M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به خانوم مدیر اینجا کل کل گروهیه، نه رشته ای. با هم دوستیم فعلا تا گروها معلوم بشه خواستم روحیه معنوی بچه ها رو تقویت کنم 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه نفر از بچه های مکانیک اعلام آمادگی کنه دیگه... هنوز بچه ها شیمی یکی بیشتر هستن... دوست عزیز بیا و انتظار رو به پایان برسون... با تشکر 7 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه نفر از بچه های مکانیک اعلام آمادگی کنه دیگه...هنوز بچه ها شیمی یکی بیشتر هستن... دوست عزیز بیا و انتظار رو به پایان برسون... با تشکر ميگم الان 5 به 3 هستيم ميخواين يكي از يارامونو بديم به مكانيكا؟ طفليا كمبود نيرو دارن 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ميگم الان 5 به 3 هستيمميخواين يكي از يارامونو بديم به مكانيكا؟ طفليا كمبود نيرو دارن یه نفر از بچه های مکانیک اعلام آمادگی کنه دیگه...هنوز بچه ها شیمی یکی بیشتر هستن... دوست عزیز بیا و انتظار رو به پایان برسون... با تشکر من میترسم ، بزودی آمار برعکس بشه و ما مجبور بشیم به شما یار بدیم 9 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میترسم ، بزودی آمار برعکس بشه و ما مجبور بشیم به شما یار بدیم ترس نداره که... اون موقع بچه ها شیمی هرکدوم به جای چند نفر کار میکنن اصن بچه ها شیمی هر یه نفرشون برا خودش 7-8 تا تیمه... 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوالات بر چه مبنایی طرح میشن؟هر کسی متناسب با رشته خودش؟ اینطوری همگروه شدن چه معنایی دارد؟ منو روشن کنید پلیز. 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم آمادهام ولی چون هنوز ترم دو هستم اعلام نمیکنم آمادهام ریا نشه 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم آمادهام ولی چون هنوز ترم دو هستم اعلام نمیکنم آمادهام ریا نشه اشکال نداره....چون هنوز وارد دروس تخصصی نشدید، فکر کنم واستون سخت باشه...اما حتما مباحث رو دنبال کنید 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرف با هزارتا دکو پوز واسه جماعت مهندس مسابقه گذشته بعد طرف میم میگه:دقت کنین واقعا مهندس مملکت میگه ها: منم بازی یعنی قشنگ صاحب تاپیک از زدن تاپیک پشیییمونو ندم هی با خودش میگه کاش با آن نمیشدیم اولاً من هنوز مهندس نشدم... دوم حالا من یبار خواستم تفریح سالم کنم...اگه گذاشتی... 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرف با هزارتا دکو پوز واسه جماعت مهندس مسابقه گذشته بعد طرف میم میگه:دقت کنین واقعا مهندس مملکت میگه ها: منم بازی یعنی قشنگ صاحب تاپیک از زدن تاپیک پشیییمونو ندم هی با خودش میگه کاش با آن نمیشدیم اشكان جان زندگي همش بازيه. اين كه ديگه جاي خودشو داره راستي! فرق مسابقه با بازي چيه الان؟ 7 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا من دیگه نظر نمیدم و نظرمو واسه خودم نگاه میدارم حیف من که اومدم شوخی کنم نظر بدم دلتونو شاد کنم با این نظری که دادید دل شادمو ناراحت کردید و نقطه نظر دهی دل شادمو از بین بردید و دلم موندو نظر ناا شاد دیگه نظرمو اعلام نمیکنم که دلتون شاد بشه از این که جلوی نظر دادن منو گرفتین اصلا زنده بعد نظر که تو دلت بمونه نذاری بیاد بیرون 8 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورت دقیقا همین الان یا کلا الانه؟ حتی بعضیارو دیدم نظرشون بدن الانه.... من معذرت میخوام دیگه بحث رو جم کنیم تا تاپیک اسپم کده نشده 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا من دیگه نظر نمیدم و نظرمو واسه خودم نگاه میدارمحیف من که اومدم شوخی کنم نظر بدم دلتونو شاد کنم با این نظری که دادید دل شادمو ناراحت کردید و نقطه نظر دهی دل شادمو از بین بردید و دلم موندو نظر ناا شاد دیگه نظرمو اعلام نمیکنم که دلتون شاد بشه از این که جلوی نظر دادن منو گرفتین اصلا زنده بعد نظر که تو دلت بمونه نذاری بیاد بیرون :icon_pf (34): آقا من کتک خوردتم...ببخشید... اگه شما نظر ندین دوباره یه بازکن کم میاریم... 8 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا من دیگه نظر نمیدم و نظرمو واسه خودم نگاه میدارمحیف من که اومدم شوخی کنم نظر بدم دلتونو شاد کنم با این نظری که دادید دل شادمو ناراحت کردید و نقطه نظر دهی دل شادمو از بین بردید و دلم موندو نظر ناا شاد دیگه نظرمو اعلام نمیکنم که دلتون شاد بشه از این که جلوی نظر دادن منو گرفتین اصلا زنده بعد نظر که تو دلت بمونه نذاری بیاد بیرون الان اين شوخي بود؟ الهييييييييييييي بچم چه حساسه. چرا دل اشكانمو شكستين؟ خجالت نميكشين؟ از سن و سالتون خجالت بكشين اشكان جان دعواشون كردم. شوما ببخششون 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا منم هستم راستی سلام خب من تو کدوم گروهم؟ 10 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا منم هستم راستی سلامخب من تو کدوم گروهم؟ شما تو گروه ترجمه زبان سایت بهنویس هستین 7 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان اين شوخي بود؟ الهييييييييييييي بچم چه حساسه. چرا دل اشكانمو شكستين؟ خجالت نميكشين؟ از سن و سالتون خجالت بكشين اشكان جان دعواشون كردم. شوما ببخششون مرسی داداش چه جزبیییییییی به قول ما شهرکردیا پیییییعه به معنی: الان هرچی فک میکنم این کلمه که میگیم معنی خاصی نداره 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما تو گروه ترجمه زبان سایت بهنویس هستین جونم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جونم؟ خو خدایی سؤالش خیلی جالب بود منم جواب جالب بهش دادم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو خدایی سؤالش خیلی جالب بود منم جواب جالب بهش دادم کجاش جالب بود ؟ خو الان تو کدوم گروهم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده