mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3]زمینه های همکاری با تالار مهندسی شیمی[/h]یا [h=3]زمینه های همکاری میان تالارهای مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی[/h]تو هرکدوم حال میکنین 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ زمینه های همکاری با تالار مهندسی شیمی یا زمینه های همکاری میان تالارهای مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی تو هرکدوم حال میکنین این آبه گل داره اما ماهی توش نیست میم شیمی جان چشم... بذار امتحانا تموم بشن حتما میایم(الکی) 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ بعد فعالیت هامون در چه موردی باشند مریم خانوم؟ فرنوش احمد رضا؟ پایید؟ جاست مکانیک هم که حتما هست والا تو دانشگاه به من میگن 4پایه!!! من هستم ، فقط بعد از امتحانات (22خرداد) 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ آبجی جونم چی؟ شما هم هستی؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ آبجی جونم چی؟ شما هم هستی؟ آره هستم 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ آره هستم شکراً جمیلا خوب بد از امتحانات با هم علم در ایران رو متحول میکنیم ما میتونیییییم:hapydancsmil: از اول ترم آینده هیچ نظام آموزشی در ایران باقی نمییمونه( انقد متحول کاریم ما ) 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اومدم یه سر به پروفایلم بزنم خوبییید بچه ها؟ اگه من اینبارم آخر شدم دیگه شرکت نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مهندس اشکان خسته نباشین از امتحانا بچه ها فرستادین جواباتونو؟ 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلامت باشید امروز یکی دادم فردا هم یکی دارم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشین از امروزی اینم برا فردا 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بعضی جاهای انتقال حرارت چقدر اعصاب خوردکنه...!!! لامصب رینولز و پرانکل و ناسلت و پکلت با هم بلوایی به پا کردنــــــا...هرجا یه فرمول... (الان چرا اینو گفتم؟!) 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها تا فرداشب بیشتر وقت ندارینا 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها تا فرداشب بیشتر وقت ندارینا میدونیم. اینقدر حرص نخور 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بعضی جاهای انتقال حرارت چقدر اعصاب خوردکنه...!!!لامصب رینولز و پرانکل و ناسلت و پکلت با هم بلوایی به پا کردنــــــا...هرجا یه فرمول... (الان چرا اینو گفتم؟!) طبیعیه منم هم درک م از عوارض انتقال خوندنه 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ طبیعیه منم هم درک م از عوارض انتقال خوندنه حالا یه مشکل هم هست اونم اینکه حافظه من در حد موزه...نمیتونم حفظ کنم... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ حالا یه مشکل هم هستاونم اینکه حافظه من در حد موزه...نمیتونم حفظ کنم... کلا خیلی سخته.منم باهاش مشکل دارم. حافظه م مثل ماهی باشه که دیگه هیچی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ کلا خیلی سخته.منم باهاش مشکل دارم. حافظه م مثل ماهی باشه که دیگه هیچی:icon_pf (34): مفهومش که خوبه ، اصلاً مشکلی با مفهوم ندارم (4 فصل اول خوبه) مشکل من فرمول های تجربی که داره هم زیاد هستن و هم هرکدوم یه عدد و توان دارن... راستی شما چه کتابی میخونید؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ انواع حافظه: موز ماهی .... سایر دوستان هم بگن حافظشون چه نوعیه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ مفهومش که خوبه ، اصلاً مشکلی با مفهوم ندارم (4 فصل اول خوبه)مشکل من فرمول های تجربی که داره هم زیاد هستن و هم هرکدوم یه عدد و توان دارن... راستی شما چه کتابی میخونید؟ انتقال حرات هولمن و دکتر سمیع پور 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ انواع حافظه:موز ماهی .... سایر دوستان هم بگن حافظشون چه نوعیه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده