unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم از نتایجپاسخ های سوالات مسابقه هماهنگ بین رشته ای شیمی و مکانیک ----------------------- آقا اشکان الان نظرت چیه؟ اول شدن دیگه...ولی از آخر... همگی خسته نباشید... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اول شدن دیگه...ولی از آخر...همگی خسته نباشید... ای بدجنس اونقدر میخندم و تلاش میکنم تا خستگی از دستم خسته شه...!!!! 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم از نتایجپاسخ های سوالات مسابقه هماهنگ بین رشته ای شیمی و مکانیک ----------------------- آقا اشکان الان نظرت چیه؟ بچمو ناراحت نکناون الان ناراحته شوخی کردم......اشکان خان هم زحمت زیادی کشیدن.......ایشالا دور بعدی برنده شمایی:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم از نتایجپاسخ های سوالات مسابقه هماهنگ بین رشته ای شیمی و مکانیک ----------------------- آقا اشکان الان نظرت چیه؟ ایشالا سمندونم گیرشون نیاد خو من که افزودم که فقط ده سطر اولو حساب کنید واسمون طوری نیست من هنوز سر حرفم هستم واسه مسابقه تن به تن ایشالا unstop هم رو حرفش باشه و امتیازرو به ما بدن داورا داورا ایشالا یه خیلی بهتر از سمندون گیرشون بیاد قدر مارو ندونستید گروه داوراا قدر نا شناسی میکنید جواب من تازه وارد علم شده را آخر میکنید از درسو زندگی زده میشم از این ناراحت نیستم که آخر شدم از این ناراحتم که یه مطلب جدید که به کارم نمیاد یاد گرفتم یا از این ناراحت نیستم که .... نمیدونم والا 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا سمندونم گیرشون نیاد خو من که افزودم که فقط ده سطر اولو حساب کنید واسمون طوری نیست من هنوز سر حرفم هستم واسه مسابقه تن به تن ایشالا unstop هم رو حرفش باشه و امتیازرو به ما بدن داورا داورا ایشالا یه خیلی بهتر از سمندون گیرشون بیاد قدر مارو ندونستید گروه داوراا قدر نا شناسی میکنید جواب من تازه وارد علم شده را آخر میکنید از درسو زندگی زده میشم از این ناراحت نیستم که آخر شدم از این ناراحتم که یه مطلب جدید که به کارم نمیاد یاد گرفتم یا از این ناراحت نیستم که .... نمیدونم والا سهم امتیاز من برای اشکان و فرنوش... (ولی مدال دیگه برا خودم...) 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا سمندونم گیرشون نیاد خو من که افزودم که فقط ده سطر اولو حساب کنید واسمون طوری نیست من هنوز سر حرفم هستم واسه مسابقه تن به تن ایشالا unstop هم رو حرفش باشه و امتیازرو به ما بدن داورا داورا ایشالا یه خیلی بهتر از سمندون گیرشون بیاد قدر مارو ندونستید گروه داوراا قدر نا شناسی میکنید جواب من تازه وارد علم شده را آخر میکنید از درسو زندگی زده میشم از این ناراحت نیستم که آخر شدم از این ناراحتم که یه مطلب جدید که به کارم نمیاد یاد گرفتم یا از این ناراحت نیستم که .... نمیدونم والا دارم برات ترم 7 به بعد می فهمید چیه...آماده باشید که سوال دوم رو میخوام قرار بدم...راستی تصمیم گرفتیم این دور هیچ گروهی حذف نشه و فقط مانی رو باید به یک گروه اضافه کنیم و کسانی هم که هم گروهی شون نبود اینجا اعلام کنند تا در قرعه کشی جدید شرکت داده بشن 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دارم براتترم 7 به بعد می فهمید چیه...آماده باشید که سوال دوم رو میخوام قرار بدم...راستی تصمیم گرفتیم این دور هیچ گروهی حذف نشه و فقط مانی رو باید به یک گروه اضافه کنیم و کسانی هم که هم گروهی شون نبود اینجا اعلام کنند تا در قرعه کشی جدید شرکت داده بشن یعنی برای هر سؤال با یه نفر هم گروهی هستیم؟! اگه اینجوری بشه واقعاً باحاله...هیجان میره بالا 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی برای هر سؤال با یه نفر هم گروهی هستیم؟!اگه اینجوری بشه واقعاً باحاله...هیجان میره بالا نه خیر...فقط کسانی که خودشون تمایل دارن در قرعه کشی جدید شرکت داده میشن 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر...فقط کسانی که خودشون تمایل دارن در قرعه کشی جدید شرکت داده میشن خوب الان من تمایل دارم تو همه ی دوره ها شرکت کنم.... حالا تکلیف هم گروهی های من چی میشه؟! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب الان من تمایل دارم تو همه ی دوره ها شرکت کنم....حالا تکلیف هم گروهی های من چی میشه؟! ایشون هم در قرعه کشی شرکت داده میشن دیگه..راستی، یک سری از بچه ها هم گروهیشون این سری اصلا فعالیتی نداشت...قرار بود این سری از هم گروههای غیر فعال هم حذف بشن....ولی بهشون یک فرصت دیگه هم داده میشه....پس یکبار دیگه برای همه قرعه کشی رو انجام میدم...همه رضایت دارید؟ 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشون هم در قرعه کشی شرکت داده میشن دیگه..راستی، یک سری از بچه ها هم گروهیشون این سری اصلا فعالیتی نداشت...قرار بود این سری از هم گروههای غیر فعال هم حذف بشن....ولی بهشون یک فرصت دیگه هم داده میشه....پس یکبار دیگه برای همه قرعه کشی رو انجام میدم...همه رضایت دارید؟ بـــــــــــــــــــــــــــــله...!!! (خدا کنه هر سری این اتفاق بیوفته...) 7 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توی قرعه کشی مجدد برای همگروهی بنده رو هم لحاظ کنید! :w42: 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشون هم در قرعه کشی شرکت داده میشن دیگه..راستی، یک سری از بچه ها هم گروهیشون این سری اصلا فعالیتی نداشت...قرار بود این سری از هم گروههای غیر فعال هم حذف بشن....ولی بهشون یک فرصت دیگه هم داده میشه....پس یکبار دیگه برای همه قرعه کشی رو انجام میدم...همه رضایت دارید؟ بلی بلی............منم راظی ام...... 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط ی چیزی:icon_pf (34):من احتمالا نتونم توی این دوره شرکت کنم....ینی حدود ده روز نمیتونم بیام......مخصوصا واسه حل سوال.........میشه من توی این سری نباشم ولی سری بعدی بیام....... کنکور ارشد ازاد دارم ب جون خودم هنو لای کتابی رو وا نکردمنمیخوام این یکیو دیگه خراب کنم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همگروهی من هم قرار بود باشه اما نیست ...... 5 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شتر در خواب بیند پنبه دانه...از کدوم سمت جدول شما اول میشین؟ از آخر؟ خخخخخخ احمدرضا تبریک میگم بهت ولی من گفته بودم که اهل ریا و ریاکاری نیستم ولی انگار صلاح رو بر این دونستن....:ws28:قابل توجه بضیا:ws28: 7 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب باباچقد خودشیفته شدین خودتون میبرین میدوزین...................ظعیف گیر آوردینمن اعتراظ دارم عاقاااااااااااا من تنهام.........هیشکی نیس با من همکاری کنه.........:icon_pf (34): اگه اخر شدم نمیبخشمتون جواب نتایج سند خوبی بود بر اینکه ما خود شیفته نیستیم.... 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشون هم در قرعه کشی شرکت داده میشن دیگه..راستی، یک سری از بچه ها هم گروهیشون این سری اصلا فعالیتی نداشت...قرار بود این سری از هم گروههای غیر فعال هم حذف بشن....ولی بهشون یک فرصت دیگه هم داده میشه....پس یکبار دیگه برای همه قرعه کشی رو انجام میدم...همه رضایت دارید؟ فرقی نداره 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیچاره نفر بعدی که با من میوفته 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیچاره نفر بعدی که با من میوفته اینجوری نگو داداشی. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده