unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ انتقال حرات هولمن و دکتر سمیع پور ما هم کولمن میخونیم...کیف میکنی کتابتون مثل کتاب ما هستــــــــــا... ولی برا ما ترجمه اش مهندس ملک زاده اس شما چندتا فصل رو میخونید؟ 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ حالا یه مشکل هم هستاونم اینکه حافظه من در حد موزه...نمیتونم حفظ کنم... حفظ چرا میکنی!!! اصلا ازش نداره اینارو حفظ کنی حیف حافظه ت نیست. سعی کن یاد بگیری، یاد نگرفتی هم بنویس ببر با خودت (همون تقلب خودمون) درسهای ریاضی دار و فرمول دار ما همیشه جزوهباز بوده 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ انواع حافظه:موز ماهی .... سایر دوستان هم بگن حافظشون چه نوعیه حافظه جلبک 6 ثانیه کمتر از ماهی ه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اصلن این همه حافظه و انواع اون رو بیخیال با خوندن اینا یاد زمانی افتادم که کلمه " جلبک " افتاد سر زبونم iq جلبک :دی البته الان با انواع و اقسام آلجی ها و اینا هم سر کار داریم و همه ش باید جلبک رو بخونیم گاهی:دی 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اصلن این همه حافظه و انواع اون رو بیخیالبا خوندن اینا یاد زمانی افتادم که کلمه " جلبک " افتاد سر زبونم iq جلبک :دی البته الان با انواع و اقسام آلجی ها و اینا هم سر کار داریم و همه ش باید جلبک رو بخونیم گاهی:دی طفلی جلبک و ماهی و ... کار ب کار ما ندارن اونوقت هی هم تحت توهین مایند 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ انواع حافظه:موز ماهی .... سایر دوستان هم بگن حافظشون چه نوعیه جلبک هم اضافه کن گفتگوی صمیمانه مهندسی مکانیک و شیمی شش گروه پاسخ هاشون رو فرستادن....تا امشب فرصت دارید.. 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ مریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا پروف منه 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ حفظ چرا میکنی!!! اصلا ازش نداره اینارو حفظ کنی حیف حافظه ت نیست. سعی کن یاد بگیری، یاد نگرفتی هم بنویس ببر با خودت (همون تقلب خودمون) درسهای ریاضی دار و فرمول دار ما همیشه جزوهباز بوده نه دیگه تصمیم گرفتم حفظ نکنم مفهوم اعداد رو که میدونم (مثلاً ناسلت میگه انتقال حرارت جابجایی سیال بیشتره یا هدایتی) اگر هم به مشکل خوردم ، یه عدد جدید پیدا میکنم به اسم خودم (البته اگه بچه ها بلد نبودن) 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ مریم و میم شیمی عزیز جواب سوالات مسابقه و برندهٔ نهایی که گروه اشکان و نمیدونم کی هست رو اعلام کنید ما منتظر منتقم فاطمه هستیم ما منتظر مشتئعل منتشره مبتکر محتمل مخترع.ِ منفجره شما هستیم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ریفیخ من، علی مکانیک چیکارا کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ریفیخ من، علی مکانیک چیکارا کرد؟ من نفهمیدم چی گفتی داداش؟ میشه ترجمش کنی به زبان شیوای خودمانی آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ من نفهمیدم چی گفتی داداش؟ میشه ترجمش کنی به زبان شیوای خودمانی آیا؟ واسه این نفهمیدی که مکانیکی هستی هم گروهی جدید من، علی مکانیک، کجاست و چیکار میکنه؟ :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ نزنمون حالا دادا خو من فقط وقت میکنم درسمو بفهمم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ریفیخ من، علی مکانیک چیکارا کرد؟ :w58: جاست مکانیک . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ واسه این نفهمیدی که مکانیکی هستی هم گروهی جدید من، علی مکانیک، کجاست و چیکار میکنه؟ :vahidrk: علی مکانیک که دیگه خیلی کم میاد. همگروهیت جاست مکانیکه. چشماتم ضعیف شده 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ :w58: جاست مکانیک . آها؟ فرق میکردن؟ این یکی خوشتیپ و خوشکله؟ علی که کشل بود 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ آها؟ فرق میکردن؟ این یکی خوشتیپ و خوشکله؟ علی که کشل بود سلام هم گروهی فرستادم جوابو 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلام هم گروهی فرستادم جوابو سلام دمت گرم مسابقه بعدی رو خبرم بده خوب شد همون موقع جوابیه خودم رو برات فرستادم، وگرنه میرفتم برا علی کشل ارسالش میکردم بابت تنظیم و تکمیل و یکی کردن جوابامون ممنون، زحمت کشیدی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلامدمت گرم مسابقه بعدی رو خبرم بده خوب شد همون موقع جوابیه خودم رو برات فرستادم، وگرنه میرفتم برا علی کشل ارسالش میکردم بابت تنظیم و تکمیل و یکی کردن جوابامون ممنون، زحمت کشیدی زحمتی نبود 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلامدمت گرم مسابقه بعدی رو خبرم بده خوب شد همون موقع جوابیه خودم رو برات فرستادم، وگرنه میرفتم برا علی کشل ارسالش میکردم بابت تنظیم و تکمیل و یکی کردن جوابامون ممنون، زحمت کشیدی رو پیشونی ه ما چیزی نوشته؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده