Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ آقا برو یکی دیگه رو پیدا کن واسش زبون در بیار این علامت حاکم بزرگست دیری دیرینگ به خواهر من احترام بگذارید یاد داداش کایکو بخیر:hapydancsmil: احمدرضا به هم گروهیم احترام بزار ها وگرنه با من طرفی ، دُرُسته که با هم دوستیم اما حواست باشه:icon_razz: احمدرضا حواست به حرف زدنت باشه. میبینی که چند تا وکیل خوب دارم. 3 لینک به دیدگاه
dac_ali 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ یه خواهش این روال مسابقه رو عوض کنید اصلا نمیشه اسمشو گذاشته مسابقه به این روال حتما سوالای بعدی انواع کندانسور و ریبویلر و .... هست! سوالاتی طراحی کنید که نیاز به تفکر و وقت گذاشتن داشته باشه نه کپی کردن چند خط از یه جای دیگه 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ آره ها... منم موافقم با dac_ali . مثلا ی سوال بدین. هر گروهی زودتر جواب بده اول تر میشه. هم هیجان بالاتر میره هم مجبوریم سریعتر جواب بدیم. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ احمدرضا حواست به حرف زدنت باشه. میبینی که چند تا وکیل خوب دارم. من که حرف نزدم...!!! ادا در آوردم...!!! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ یه خواهش این روال مسابقه رو عوض کنید اصلا نمیشه اسمشو گذاشته مسابقه به این روال حتما سوالای بعدی انواع کندانسور و ریبویلر و .... هست! سوالاتی طراحی کنید که نیاز به تفکر و وقت گذاشتن داشته باشه نه کپی کردن چند خط از یه جای دیگه مؤافقم... (ولی الان موقع امتحاناس...) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ آره ها... منم موافقم با dac_ali .مثلا ی سوال بدین. هر گروهی زودتر جواب بده اول تر میشه. هم هیجان بالاتر میره هم مجبوریم سریعتر جواب بدیم. اینکه مجبور بشیم زود جواب بدیم خوب نیس. چون گروهی کار میکنیم تا همگروهمونو پیدا کنیم خودش 3 روز طول میکشه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ یه خواهش این روال مسابقه رو عوض کنید اصلا نمیشه اسمشو گذاشته مسابقه به این روال حتما سوالای بعدی انواع کندانسور و ریبویلر و .... هست! سوالاتی طراحی کنید که نیاز به تفکر و وقت گذاشتن داشته باشه نه کپی کردن چند خط از یه جای دیگه با این موافقم. اما سخت نباشه هاااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ من که حرف نزدم...!!! ادا در آوردم...!!! تو اون ادا هات کلی حرف نهفته بود 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کار با hysis , aspen کی بلده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ یه خواهش این روال مسابقه رو عوض کنید اصلا نمیشه اسمشو گذاشته مسابقه به این روال حتما سوالای بعدی انواع کندانسور و ریبویلر و .... هست! سوالاتی طراحی کنید که نیاز به تفکر و وقت گذاشتن داشته باشه نه کپی کردن چند خط از یه جای دیگه ممنون از پیشنهادتون برا ابتدای کار که بیفتین تو جو مسابقه به نظرم خوب بود، اما به هرحال روند مسابقه با نظرات شما بهتر میشه و کیفیتشم بالا میره چشم تو فکر سوالای درست حسابی تر هستیم:gnugghender: آره ها... منم موافقم با dac_ali .مثلا ی سوال بدین. هر گروهی زودتر جواب بده اول تر میشه. هم هیجان بالاتر میره هم مجبوریم سریعتر جواب بدیم. خوبه ولی آقا اردشیر همونطور که فرنوشم گفت، ممکنه همگروهیتون نباشه همون روز که سریعا جواب بدین و اینطوری یه کم اجحاف میشه برای کسی که همگروهیش کمیاب ه بچه ها کار با hysis , aspen کی بلده؟؟ فرنوش جون من با اسپن کار کردم اما رو هایسیس اگه یادم نرفته باشه، مسلطم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ تو اون ادا هات کلی حرف نهفته بود فقط میخواستم به یهدلقک بخندین...!!!! حالا چیا میگفت؟! جواب مسابقه رو میداد؟! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون از پیشنهادتونبرا ابتدای کار که بیفتین تو جو مسابقه به نظرم خوب بود، اما به هرحال روند مسابقه با نظرات شما بهتر میشه و کیفیتشم بالا میره چشم تو فکر سوالای درست حسابی تر هستیم:gnugghender: خوبه ولی آقا اردشیر همونطور که فرنوشم گفت، ممکنه همگروهیتون نباشه همون روز که سریعا جواب بدین و اینطوری یه کم اجحاف میشه برای کسی که همگروهیش کمیاب ه فرنوش جون من با اسپن کار کردم اما رو هایسیس اگه یادم نرفته باشه، مسلطم هایسیس رو که خیلی وقت پیش قرار بود استارتش بزنی.نمیدونم چرا یادمون رفت من آشنایی خیلی ابتدایی با هایسیس دارم ولی از اسپن هیچی بلد نیستم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ فقط میخواستم به یهدلقک بخندین...!!!!حالا چیا میگفت؟! جواب مسابقه رو میداد؟! آره اعتراف کرد که جواب مسابقه رو از من گرفتی 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام، به برو بکس نو اندیش سایت نو اندیشان خوبید آیا؟ برندها کی مشخص میشن؟ نتایج بده برندها مشخص میشن یا برندها بده نتایج مشخص میشن؟ آقا امروز یه امتحان دادم در حد المپیک سخت گشته بودن این سوالارو از نمیدونم کجا طرح کرده بودن که تو هیچ لپ لبی هم گیر نمیاد انقد سخت بودن که نگو نه نپرس که هیچی اصلا حرف نزن بودن 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ مژده مژده یکی از رقبا به احتمال زیاد به مرحله ی بعدی نمیرسه... بهترین فرصت برای اول شدن... با ما همراه باشید....نواندیشان...!!! :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ مژده مژدهیکی از رقبا به احتمال زیاد به مرحله ی بعدی نمیرسه... بهترین فرصت برای اول شدن... با ما همراه باشید....نواندیشان...!!! :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: یعنی شما دیگه نمیخواید شرکت کنییید الان اومدین درین به ما مژده میدین؟ 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خوب وقت آن رسید که از مسابقه کنار گیری فرمایییم موضوعات تخصصیست و بنده تنها هستم با هیچ همگروهی فعالی با من نیست بنده ترم ۲ هستم پس بای مسابقه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خوب وقت آن رسید که از مسابقه کنار گیری فرمایییم موضوعات تخصصیست و بنده تنها هستم با هیچ همگروهی فعالی با من نیست بنده ترم ۲ هستم پس بای مسابقه:hapydancsmil: این حرفا چیه؟این که رده بندی گروه ها معلوم میشه، صرفا برای اینه که جوابای جامع تر رو مطالعه کنیم و اطلاعاتمون زیاد بشه این سری آقای احمدرضا نیستن، شما با همگروهیشون dac_ali مشارکت کن 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خوب آخه من اصلا نمیدونم این سوالتونو همین بار قبلم فقط رفتم کپی کردم بذارید ۲ ترم بگذرونم یکمی مهندس تر بشم بعدش اگه امری بود میم و در مسابقها شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خوب آخه من اصلا نمیدونم این سوالتونو همین بار قبلم فقط رفتم کپی کردم بذارید ۲ ترم بگذرونم یکمی مهندس تر بشم بعدش اگه امری بود میم و در مسابقها شرکت میکنم این حرفا چیه پسر خوب با سرچ خیلی راحت میشه فهمید از دوستای باتجربه ترتون بپرسین راه های زیادی هست برا کسب اطلاعات 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده