هستم خیلی هم پیگیر این انجمن هستم ولی نمیدونم چرا هنوز منو مینویسه عضو جدید :| چرا؟؟؟؟؟ همین سوال مونده بود تو این تاپیک مطرح بشه واقعا جاش خالی بود فکر کنم به میزان فعالیت و تعداد پست هاتون تو انجمن بستگی داره 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اری مسلما بنده اسپمر قهار هستم که در این ۳ هفتهٔ ورود شدم عادی با تعداد پستی که میبینید 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درود به بکس مسابقه دلمون تنگتونه پا کجایید نیستید؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اگه امکانش هست فرصت مرحله سوم رو تمدید کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اگه امکانش هست فرصت مرحله سوم رو تمدید کنید؟ یه هفته کمه؟ 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ یه هفته کمه؟ نه ک این چند روز تعطیل ه... ولی خب باشه 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اوکی آخه میترسم بگم تاآخر هفته بعدی انتخاباته، معلوم نیس نت چی میشه!!!! شما ها هم که دقیقه 90:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ شرمنده مرسی ی ی الان گفتم تا آخر هفته دیگه؟ اوکی فقط اگه اوضاع نت ریخت به هم، به من چه ها 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ احمدرضا جان چطوری؟؟؟اول ما شدیم هاااااااااااا میگم لطفا شعار ندین دوستان عمل کنین سلام عزیزم ، خوبم شما خوبی؟ مبارک باشه منم دوم شدم البته من یه دور جلو بودم از پشت رسیده بودم بهتون وگرنه عکس اون که ماکتی که فرستادم خودش... 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ جاوید کجایی؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ آقا یه سوال تکراری که من میپرسم موضوع مسابقه ی اینبار چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام......سوال این سری چیه؟؟؟؟من باید ب یاری رفیقم اردشیر جون بشتابم..... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3]سوالات مسابقه میان رشته ای شیمی- مکانیک[/h] مهلتش تا جمعه بعدی تمدید شده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده