Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من سوم شدماااااااااااا من و داداشیم آخر شدیم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من و داداشیم آخر شدیم:icon_pf (34): ها دیدم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من به جای شما باشم دیگه شرکت نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من به جای شما باشم دیگه شرکت نمیکنم ولی ما شرکت میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ولی منو آبجیم شرکت میکنیم تازه من هم گروهیم فرعیه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ ولی ما شرکت میکنیم. هم شرکت میکنیم هم اول میشیم.. گورجاخسیــــــــــــــز با..به قول معروف چیزی که با دیده بیان است چه حاجت به بیان است... :ws28: البته هم گروهیه قبلیم احمد رضا اگه از ما تقلب نکنه ما اولیم فقط صب کنید و ببینید...من امتحان 4شنبمم بدم(امتحان سیالاته فوقولاده سخته فقط 50 برگ A4 واسش جزوه نوشتم تو این اوضاع)بعد بیام و با همگروهیه جدیدم یه مقاله بدیم که خودتون مات کنین :gnugghender::th_running1::167::w155: البته باید یه کادو هم این طراح سوال به من بده فک کنم جواب سوالارو روز تولدم بدن :happy: 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ هم شرکت میکنیم هم اول میشیم..گورجاخسیــــــــــــــز با..به قول معروف چیزی که با دیده بیان است چه حاجت به بیان است... :ws28: البته هم گروهیه قبلیم احمد رضا اگه از ما تقلب نکنه ما اولیم فقط صب کنید و ببینید...من امتحان 4شنبمم بدم(امتحان سیالاته فوقولاده سخته فقط 50 برگ A4 واسش جزوه نوشتم تو این اوضاع)بعد بیام و با همگروهیه جدیدم یه مقاله بدیم که خودتون مات کنین :gnugghender::th_running1::167::w155: البته باید یه کادو هم این طراح سوال به من بده فک کنم جواب سوالارو روز تولدم بدن :happy: فکر کردی... من جواب رو فرستادم... تقلب نکنیا...:vahidrk: راستی تولدت پیشاپیش مبارک...:happy::4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ منم که هم تیمیم نیست که بخوام جواب بدم اصلا اینا فکر من نیستن من اعتراض دارم به هم تیمیم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ منم که هم تیمیم نیست که بخوام جواب بدم اصلا اینا فکر من نیستن من اعتراض دارم به هم تیمیم همدردی....همدردی... هم تیمی منم نبود...تنهایی جواب دادم... 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من اصلا جواب ندادم احمد رضا جان تا کی وقت داشته؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من اصلا جواب ندادم احمد رضا جان تا کی وقت داشته؟ تا جمعه وقت داری... 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ فکر کردی...من جواب رو فرستادم... تقلب نکنیا...:vahidrk: راستی تولدت پیشاپیش مبارک...:happy::4uboxsmiley: ممنون داداش 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چی شده آقا اشکان؟ یچیزی نوشته بودم پاکش کرده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یچیزی نوشته بودم پاکش کرده چی شده داداش فرنوش 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ واسه احمد رضا نوشته بودم که بیع هم گروهی بشیم الان پاک شده و نیستش فک کردم شما پاکش کردییید اگه میدونی داداش شما هم بشم مریم خانوم؟ چتوور؟ خوب؟ آیا صلاحمیدونید؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ واسه احمد رضا نوشته بودم که بیع هم گروهی بشیم الان پاک شده و نیستش فک کردم شما پاکش کردییید اگه میدونی داداش شما هم بشم مریم خانوم؟ چتوور؟ خوب؟ آیا صلاحمیدونید؟ نه مگه من پاک کنم؟ بستگی به نمره استاتیکتون داره 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه مگه من پاک کنم؟ بستگی به نمره استاتیکتون داره اونو که قراره 20 شه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده