!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...فرصت ارسال پاسخ های مسابقه سری اول تا دیروز بود..ولی از انجاییکه خیلی از بچه ها دقیقه نودی هستن، با مسئولیت خودم تا اخر امشب فرصت ارسال مطالب رو تمدید میکنم...پس از آن تمام گروه هایی که پاسخ رو ارسال نکردن حذف میشنالبته این تاخیر در امتیاز دهی لحاظ می شود. جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا امشب تمدید شد؟؟؟؟؟؟ من نمیتونم بفرستم:icon_pf (34): حالا ببینم چی میشه............ اگه نشد دیگر دوستان راحت ترن 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی ما که یک شنبه فرستادیم جوابو خیلی امتیازمون بیشتره آیا؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی ما که یک شنبه فرستادیم جوابو خیلی امتیازمون بیشتره آیا؟ آره دیگه.خیلی بیشتره 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی ما که یک شنبه فرستادیم جوابو خیلی امتیازمون بیشتره آیا؟ نه خیر شما عجله کردید...عجله هم کار شیطونه... در ضمن همیشه اولین ها ، بهترین نیستنـــــــا... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر شما عجله کردید...عجله هم کار شیطونه...در ضمن همیشه اولین ها ، بهترین نیستنـــــــا... :banel_smiley_4: حسود 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: حسود خوب وقتی حریفم نمیشی چرا تخریب میکنی؟!:vahidrk: بعد میگن چرا انتخابات... 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوال: من و همگروهیم هماهنگ نبودیم اصلن سوال رو هم شب آخر دیدیم حالا چی میشه یعنی؟ برای سری بعد چی میشه؟ الان هم فصل امتحانات هستا :دی من نت دسترسیم ضعیف شد یهو 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر شما عجله کردید...عجله هم کار شیطونه...در ضمن همیشه اولین ها ، بهترین نیستنـــــــا... احمدرضا هم گروهی عزیز ، میبینی اینارو مثل این میمونه که تو امتحان هیچی بلد نیستن و زود ورقشونو میدن خخخخخخخ... مطمئنم تلاشی که با هم رو این مطلب داشتیم باعث اولی شدنمون میشه البته من اهل ریا نیستم ولی باز هرچی که صلاح بدونن... 4 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید سواله به دردم نخوره ولی این سوال باعث شد یه دوست خوب پیدا کنم ... ممنون از عوامل اجرایی.. 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید سواله به دردم نخوره ولی این سوال باعث شد یه دوست خوب پیدا کنم ...ممنون از عوامل اجرایی.. خوبی از خودته...!!! 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احمدرضا هم گروهی عزیز ، میبینی اینارو مثل این میمونه که تو امتحان هیچی بلد نیستن و زود ورقشونو میدن خخخخخخخ...مطمئنم تلاشی که با هم رو این مطلب داشتیم باعث اولی شدنمون میشه البته من اهل ریا نیستم ولی باز هرچی که صلاح بدونن... اسلام پیروز است... نه نه .... جنگ جنگ تا پیروزی... اینم نه....اصن به من چه...!! مهم اینه که تلاشمون رو بکنیم رضاجان...از اینجا به بعدش هم مهمه...اگر اول هم نشدیم ، کارمون درسته... ولی میدونم فرنوش الان تمرکز نداره ، عجله هم میکنه ، اشکان هم که میگه هم کارا با فرنوش... معلومه چی از آب در میاد 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسلام پیروز است...نه نه .... جنگ جنگ تا پیروزی... اینم نه....اصن به من چه...!! مهم اینه که تلاشمون رو بکنیم رضاجان...از اینجا به بعدش هم مهمه...اگر اول هم نشدیم ، کارمون درسته... ولی میدونم فرنوش الان تمرکز نداره ، عجله هم میکنه ، اشکان هم که میگه هم کارا با فرنوش... معلومه چی از آب در میاد عجب بابا چقد خودشیفته شدین خودتون میبرین میدوزین...................ظعیف گیر آوردینمن اعتراظ دارم عاقاااااااااااا من تنهام.........هیشکی نیس با من همکاری کنه.........:icon_pf (34): اگه اخر شدم نمیبخشمتون 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسلام پیروز است...نه نه .... جنگ جنگ تا پیروزی... اینم نه....اصن به من چه...!! مهم اینه که تلاشمون رو بکنیم رضاجان...از اینجا به بعدش هم مهمه...اگر اول هم نشدیم ، کارمون درسته... ولی میدونم فرنوش الان تمرکز نداره ، عجله هم میکنه ، اشکان هم که میگه هم کارا با فرنوش... معلومه چی از آب در میاد کی گفته تمرکز ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: من و اشکان باهم سوالا رو جواب میدیم. معلومه دیگه جوابمون بهترین میشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوال:من و همگروهیم هماهنگ نبودیم اصلن سوال رو هم شب آخر دیدیم حالا چی میشه یعنی؟ برای سری بعد چی میشه؟ الان هم فصل امتحانات هستا :دی من نت دسترسیم ضعیف شد یهو شما متاسفانه حذف شدید شاید سواله به دردم نخوره ولی این سوال باعث شد یه دوست خوب پیدا کنم ...ممنون از عوامل اجرایی.. خواهش میکنم...همین دوستی هاست که می مونه 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب باباچقد خودشیفته شدین خودتون میبرین میدوزین...................ظعیف گیر آوردینمن اعتراظ دارم عاقاااااااااااا من تنهام.........هیشکی نیس با من همکاری کنه.........:icon_pf (34): اگه اخر شدم نمیبخشمتون خودشیفته؟!؟! ما که میگیم در تلاشیم و ادامه داره تلاشمون حتی اگه اول نشیم...!!! خودت خود شیفته ای که فکر کردی تنهایی اومدی... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کی گفته تمرکز ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: من و اشکان باهم سوالا رو جواب میدیم. معلومه دیگه جوابمون بهترین میشه تمرکز نداری دیگه...مدارکشم موجوده.... ولش کن بزار یه خاطره بگم : "طراحی فرآیند درسته.کنترل فرآیند یکی از درسامونه" بله جواب شما بهترینه...(الکی) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمرکز نداری دیگه...مدارکشم موجوده....ولش کن بزار یه خاطره بگم : "طراحی فرآیند درسته.کنترل فرآیند یکی از درسامونه" بله جواب شما بهترینه...(الکی) الان دقیقا اینجوریم :ws47: معلومه که جواب ما بهترینه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان دقیقا اینجوریم:ws47: معلومه که جواب ما بهترینه کلی کِیف کردیـــــــــــــا...بهتون روحیه دادم حالا اگه برنده شدید ، پیروزیتون رو مدیون تیم ما هستید جایزه نصف نصف... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلی کِیف کردیـــــــــــــا...بهتون روحیه دادمحالا اگه برنده شدید ، پیروزیتون رو مدیون تیم ما هستید جایزه نصف نصف... جوابو که قبلا فرستادیم. باشه دیگه اگه شما اول شدین ما مجبوریم که نصف جایزه شما رو قبول کنیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده