Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یخ بابایـــــــــــــــــا بیز چوخ قوی اولمیشدیگ...بوجور هم هیجان گِدِر استَه هم عدالت برقرار اولور... سنه قربان...شرمنده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با این حرفا درست نمیشه. چرا رفیقتو فروختی هاااااااااااااااااا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ای اسپمر های شکوفا شده دو تالار..ای خواهر و برادران تازه آشنا شده زودتر جواب سوال رو بفرستید 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ای اسپمر های شکوفا شده دو تالار..ای خواهر و برادران تازه آشنا شده زودتر جواب سوال رو بفرستید تا این یکی جمعه وقت داریم.مگه نه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ با این حرفا درست نمیشه. چرا رفیقتو فروختی هاااااااااااااااااا؟؟ مگه تو محل شما رفیق هم خرید و فروش میکنن؟!؟!؟! من که نفروختم... تیم ما سری پیش اول شد ، دیدیم اگه اینجوری پیش بره همش ما میبریم و مسابقه بدون هیجان میشه... خواستیم یکم هیجان بدیم به مسابقه تا کسی خوابش نبره و عدالت هم کمی رعایت بشه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ مگه تو محل شما رفیق هم خرید و فروش میکنن؟!؟!؟!من که نفروختم... تیم ما سری پیش اول شد ، دیدیم اگه اینجوری پیش بره همش ما میبریم و مسابقه بدون هیجان میشه... خواستیم یکم هیجان بدیم به مسابقه تا کسی خوابش نبره و عدالت هم کمی رعایت بشه عجب اعتماد به نفسی 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ تا این یکی جمعه وقت داریم.مگه نه؟؟ اون یکی جمعه، مگه نه؟ یعنی فردا نه 8 روز دیگه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون یکی جمعه، مگه نه؟ یعنی فردا نه 8 روز دیگه؟؟ بله بله 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اون یکی جمعه، مگه نه؟ یعنی فردا نه 8 روز دیگه؟؟ 8 روز دیگه.... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آغااااااموضوع چیه؟ جواب دومین مسابقه رو باید ارسال کنیم. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ مسابقه چیه؟ در چه موردیه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ سوالات مسابقه میان رشته ای شیمی- مکانیک 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ مسابقه چیه؟ در چه موردیه؟ شما راجع به کوره تحقیق کن. دوستان خوشحال باشین که یکی از گروه ها حذف شد 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ هم گروهیم کیه؟ فکر کنم جاوید باشه ju ju 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیدم یه سوال مسابقه قبل کی برنده شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیدمیه سوال مسابقه قبل کی برنده شد؟ یه وقت خسته نشی. احمدرضا و دوستش فکر کنم اسمش رضا بود:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ [h=3]پاسخ های سوالات مسابقه هماهنگ بین رشته ای شیمی و مکانیک[/h] [h=3]سوالات مسابقه میان رشته ای شیمی- مکانیک[/h] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده